Şimdi Ara

DUAL SHARD +7 TRADE MD REBIRTH +5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kingkill

birde +5 rebirth ile direk +8 md arasinda fiyat farkı varmıdır ? kazik yemeyelim size güveniyom

ap olarak flnyoq ama +9 a deneyecekler için +8md daha çok yarar ama takas çok ii olduğundan +9 a deneyecek kişi sayısının azlıgından dolayı hemen takas et cok güsel açıkladım
  • al
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

quote:

Orjinalden alıntı: kingkill

birde +5 rebirth ile direk +8 md arasinda fiyat farkı varmıdır ? kazik yemeyelim size güveniyom

ap olarak flnyoq ama +9 a deneyecekler için +8md daha çok yarar ama takas çok ii olduğundan +9 a deneyecek kişi sayısının azlıgından dolayı hemen takas et cok güsel açıkladım

+1
  • LOGOS DA DUAL SHARD +21GB FLAN FİLAN VERİYON ADAM LOL DİYO
  • dies de md me baya bi kişi 3 tane +7 shrad teklifi etti bence iyi takas
  • bencede takas yap
  • +5 rebirth md nin +8 rebirthsiz md den fiyatı daha azdır rebirthsiz olsa daha çok eder
  • ii yapmışsın bn olsam değişmezdm ama şimdi oynadıın serverin piyasa durumunu bilmek lazm
  • Kaçırma md yi zaten piyasada bi hayli düstü :D bi daha bu sansı bulamazsın
  • bestwrr logosun piyasa söyleme yaw logos zaten son zamanlarda battı :S dandik server bıraktım oraa oyunu edanada takıliom
  • +5 rebrht md kımsenın ısıne yaramaz rebhtler sevılmıyo nedense ben +8 md takas ederken herkes soruyodu rebnht mı , bende hayır dıyorum , onlarda hee tmm dıyolardı dememkı bısı war etme
  • eT Yaw Md +8 Md +8 Dir
  • Hemen kabul et
  • Güsel takas olur!
  • kardeş ben olsam almam
    normal +8 al
    +5 rebirth +1 gibi gözüküo
    Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • iyi yapmiş sin
  • Herşeyden öte shardan fazla itibari var gerçektende şimdi pazardayim dual shard +7 ve üstüne gb verenler var ben ise 2 x +8 md ve 21 gb öneriyorum shard +8 istiyorum itemleri yükseltmek lazim düşürmek değil ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.