Şimdi Ara

Dual-Spec! (çifte talent)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka bir konuda bahsi geçti ve anlaşılan diğer bütün wotlkla ilgili konulardan daha önemli bir konu: Dual-spec: peki nedir dual-spec kısaca 2 farklı talent dizilimine sahip olmanız ve bunu istediğiniz anda raid ortasında, wsg de bayrak taşırken :D, karşı factiondan biriyle kapışırken.... (sadece arena maçlarında kapalı) değiştirebilmeniz ve buna uygun actionbar dizilimininde karşınıza gelmesi. tüm class dengelerini özelliklede pvp sırasında alt üst edebilcek bir sistem bence. tabi son hali nası olr, ne gibi değişikliklere uğrar belli olmaz ama blizzard bunu blizzcon da resmen duyurdu.

blue-post:
    Dual-Spec system

* The dual-spec system will be introduced in a content patch. The goal is to let you switch specs very easily in raid, even between fights ! However it won't be possible to switch specs in the middle of an arena match.
    * With dual-spec introduced in the game, there are also discussions about an Itemrack-like mod being introduced to the default UI

Dual-Spec! (çifte talent)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiberias13 -- 13 Ekim 2008; 9:55:08 >

• Taşlar yerinden oynicak ben bunu bilirim bunu soylerim artık karakter kasma sistemlerinde bunun etkisi cok olucak bir player artık yeniden bir karakter kasarken 2 spec in birleşimini goz onunde tutarak acıcak.

cok kotu oldu bence bu classlari duel spec ile dengelemek cok zor olucak gibime gelio
  • Valla pvp deki durumunu pek bi önemli olacagını zannetmiyorum dps classları zaten her speccde dps yapıyo pvp de specc deisse pek bi fark etmez. Ama bunu heal+dps yapabilen classlarda çok etkili olur. Mesela bir elemental shaman bir shadow pri ye müthiş yarayacak olan bi olay. Tahmin edeceğimiz gibi ele shamanların ve shadow prilerin heal ve dps setleri aynı olacak çünki artık sadece spell power var bu damage ide healıda etkilicek. Dolayısı ile bu olay en çok bu söylediğim iki classa yarayacak. PvPde damage yaparken sıkıstıgında hemen değişip healer olabilecekler. Warriora yaramayacak pvp de armorlar farklı, rogue için iyi olabilir ama aynı isi her specde yapıyo zaten işi dps, paladine yaramayacak pvp de 3 talentinde armorları farklı, mage içinde aynı rog için söylediğim gecerli lock icinde aynı, druid için de iyi olacak balance + resto olarak. Hatta amanın druidler imba olcak resto olup heal etcek hemen geccek balance a dps sora geç restoya heal offfff Dk hakkında bişe söliyemiyom bilmiyom classı....

Ama pve olarak bütün herkezin işine yarayacağı kesin.....

• benimde aklıma neler neler gelio ama, nası bişiler olcak, son halinde oyunda karşımıza ne şekilde çıkcak belirsiz, bi cooldown veya debuff'ı olacak mı? bunlar belirsiz sorular
  • Valla cd si olmalı diye düşünüyorum hemde uzuncana bi cd gerekli. yaklasık 2 dkka 3 dkka falan yoksa söylediğim 3 class işi götürür. Priest, Druid, Shaman. Eğer cd olmazsa bu 3 class wolka damga vuracak.
  • Gelsin Gelsin :D:D

Resto+Elemental Shaman ....!!! Manyaq Olcak !
  • çok saçma artık 2. spec için item kavgası başlayacak offspeclerden çektiğimiz yetmediği gibi..
  • survival+mm hunter :S hepimizi yiyecekler kacınnn
  • Pure Class OUT , Hybrid Class IN

Desenize wotlk hybrid classlarin donemi olcak
  • priestler yaricak kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

Pure Class OUT , Hybrid Class IN

Desenize wotlk hybrid classlarin donemi olcak

bi mage'in veya blood/unholy dk'nin neler yapabilceğini gözünde canlandır derim :D
  • ufak ufak moku çıkıyor oyunun
  • çok saçma olur cd olmazsa en az 1 saatlık bir cd olması lazım diye düşünüyorum. yoksa herşey bir birine girer.
  • bencede boka sarar - bu sistemin temel amacı raidlerde kolaylığı sağlamak, bakmayın benim yukarda bayrak taşırken falan dediime :D 15 dk da bi değiştirebilme gibi bişi raidler için ideal olr
  • Bence combata girince değişme olmayacaktır. Yoksa Dediğimiz gibi bazı classlar imba olacaktır. Bu olay pve için yapılan bi olaydır büyük ihtimal. Ve Boss fightına göre değişim yapılacaktır. Combattan çıkınca değişebileceğizdir yine. En mantıklısı bu gibi geldi. Cd olayı biraz sorun olabilir. Mesela bi fightta off tank lazım deilse adam değişecektir dps e ve dps yapacaktır o fight bitince yine off tanka dvm. Yoksa adamın cd sinin dolmasını beklemek gibi bi saçmalık çıkar ortaya.

Eğer benim dediğim gibi olursa hiç boka sarmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 12 Ekim 2008; 19:22:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

Bence combata girince değişme olmayacaktır. Yoksa Dediğimiz gibi bazı classlar imba olacaktır. Bu olay pve için yapılan bi olaydır büyük ihtimal. Ve Boss fightına göre değişim yapılacaktır. Combattan çıkınca değişebileceğizdir yine. En mantıklısı bu gibi geldi. Cd olayı biraz sorun olabilir. Mesela bi fightta off tank lazım deilse adam değişecektir dps e ve dps yapacaktır o fight bitince yine off tanka dvm. Yoksa adamın cd sinin dolmasını beklemek gibi bi saçmalık çıkar ortaya.

Eğer benim dediğim gibi olursa hiç boka sarmaz diye düşünüyorum

Katılıyorum. Başka bir avantajı (kimine göre dezavantajı) da görevinizi en iyi yapan kişi olmaya zorlanacak olmanız. Kısaca örneklemek gerekirse, tek tank gereken bir boss fight'ta en iyi tank siz değilseniz DPS'e/healing'e spec olmanız istenecektir.

• kesinlikle bir cooldown koyulacaktır, ve ancak müsait ortamda gear ve spec degiştirmek mümkün olur, zaten amaçlarının raidlerde her bossa ayrı speccle giren classların işini kolaylaştırmak.. pvpde böyle bişeyi zaten işin içine sokamazlar..
  • Combattayken ve arenadayken izin verilmezsse gayette guzel bir şey olur. Tabii dengelerin çok daha hasssaslaşıcagı da bir gerçek. Blizzard biraz vakit ayırıp bu dual spec hakkında iyice dusunup tartışması lazım. Benim çok işime yarar açıkcası, quest ve grind yaparken afflic raide yada dungeona gircegm zaman hemen 21/40'a döneblrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanty

Combattayken ve arenadayken izin verilmezsse gayette guzel bir şey olur. Tabii dengelerin çok daha hasssaslaşıcagı da bir gerçek. Blizzard biraz vakit ayırıp bu dual spec hakkında iyice dusunup tartışması lazım. Benim çok işime yarar açıkcası, quest ve grind yaparken afflic raide yada dungeona gircegm zaman hemen 21/40'a döneblrim

Açıkcası Dengeleri falan hassaslaştırmaz yeterki combat içinde değişmesin. Combat içinde değişmediği sürece PvP açısından bi önemi olmaz. PvE açısından da zaten çok yararlı bişe. Tek sorun item paylaşımı olacak off specc muhabbeti can sıkacaktır.
  • combat işinden ziyade her seferinde raid ve pvp için yeniden talentları değiştirmek için 50'şer 50'şer gold harcamak zorunda kalanlara yardım olsun diye olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.