Şimdi Ara

dual shock sorunu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım yorumun için öncelikle teşekkürler hangi kullanıcıdan aldın kolu gg den birde memnunmusun koldan ben daha yeni aldım 3 gün oluyor
  • Hocam baya oldu yanı sanırım japon oyuncak mı japon koray mı oyle bıseydı yanı satıcının gg ismi. Ben memnunum cunku kol orjınal zaten. Orjınal kutusundan cıkarıp elıme temas ettıgı anda o kendıne ozgu hissi verdı bana o yuzden sorun yok.

Ayrıca turkıye den temın etmeyın bu tur urunlerı. Kredı kartı kullanıyorsanız acın paypal hesabı gıdın shopto ya da dıger sıteler var. Ister kırmızı ıster mavı ıster beyaz renk cesıtlerıyle dırek şüphe duymayacagınız sekılde alın hem de kargo margo dahıl burdakılerden 20-30 Tl ucuza.

Ayrıca su gonderdıgım resımde kırmızı sekılde ısaretledıgım reset atma dugmesıne ıgne sokup bas bakalım o dugme yerınde mı yoksa orası fake bı delık mı sadece. BAKINIZ

Reset dugmesıne basabılıyorsan + urun orjinal kutusunda gelmısse ve elıne aldıgın zaman dugmelere bastıgın zaman ıcını huzur kaplıyor, ellerıne de kadıfe yumusaklıgında bı his gelıyorsa orjınaldır

Senın gonderdıgın fotoları ınceledım ben yukarda da soyledım burdan dırek orjınal gozukuyor ama hıcbır DS3 ele alıp hıssedılmeden kesın olarak anlasılamaz o ayrı bişi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 11 Ekim 2009; 21:07:15 >

• basılıyo yani reset atıyo vakumlu kutuda geldi ürün ağırlık olarak normal sınaxıx koldan ağır ve dokununca farklı olduğu ortada titreşim olarak elimdenba 2k9 oyunu var onda denedim titreşim olayı çok güzel
  • tek huylandığım nokta üçgen kare yuvarlak ve x tuşu kutusunda gelen sinaxıx kola göre tuşlar biraz matımsı tek görebildiğim fark bu
  • Senınkı orjınal hocam.Orjınal orjınaldır bunun A kalıte orjınal B kalıte orjınalı yok
    ya orjınaldır ya degıldır. Sony bu urunlerı uretırken bu partıyı A kalıte yapalım Amerıka'ya bunu gonderırız bu partıyı B kalıte yapalım Pakıstan'a bunu gonderırız falan demıyo Sony urettıgı her urunu orjınal uretıyo ve standart sekılde hepsının kalıtesı aynı olarak uretıyo.

Mılletın orjınal ama A kalıte degıl falan dedıgı sey orjınal Sony uretımı degıl zaten.Yan sanayi ve taklıt,çakma vs

Ayrıca bazıları dıyor kı arkasında made ıcın Chına yazıyo bu sahte. Playstatıonlarınızın arkasını cevırın bakalım ne yazıyo. Sony japon markası ama montaj ve üretim falanç Çin de yaptırılıyo zaten. Onun ıcın DS3 lerın arkasında yazılanlarla orjınal mı degıl mı oldugu anlaşılmaz (Bazı durumlarda anlasılır o ayrı)

Ama senınkı orjınal yanı. Bunun Orjınal ama B kalıte, Orjınal ama C kalıtesı yok
    Orjınal kutusunda ve kutudan garantı belgesı cıkan DS3 yukarda saydıgımız ozellıklerı de gosterıyorsa ıcınız rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: scandall84

tek huylandığım nokta üçgen kare yuvarlak ve x tuşu kutusunda gelen sinaxıx kola göre tuşlar biraz matımsı tek görebildiğim fark bu

Sixaxis i al bi ışığa tut zaten içini gorursun aletın. DS3 de bunu yapamassın. Ikısının de dış kaplaması bırbırınden farklı yogunlukta cunku.
    Dedıgın farkın olması da normal o yuzden
  • teşekküre derim yorumların için ama içinde garanti belgesi yoktu oda ayrı bir olay satıcı garantisi yok demişti ama
  • Sakınılan goze de cop batar bosver artık o kadarını

orjınal DS3 ps4 cıkana kadar ıdae eder senı

Olımpıyattır,bokstur falan kolu sureklı zorlayan ve yıpratan oyunları gunde 10 saat oynamıosan bısey olma
  • Aynı koldan ben de aldım dün kol elime ulaştı (silver ds3) hala onayı vermedim (gittigidiyordan aldım 100ytl ye ) kolun orjinal olup olmadığıyla ilgili tüm konuları okudum, ama kesin bir karar veremedim çünkü özelliklerden bazıları orjinal kolda da var.. örneğin 1 nolu ışık yanarken 2'ye de çok hafif kayma var orjinal ds3 de de bu sonradan aldığım ds3 de de.. yani kolun orjinal olup olmadığını anlamayla ilgili gelişme var mı acaba?
  • B kalite.
  • yok mu arkadaşlar bir gelişme ona göre gg'den aldığım ds3'e onay vericem ve ya iade edeceğim...
  • Aldığınız DUAL SHOCK 3 ün orjinal olup olmadığını seri nosundan anlarsınız, Model no son harf E olmalı, H olursa sahtedir ve arkada CE ibaresi olmak zorunda
  • @Dr Hardware
    o nasıl imza la bütün mal varlığını yazmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.