birde +5 rebirth ile direk +8 md arasinda fiyat farkı varmıdır ? kazik yemeyelim size güveniyom
ap olarak flnyoq ama +9 a deneyecekler için +8md daha çok yarar ama takas çok ii olduğundan +9 a deneyecek kişi sayısının azlıgından dolayı hemen takas et cok güsel açıkladım
al
quote:
Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_
quote:
Orjinalden alıntı: kingkill
birde +5 rebirth ile direk +8 md arasinda fiyat farkı varmıdır ? kazik yemeyelim size güveniyom
ap olarak flnyoq ama +9 a deneyecekler için +8md daha çok yarar ama takas çok ii olduğundan +9 a deneyecek kişi sayısının azlıgından dolayı hemen takas et cok güsel açıkladım
+1
LOGOS DA DUAL SHARD +21GB FLAN FİLAN VERİYON ADAM LOL DİYO
dies de md me baya bi kişi 3 tane +7 shrad teklifi etti bence iyi takas
bencede takas yap
+5 rebirth md nin +8 rebirthsiz md den fiyatı daha azdır rebirthsiz olsa daha çok eder
ii yapmışsın bn olsam değişmezdm ama şimdi oynadıın serverin piyasa durumunu bilmek lazm
Kaçırma md yi zaten piyasada bi hayli düstü :D bi daha bu sansı bulamazsın
bestwrr logosun piyasa söyleme yaw logos zaten son zamanlarda battı :S dandik server bıraktım oraa oyunu edanada takıliom
+5 rebrht md kımsenın ısıne yaramaz rebhtler sevılmıyo nedense ben +8 md takas ederken herkes soruyodu rebnht mı , bende hayır dıyorum , onlarda hee tmm dıyolardı dememkı bısı war etme
eT Yaw Md +8 Md +8 Dir
Hemen kabul et
Güsel takas olur!
kardeş ben olsam almam normal +8 al +5 rebirth +1 gibi gözüküo Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi yapmiş sin
Herşeyden öte shardan fazla itibari var gerçektende şimdi pazardayim dual shard +7 ve üstüne gb verenler var ben ise 2 x +8 md ve 21 gb öneriyorum shard +8 istiyorum itemleri yükseltmek lazim düşürmek değil ilgilendiğiniz için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme