Pc de kullanmak üzere dual sense aldım. Bluetooth ile bağlanabiliyorum ancak şarj etmek için kablo lazım. Elimde başka bir cihaza ait type-c kablo var, onunla denedim ama pc görmedi, adaptöre taktığımda şarj etmedi. Sorun kabloda mı? alışveriş sitelerinde dual sense şarj kablosu satılıyor, onlardan mı almam gerek? Yoksa dualsense in kendinde mi problem olabilir? |
Dual Sense type-c kablo
-
-
Reddit'teki yorumlara göre kendi kablosu dışındaki kablolarla çalıştıramayan başkaları da varmış, dolayısıyla sorunun dualsense'te olduğunu sanmıyorum.
Sony'nin hem şarj hem data özellikli kablo kullanın dediğini söyleyen var, sorun bundan olabilir.
Bu arada elinizde varsa kendinizi type-c ile sınırlamayın. type-a to type-c kablolarla da şarj edilebiliyor ve oynanabiliyor. Ben bir süre dualsense'i samsung tablet şarj cihazı + baseus çoklu bağlantı kablosuyla şarj ettim. şimdi de sony şarj istasyonu kullanıyorum. Sony dualsense şarj istasyonları da doğrudan prize takıldığından alternatif olabilir, hem de masada daha derli toplu duruyor.
şayet amacınız şarj ederken de oynayabilmekse, elinizdeki veri destekleyen type-a to type-c kabloları deneyin, sonra başka seçeneklere yönelebilirsiniz.
-
Bazı type c kablolar desteklenmiyor hocam direk ps5 başladığımda bile şarj etmeyen kablolar oldu. Kendi kablosu yok ise benim denediğim Xiaomi ve Samsung kablolar şarj etti. Shell petrolde satılan adını hatırlamadığım marka şarj etmedi mesela. Kısacası farklı kablolar ile deneyin çözülecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevaplar için teşekkürler, baseus şarj+data kabloyla sorun çözüldü
-
Basit kablolar şarj etmiyor, 3a kaliteli bir marka 3 metre bir kablo aldim onda bir sorun yok.
Ancak 5 metrelik basit bir type c almıştı internetten cihazı sarj edemedi sadece kablo ile bağlı kalmasını sağlıyordu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 4 Eylül 2022; 14:6:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben PS4'ümün kumandalarını genellikle Xiaomi telefonumun orijinal şarj aletiyle şarj ediyorum, şu ana kadar bi sorun da çıkmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X