Şimdi Ara

Dual-Spec! (çifte talent) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hirbag

combat işinden ziyade her seferinde raid ve pvp için yeniden talentları değiştirmek için 50'şer 50'şer gold harcamak zorunda kalanlara yardım olsun diye olabilir.

Kesinlikle katılıyorum. Sabah shadow akşam healler olmak zorunda kalan pri ler için birebir.
  • Combat içinde değişmeyecek sanırsam çünkü, tanımında blizz between combats demiş.
  • ne guzel iste gunduz arena yapan aksam tank olan bir warrior icin mesela cok iyi. gunde kafadan 100 gold bayilmak zorunda kalmayacak spec icin.
    ayrica yazan arkadaslardan birinin dedigi gibi mesela trash de 3 tank a ihtiyacin var ama boss a geldiginde tek tank lazim sana. boss a baslarken diger tanklari dps spec yaparsin boss onu adam degistirmek zorunda kalmazsin.
  • çok iyi olmuş teşşekür ederim blizzard artık raidler bittikten sonra daily yapmam daha kolay olucak resto resto adam kesmeye çalışacağıma zaten aynı spelldamage seti ile healing seti direk talent değiştirip elemental adam kesebilicem olmadı biraz pvp yapar eylenirim ayrıca combatta değişmeyecek talentler even between fights demiş yani "hatta 2 fight arasında bile" demiş arkadaş .
  • abartmayın o kadar dengeleri bozmaz bu olay. Koyarlar 10sn cast time, 1saat cooldown olur biter. Bu olayı zaten healer classlar rahat rahat yaratık kessinler, raid yapanlar talentlere para vermeden rahat rahat pvpde yapsınlar( ve tam terside geçerli ) diye yapılmış bir şey daha çok.
  • Raidler için süper bir düşünce,lakin işin PvP kısmına bakarsak fiyaskoda olur.
    Arena girişte kapalı olması gerekir bence bu özelliğin,bg larda da aynı şekilde.
  • Zaten bu düşünce en başta Resilience denen stats çıkınca ve Talent ağaçlarına PVP için gereken skiller eklenince olmalıydı geç bile kalındı denilebilinir.

Böylelikle PVE yapanlar bile PVP yapacaktır .

Bilizzart everyone can dps söylemini gerçekleştiricek sanırım .
  • Sadece healerlar için değil raid bittikten sonra gidip biraz pvp takılmak isteyen benim gibi tanklarda 50g vermekten kurtaracak artık.
  • Arenada build değiştirilemeyeceği açıkça yazılmış. Keza in combat durumunda da respec yapılmayacak. "between fights" Yapılsa dahi in combat gear zırh/giysi değiştiremeyeceğiniz için bir anlamı olmayacak.

En önemli faydayı raidlerde göreceğiz. Bazı bosslarda 2 yerine 3 tank yada 2 healer yerine 3 healer gerektiği durumlarda druid,shaman ve paladin gibi sınıflar respec yaparak raidleri daha kolay hale getirecek.

Yine diğer arkadaşların dediği gibi tanklık yapan warrior ve diğer sınıflar PvP yaparken gereksiz para harcamaktan yırtacaklar... En çok tanklık yapan sınıflar ve hybridlerin işine yarayacak kesinlikle... Diğer yandan Fire Resisti yüksek olan bosslarda (tamamen atıyorum, hiç mage oynamadım) fire mageler arcane e dönecek... bu açıdan pure DPS sınıfları da yararlanabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altugaaa

abartmayın o kadar dengeleri bozmaz bu olay. Koyarlar 10sn cast time, 1saat cooldown olur biter. Bu olayı zaten healer classlar rahat rahat yaratık kessinler, raid yapanlar talentlere para vermeden rahat rahat pvpde yapsınlar( ve tam terside geçerli ) diye yapılmış bir şey daha çok.

budur.. fazlasını tartışmaya gerek yok
  • aynen imanım gevremişti respec ten harika olacak bu 3 spec te de full gear ım var shamanımda talent değiştir gel dicekler diye ödüm kopuyo raid başlangıcında
  • Ben pek beyenmedim.. Baska bir konuda yazdigim yazidan alintidir..

"..Ayriyetten dual spec olayinada asiri kıl oldum.. Pure DPS classlarina bundan daha buyuk ayip yapilamaz herhalde..
    Raid'e mage alacagina all bir druid.. Moonkin olarak mage kadar DPS yapsin, gerekiyorsa tank olsun.. olmadi heal yapsin..
    Yada rouge yerine al bir pala.. Hem rouge kadar DPS yapar, hem mana battery, istersen spec degistirip tanklar istersen healler.. Oohhh suyundan da koy.."
  • Herkese çok yaradı bence pve ve pvp için ayrı talent takılmak zorundaydı herkes, raidler coşar bg ler coşar, partilerde yer bulmak kolaylaşır. Gelmem bahaneleri ortada kalkar.

NOT= Yinede çalışan arkadaşlarınızı gece sabaha kadar oyun başında tutmayın. İyi birşey değil :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: haeras

Ben pek beyenmedim.. Baska bir konuda yazdigim yazidan alintidir..

"..Ayriyetten dual spec olayinada asiri kıl oldum.. Pure DPS classlarina bundan daha buyuk ayip yapilamaz herhalde..
    Raid'e mage alacagina all bir druid.. Moonkin olarak mage kadar DPS yapsin, gerekiyorsa tank olsun.. olmadi heal yapsin..
    Yada rouge yerine al bir pala.. Hem rouge kadar DPS yapar, hem mana battery, istersen spec degistirip tanklar istersen healler.. Oohhh suyundan da koy.."

aslında başka bir açıdan bakmışsın olaya haksız değilsin pve ağırlıklı oynayanla pvp ağırlıklı oynayan kişilerin pek farkı kalmıyor onlara olan arz talepte değişiklik oluşacak ama blizzard ın huyu böyle mümkün olduğunca herkesi özgür tutmak istiyor.

ama bir warrior olarak şöyle bir durum var abartısız hergün whisper alıyorum tanklık için ve quest logda en az 8 dungeon questi bekliyor ama cevabım hep red oluyor hem exp hem item olarak zarara giriorum çünkü talent değiştirmek 15 - 20g bu levellerde koyuyor insana. en azından lvl 80'e kadar dual spece izin verip 80'den sonra kısıtlama gelebilir bakıp göreceğiz artık.

• hibridler icin mükemmel olmuş. pala main , mage ve rog altlarım vardı.

Pala için pvp de retri raidde holy durmadan para bayılıyordum respect için. Ayrıca mage de pvp de frost pve de fire olabilirim artık para bayılmadan. Rogue de asas ve sub olarak 2 tane yaparak sıkıldıkça kullanırım.

En sonunda iyi birşey yapmış Blizz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: haeras

Ben pek beyenmedim.. Baska bir konuda yazdigim yazidan alintidir..

arkadaşım neden cekemıyosun butun classlara gelen bısey ayrıca dps class ların talentlerıde baya degısmıs adaletlı oldu bıraz
  • Walla cekememek degil arkadasim.. Sadece diger classlarin anlami olmayacak.. Level 36 druid vardi.. expansionda tank olarak kassami diyordum... Kasmak icin bir nedenim daha oldu..

Simdi herhangi bir grupta mutlaka bir tank+bir healer+3 random DPS olur..

Simdi dual spec ile bir druid bu rollerin en cok aranan ikisini doldurabilir.. Hatta tank spec ile DPS'te yapabilir.. pure DPS gibi olmaz ama.. Olmadi isterse respect edip DPS'te yapabilir.. Yani isterse herhangi bir gruba girebilir..

Bunun yaninda bir mage, warlock yada rouge dusun, priest, warrior, DK ve shamn'in da kat bu listeye.. (Bu sonra saydiklarim her 3 role'u degide 2 role uygunlar..).. Yani diger classlara group bulma acisindan bariz haksizlik oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haeras -- 15 Ekim 2008; 17:53:53 >
  • cooldown da koymalarına gerek yok ki 60 saniye cast süresi koyarsın, bitene kadar frozen olur, isterse combatta kullansın arkadaş.
  • bu yeni patch de gozukmuyo nasıl yapılcak bu dual-spec ? paket geldıgındemı gelıcek acaba
  • Pakette de gelmeyecek.. ama paketten sonraki patchlerde gelecek.. yani 3.2, 3.3 gibi patchlerde..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.