Şimdi Ara

Dual DDR Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p5ld2 anakartım var buna 2 tane 512 mb ddr-2 rami dual ddr olacak şekilde taktım dual ddr olarak algılıyor ama çalışma mhz sini 334 olurak gösteriyor neden acaba bunun artması lazım değilmiydi biostan bir ayarlamamı yapmam lazım. şimdiden teşekkürler.

• Nerede 334 MHz olarak gözüküyor
  • Muhtemelen Cpuz Tarzı programlarda açıp baktığında 334 görüyorsundur, bu doğru problem yok, Senin Ramlerin 334 X 2 = 667 Mhz
  • ewet Cpuz ile baktım

ama benim ramler 533mhz bunu 533x2 olması gerekmez mi?
  • CPU-Z nin SPD kısmının resmini ekleyebilirsen yardımcı olabiliriz
  • resmmini bir ara gönderirim bilgisayar işyerinde

bu arada bir soru soracam dual ddr 2 tane 512 mi daha iyi çalışır yoksa tek parça 1gb
    ram mi? Dual ddr daha iyi çalışır diyeceksiniz ama bunun hiç mi eksiği yok her yönden artısı mı var.
  • dual ddr en fazla %10 performans sağlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    865 PE Neo2 Dual DDR400 sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus p5ld2 anakart
    p4 2.8 işlemci
    2x512 ddr 2 ram
    200 gb hdd
    asus x700 ekrankartım var ama sistem hala yavaş çalışıyor yavaştan kastım yeterli performansı göstermiyor cpuz 334 gösterince herhalde ramlarden dir diyordum ama eğer o normalse o zaman sorun nerde donanım çakışması mı var
  • işlemcin biraz eski normal
  • Anakartın Core 2 Duo işlemcileri destekliyor.İşlemcini değiştirerek sistemini yükseltebilirsin.
  • Dualın getirisini hissedemezsin pek. Ancak test programlarında biraz daha yüksek puan alırsın.
  • power supply den den olabilirmi çünkü biostan cpu voltajına baktığımda hep sabit değil.
    overlock yapsam nasıl olur. tabi anakart destekliyorsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.