Şimdi Ara

dual shock sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gg den dualshock 3 aldım sahtemi orjinalmi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim orjinal diye satıldı bana ama pek emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum

elimdeki kolun fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scandall84 -- 10 Ekim 2009; 22:07:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scandall84

arkadaşlar gg den dualshock 3 aldım sahtemi orjinalmi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim orjinal diye satıldı bana ama pek emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum

elimdeki kolun fotoları

Aleti eline alınca anlaman gerek orijinal mi sahte mi olduğunu. Tuşlarına basmanın verdiği his, plastiğinin kalitesi, ambalajı gibi unsurlar direk orijinalliği gösterir. Ben shopto'dan almıştım. Bildiğimiz vakumlu kutuda geldi. Aleti alınca yanında verdikleri DS3'ün aynısı. Kalitesi hemen fark edilebiliyor. Hatta sixaxis ile inanılmaz kalite farkı var DS3 arasında. Kaç liraya aldın?

• 100 tl ye aldım arkadaşım malzeme kalitesi olarak ve ağırlık olarak sinaxix den çok iyi yanında verikleri artı nba 2k9 oynadım titreşim olayını test ettim baya oyunda fark ediyor yalnız garanti nasıl olmaz böle ürünlerde anlayamadım orjinal ama garanti ve (ce) si yok satıcı orjinal diyor sorun yok şimdilik herhangibir farkda göremedim
  • quote:

100 tl ye aldım arkadaşım malzeme kalitesi olarak ve ağırlık olarak sinaxix den çok iyi yanında verikleri artı nba 2k9 oynadım titreşim olayını test ettim baya oyunda fark ediyor yalnız garanti nasıl olmaz böle ürünlerde anlayamadım orjinal ama garanti ve (ce) si yok satıcı orjinal diyor sorun yok şimdilik herhangibir farkda göremedim

Hocam peki ürün sana nasıl geldi. Vakumlu kutuda geldiyse orijinaldir. Kaldı ki sen kalitesinden memnunum diyorsan kesin orijinaldir. Mesaj yazdığın diğer konudaki yorumları oku. Orada herkes tecrübesini paylaşmış. Sahte olsa hemen hissederdin zaten. Bu arada orijinal kolun kutusundan herhangi bir garanti belgesi çıkmıyor. Çıkmaması seninkisinin sahte olduğu anlamına gelmez. İçin rahat olsun o konuda.
  • Ürünün görüntülerine bakarak konuşmam gerekırse bence orjinal
    plastık malzemenın kesimi pürüzsüz ve düzgün. Ortadaki tuşun da görüntüsü orjinal
    Tuşlardakı boyaların parlaklık ve kalitesi de iyi.

Bakmakla ne kadar anlaşılır orası ayrı ama goruntu olarak o fotolar orjınal urune aıt oyle dıyım sana
  • peki garanti çıkmıyosa bozulduğu zaman nasıl yaptırcaz fatura ilemi seri numarası ilemi
  • quote:

peki garanti çıkmıyosa bozulduğu zaman nasıl yaptırcaz fatura ilemi seri numarası ilemi

Hiç bir fikrim yok. Mümkün olduğu kadar sakin ol oyun oynarken. Kolu fırlama sakın bir yerlere yada düşürme yere. Onun dışında zaten birşey olmaz kola heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Isınma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
  • B kalite. Kısa ve net.
  • Ama orjinal değilmi?
  • orjinal değil.
  • quote:

Ama orjinal değilmi?

Orijinal ,ama A kalite değil,bunun farkını uzun vadede anlarsın. Takma kafana,zaten piyasada orijinal diye çırım çırım çığıran satıcıların %90'ı bunlardan satıyor.
  • orjinal dostum güle güle kullan
  • teşekkür ederim zaten temiz kullanırım aldığım ürünleri aman aman da fırsat bulup oynayamıyorum zaten dayanırım umarım çok pahalı napim bunu almak zorunda kaldım en azından orjinal diyip rahatlattınız beni
  • zaten ps3 ümü 1,5 yıl önce 782 liraya almıştım carrefour büyük bir kampanya yapmıştı sony avrasya garantili almıştım hala 800-900 lirayı görüyo ps3 ler umarım ps3 üm gibi bu kolda da şanşlı olurum
  • quote:

teşekkür ederim zaten temiz kullanırım aldığım ürünleri aman aman da fırsat bulup oynayamıyorum zaten dayanırım umarım çok pahalı napim bunu almak zorunda kaldım en azından orjinal diyip rahatlattınız beni

arkadaşım bende senin gibi gittigidiyordan dualshock 3 alma gafletinde bulundum orda satılanların hiç biri orjinal değil,veya A kalite değil ama ben bilmiyorum sony 2 farklı dual shock üretiyormu a kalite b kalite diye,sonra aldığım dual shocku sattım gittim teknosadan aldım,sana şöyle söyleyim teknosadan aldığım kolun kokusu bile değişik,ve kolu eline aldığında çok rahat hissedebiliyosun orjinal olduğunu,orjinal kolda ortadaki analoglar simsiyah olmaz böyle gri gibi bi rengi vardır,ayrıca orjinalliğini oyunlarda anlayabilirsin çok rahatlıkla.dualshocku ya shoptodan alacaksın yada paraya kıyıp resmi sony satış yerlerinden alacaksın başın ağrımayacak,dediğim gibi orjinalin kokusu bile orjinal...

• Arkadaşlar Sony ve dual shock kalite mevzusu yıllardır mevcut zaten;

Ps2 zamanında da kalite segmentleri vardı,ama zamanında millete A kalite ds2 diye,gene vakumlu kutusunda düşük kalite ds2 dayadıkları için,anca anlıyor toplumumuz,pazar geliştikçe hali ile tüketici bilinci de paralel olarak gelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 10 Ekim 2009; 23:07:10 >
  • Arkadaşlar ds3'ü gittigidiyor'dan alacağınıza shopto.net veya hkofferhouse.com'dan alsanıza. Ben geçen hafta hkofferhouse.com'dan metalik mavi ds3 kolu 75 liraya aldım.
  • orjinal-sahte dual shock 3 video incelemesi.

www.youtube.com/watch?v=mji_PLB7Tb0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 11 Ekim 2009; 0:21:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Ama orjinal değilmi?

Orijinal ,ama A kalite değil,bunun farkını uzun vadede anlarsın. Takma kafana,zaten piyasada orijinal diye çırım çırım çığıran satıcıların %90'ı bunlardan satıyor.

----------------

orjinal ama A kalite değil derken ?
    Mesela ne gibi farklılıklar var resımdekı ürünün tam ornijal olanından

Ayrıca Gitti gidiyordakı butun dual shock 3 ler çakma değil. Ben daha 2 ay once aldım ordan 89 Tl ye gayet te orjinal.
    Satıcının aldığı yorumlarını okumak lazım boyle şeylerde.Ayrıca ucuz etin yahnisi yenmez diye bi laf var. Yurt dışında bile en ucuz satan sitede orjinal dual shock 3 ler 75-80 Tl altında degılken millet GG den 50 ye 60 a dual shock 3 alırsa tabi ki çakmasını alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 11 Ekim 2009; 0:40:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.