Şimdi Ara

DUAL CORE İÇİN ÖNERİLERİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FİYAT PERFORMANS OLARAK AMD ATHLON 64BIT X2 3800+ mı yoksa INTEL PENTIUM4 D 830 3.0GHz LGA775 800MHZ mi bir türlü karar veremedim.İkisininde fiyatı hemen hemen aynı. intelin ön belleğinin 2mmb olması avantajmı sizce.amd - intel savaşları başlatmadan tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler. bu da benim oğlan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisagorx -- 15 Şubat 2006 0:04:33 >

• o ikisi arasından tercih yapacaksan x2 3800 almak daha mantıklı.ama ben sana daha ucuz olan pentium d 820 yi öneririm.deli gibi o\c oluyor.en kötüsü voltajsız 3.5ghz yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymunkral

o ikisi arasından tercih yapacaksan x2 3800 almak daha mantıklı.ama ben sana daha ucuz olan pentium d 820 yi öneririm.deli gibi o\c oluyor.en kötüsü voltajsız 3.5ghz yapıyor.
    Opteron 165 de iyi bir alternatif.Dün bi incelemesini okumuştum, 1.4 volt ile 2.5 Ghz rahat yapıyor.Performans olarak aralarında 3800+ ile %15-20 gibi bir değerden bahsediliyor ( 3800+ daha iyi anlamında )
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Opteron 165 de iyi bir alternatif.Dün bi incelemesini okumuştum, 1.4 volt ile 2.5 Ghz rahat yapıyor.Performans olarak aralarında 3800+ ile %15-20 gibi bir değerden bahsediliyor ( 3800+ daha iyi anlamında )

Alıntıları Göster
    opteron 165 X2 3800+'tan daha iyidir tabiki.. siz sanırım yazarken yanlışlık yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

opteron 165 X2 3800+'tan daha iyidir tabiki.. siz sanırım yazarken yanlışlık yaptınız

Alıntıları Göster
    önbelleğin fazla bir etkisi yok.sana kesinlikle amd x2 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

önbelleğin fazla bir etkisi yok.sana kesinlikle amd x2 öneririm.

Alıntıları Göster
    amd x2 al bence intel dual core işlemciler ısınıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hersoz

amd x2 al bence intel dual core işlemciler ısınıyo

Alıntıları Göster
    bence de amd x2 al :)

o da olmazsa bi çocuk daha yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrakOff

bence de amd x2 al :)

o da olmazsa bi çocuk daha yap :)

Alıntıları Göster
    peki intelin yeni cıkacak presler işlemcileri
    çift çekirdekli değil mi ?
    onlar da bir alternatif olamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhzania

peki intelin yeni cıkacak presler işlemcileri
    çift çekirdekli değil mi ?
    onlar da bir alternatif olamaz mı ?

Alıntıları Göster
    amd x2 3800 nası acaba. İyi oc oluyomu ?
    Tahminime gore serinin baslarında olması sebebiyle iyi oc olması gerekir diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: everest

amd x2 3800 nası acaba. İyi oc oluyomu ?
    Tahminime gore serinin baslarında olması sebebiyle iyi oc olması gerekir diye dusunuyorum

Alıntıları Göster
    Bence de amd al ama overclocla uğraşıyorsan opteron 165, uğraşmıyorsan x3800 al. Her ikiside intelden daha iyidir bence. Birde istersen amd x2 lerin ısılarına bak orj. soğutması ile kaç derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Bence de amd al ama overclocla uğraşıyorsan opteron 165, uğraşmıyorsan x3800 al. Her ikiside intelden daha iyidir bence. Birde istersen amd x2 lerin ısılarına bak orj. soğutması ile kaç derece.

Alıntıları Göster
    ben x2 3800 kullanıyorum idle : 35 load : 51 perfonmans olarak gayet iyi ... Örneğin istediğin uygulamayı aç kasma yapmıyor hdd den yeterse 10 tane oyunu aynı anda oynarsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

ben x2 3800 kullanıyorum idle : 35 load : 51 perfonmans olarak gayet iyi ... Örneğin istediğin uygulamayı aç kasma yapmıyor hdd den yeterse 10 tane oyunu aynı anda oynarsın :)

Alıntıları Göster
    bu arada oc' da default voltaj 2700mhz kadar cıktım...

• quote:

Alıntıları Göster
    Opteron 165 benim tüm isteklerimi karşıladı. Çoklu uygulamalarda eski işlemcim olan Venice 3000+ den memnun değildim, bu nedenle çift çekirdeğe geçtim ve gerçekten gücü hissettiriyor Bendeki kod çok çok iyi olmasa da def voltaj ile 2400mhz de prime95 spi32m ve tüm oyun/uygulamalarda stabil. Söylediğin işlemciler arasında ise tabiki x2 3800

edit: Bendeki işlemci idle 30 loadda max 38 derece gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

Eğer bu değerde stabil ise çok süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 19 Şubat 2006 23:54:26 >

• quote:

Alıntıları Göster
    fiyat olarak intel 2.8 alabilirsin uygun bulunuyo forumda bi arkadaş 220 dolardan satmıştı gene getircekmiş.ancak presler işlemciler çok az ısınıyomuş vede 2*2 mb cashe ancak fiyatları daha pahallı.yada opy 165 alıp oc etmek şu anda iyi gözüküyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Opteron 165 benim tüm isteklerimi karşıladı. Çoklu uygulamalarda eski işlemcim olan Venice 3000+ den memnun değildim, bu nedenle çift çekirdeğe geçtim ve gerçekten gücü hissettiriyor Bendeki kod çok çok iyi olmasa da def voltaj ile 2400mhz de prime95 spi32m ve tüm oyun/uygulamalarda stabil. Söylediğin işlemciler arasında ise tabiki x2 3800

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

hayır deil... 2600 mhz tam stabil çalışıyor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

quote:

hayır deil... 2600 mhz tam stabil çalışıyor...

Alıntıları Göster
    2600 Mhz de gayet iyi bir değer bence, bendeki işlemci stok fan ile 1,536v 2600mhz tam stabil

• quote:

Orjinalden alıntı: pisagorx

ARKADAŞLAR FİYAT PERFORMANS OLARAK AMD ATHLON 64BIT X2 3800+ mı yoksa INTEL PENTIUM4 D 830 3.0GHz LGA775 800MHZ mi bir türlü karar veremedim.İkisininde fiyatı hemen hemen aynı. intelin ön belleğinin 2mmb olması avantajmı sizce.amd - intel savaşları başlatmadan tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler. bu da benim oğlan.

bülent abi sen intel al ortalık renklensin biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: oksıjen

quote:

Orjinalden alıntı: pisagorx

ARKADAŞLAR FİYAT PERFORMANS OLARAK AMD ATHLON 64BIT X2 3800+ mı yoksa INTEL PENTIUM4 D 830 3.0GHz LGA775 800MHZ mi bir türlü karar veremedim.İkisininde fiyatı hemen hemen aynı. intelin ön belleğinin 2mmb olması avantajmı sizce.amd - intel savaşları başlatmadan tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler. bu da benim oğlan.

bülent abi sen intel al ortalık renklensin biraz
    Ben 3800x2 kullanıyorum gayet memnum Tavsiye ederım. Bu arada Oglan yakışıklıyımış maşşallah. Allah analı babalı büyütsün

• quote:

Orijinalden alıntı: [EmraH]

Ben 3800x2 kullanıyorum gayet memnum Tavsiye ederım. Bu arada Oglan yakışıklıyımış maşşallah. Allah analı babalı büyütsün

Alıntıları Göster
    Blackfly arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uxexes -- 20 Şubat 2006 3:29:08 >

• quote:

Blackfly arkadaş

Alıntıları Göster
    Amd Athlon 64 X2 3800+ Toledo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.