Şimdi Ara

Dualingo, tamamen ücretsiz.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
12
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitede Türkçe diller arasında yoktu, betada olsa artık var.

Türkçe - İngilizce derslerini bulabiliyorsunuz. Betada olduğu için şuan için mobil cihazlarda yok. Bunu haber etmek için bu iletiyi açtim. Bilginize

Detaylı bilgi için,

Duolingo

http://www.duolingo.com/comment/1397480
  • evet ufat tefek problemler var ama gayet güzel, kurumumun bana sağladığı ve pahalı bir öğretim setindense bu bence daha kalıcı bir eğitim sunuyor.

okaaan adamsın....
  • up'lanmayı hakediyor, sonuçta ücretsiz, reklam sayılmaz, üstte kalmayı hakeden bir konu..
  • Paylaştığın için çok sağ ol. Konferans sayesinde aklıma yattı. Bunu kullanabilirim İngilizce'mi geliştirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddarth -- 25 Ocak 2014; 5:18:52 >
  • Ben hiç beğenmedim.Çok yavaş öğretiyor aynı şeylerin üzerinde çok duruyor.(Mobil sitesini denemedim iOS uygulamasını denedim.)
  • Bence çok güzel bir uygulama olmuş
  • Tşkler çok kullanışlı olmaya başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulama ne zaman gelir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.duolingo.com/comment/1621879 android uygulama sanırım bugün çıkmış, ios ise 2 güne çıkacakmış bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

https://www.duolingo.com/comment/1621879 android uygulama sanırım bugün çıkmış, ios ise 2 güne çıkacakmış bilginize..

Bu Türkçe /ingilizce için demi kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

https://www.duolingo.com/comment/1621879 android uygulama sanırım bugün çıkmış, ios ise 2 güne çıkacakmış bilginize..

Bu Türkçe /ingilizce için demi kardeşim

Öyleymiş dostum çünkü diğerleri zaten çok eskiden beri vardı.
  • IOS türkçe desteği sürümü de çıkmış hadi hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda türkçe desteği geldi
  • Çok güzel bi site olmasına rağmen şu tip saçmalıkları var. Umarım bunları düzeltirler, rapor edin.

Dualingo, tamamen ücretsiz..
  • Rapor et tuşu çöktü artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Çok güzel bi site olmasına rağmen şu tip saçmalıkları var. Umarım bunları düzeltirler, rapor edin.

Dualingo, tamamen ücretsiz..

Site gercekten guzel bende bugun kullanmaya basladım ve bayagı yaptım. Ama gercekten bu gıbı sacmalıklar olmus, harıcınde gayet kullanıalı ve faydalı bı sıte dıye dusunuyorum. Tesekkurler :)

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    Mükemmelsin okaaaaaan :)

Harika bir site, İspanyolcası mükemmel Çok iyi geldi Teşekkürler.
  • Bu site için şunu da söylemeden geçmemek lazım. Dualingo kesinlike ingilizcede sıfır olanlar için hazırlanmış bir site. Beginner-Elemantery dediğimiz seviyede olanlar Dualingodan çalışıp pre-indermediate seviyesine gelebilirler. Ben açıkçası çok fazla yararını görmedim. Pre-İndermediate-İndermediate seviyesinde olanlar bence boş yere vakitlerini harcamasınlar çünkü bildiğiniz şeyleri cevaplamak belli süre sonra sizi sıkabiliyor. Ama İngilizce'ye yeni başlayan arkadaşlar için çok iyi bir seçenek.
  • arkadaşım orda ki "the" gazeteyi belirli yaptığı için çevirisi "kuşlar gazeteyi okur" doğru olur.
    zaten tartışmalarda açıklanmış cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battlerhyme -- 3 Şubat 2014; 5:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battlerhyme

arkadaşım orda ki "the" gazeteyi belirli yaptığı için çevirisi "kuşlar gazeteyi okur" doğru olur.
    zaten tartışmalarda açıklanmış cevap

Kuşlar gazete okur ve gazeteyi okur arasında hiçbir fark yok. Anlamadın herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.