asus p5ld2 anakartım var buna 2 tane 512 mb ddr-2 rami dual ddr olacak şekilde taktım dual ddr olarak algılıyor ama çalışma mhz sini 334 olurak gösteriyor neden acaba bunun artması lazım değilmiydi biostan bir ayarlamamı yapmam lazım. şimdiden teşekkürler.
Nerede 334 MHz olarak gözüküyor
Muhtemelen Cpuz Tarzı programlarda açıp baktığında 334 görüyorsundur, bu doğru problem yok, Senin Ramlerin 334 X 2 = 667 Mhz
ewet Cpuz ile baktım
ama benim ramler 533mhz bunu 533x2 olması gerekmez mi?
CPU-Z nin SPD kısmının resmini ekleyebilirsen yardımcı olabiliriz
resmmini bir ara gönderirim bilgisayar işyerinde
bu arada bir soru soracam dual ddr 2 tane 512 mi daha iyi çalışır yoksa tek parça 1gb ram mi? Dual ddr daha iyi çalışır diyeceksiniz ama bunun hiç mi eksiği yok her yönden artısı mı var.
asus p5ld2 anakart p4 2.8 işlemci 2x512 ddr 2 ram 200 gb hdd asus x700 ekrankartım var ama sistem hala yavaş çalışıyor yavaştan kastım yeterli performansı göstermiyor cpuz 334 gösterince herhalde ramlarden dir diyordum ama eğer o normalse o zaman sorun nerde donanım çakışması mı var
işlemcin biraz eski normal
Anakartın Core 2 Duo işlemcileri destekliyor.İşlemcini değiştirerek sistemini yükseltebilirsin.
Dualın getirisini hissedemezsin pek. Ancak test programlarında biraz daha yüksek puan alırsın.
power supply den den olabilirmi çünkü biostan cpu voltajına baktığımda hep sabit değil. overlock yapsam nasıl olur. tabi anakart destekliyorsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme