Şimdi Ara

DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
14
Favori
11.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki ya onlar gibi aim asist de açabilir miyim
    İmkansız tabi ki yine söyleyeyim sitemim adamların km ile aim asist de açarak oynaması zaten dikkatli izleyince belli oluyor yada ateş etmeye başladığı an yere çökmesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt

Şimdi anladım hocam demek istediğini pardon.

Xim kullanarak hem aim assistten faydalanıp hem de mouse ile kontrol etmek vicdansızlık :D biraz da beceriksizlik hiçbir tadı olmaz o şekilde oynamak istemem zaten. ben klavye ve mouse ile aim assiste karşı oynuyorum bazen sinir etse de daha çok k&m kullanıyorum.

Dualsense kullanırken de kontrolfreekler etki ediyor aime kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 24 Nisan 2024; 16:19:48 >
  • Beyler olumsuz yorumlar gördüm çokça konuda. 7500 liraya ithalatçı garantili aldım hala vakit var iptal için tamam mı devam mı? DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 Bu arada kontrolfreeklerimi bu kontrolcüde kullanabiliyorum değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 28 Temmuz 2024; 12:15:53 >
  • Pilin normal dualsense ye gore bt modda daha erken bitmesi harici bir sorunu yok, zaten rekabetci girilecekse kablolu modda oynamak daha iyi. KF kullanilabiliniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memnun musunuz hocam?

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Ben bayağı memnunum, cod oynarken kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• KF ile kombo yapınca gerçekten çok iyi kolmuş normal kolu elime geri alasım gelmedi
    DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 31 Temmuz 2024; 22:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R2 tuşu seviye ayarladıktan sonra bazen tırtıklı bi şekilde basmaya başlıyor tuşa bastırıp kolun içine üfleyince düzeliyor bu garip sorunu yaşayan var mı başka?

Bende böyle bir sorun yok, garantiye gonder gitsin.

• Online rekabetçi oyun oynamayan biri için faydalı mı sizce?

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Faydali tabi. Mesela cyberpunk 2077 de dodge atmak falan makro tuslarla yapmak O tusundan daha kolay. Veya ac valhala vs ayni sekilde kullaniliyo.

Biraz kullandıktan sonra normal dualsense dönmek istemezsiniz muhtemelen.

Bende de birebir aynı sorun var hocam ne yaptınız halledebildiniz mi?

Bu kontrolcu zaten o tarz oyunlar icin. Buyuk avantaj rakiplere karsi

• cekekli kullanıcısına yanıt

Yok hocam üflersen r2 tuşuna basarken anlık geçiyor sonra yine yapıyor ama beni rahatsız etmemeye başladı tırtıklanması daha hoş his bırakıyor sanki parmağa DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 

• İki stick modülü de drift yapmaya başladı. Edge'i alırken yedek modül de almıştım o da sizlere ömür. Hiçbir yerde stok bulamıyorum. Satan bildiğiniz bir yer varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

• Stick module hic bir yerde yok. Bulan satan var mi

• Dualsense edge alma planım var yurtdışından önerir misiniz? Yoksa farklı bir pro oyuncu kolu mu almalıyım?

• Bu kolu yaklaşık olarak ilk çıktığı zamandan itibaren kullanıyorum. Yurt dışından bir akrabam gelirken özellikle talep edip 200€'ya aldırmıştım zamlanmadan. Şimdi bu ürünü almak isteyen arkadaşlar için öncelikle birkaç bilgi paylaşacağım almadan önce akıllarında bulunsun. Biraz heves kırabilir yazacaklarım.

Ben ürünü ilk çıktığında direkt olarak alma sebebim FPS oyunlarını çok oynayan biri olarak Stick Drift - Deadzone illetinden kurtulmak istediğim için ve atanabilir arka tuş takımı özelliklede R2 - L2 gibi tuşların tetik mekanizmasının çok düşük tepkiye sahip olduğundan dolayı almıştım. Tam bir FPS oyuncuları için özenle hazırlanmış bir kol. Sunumda tak çıkar raylı sistem Deadzonea son işte 20 dolara Stick Modül parçasını satıyoruz deselerde arkadaşlar bu tamamiyle Playstationun bir dolandırıcılığı. Bu durumdan özellikle Türkiye'de yaşayan biri olarak çok çek çektim hatta bu sorun sadece Türkiye bazlı kalmamış globalde bir sorun buna örnek bir kaç video bile var bknz; ( https://www.youtube.com/watch?v=-H4-12ON40Q // dakika 2:00'dan sonrası) Keza çoğu forumlarda kolun sol stick modülünde deadzone problemi olduğunu okumuştum kronik olduğuna dair ve durum bende de aynı oldu sol modülde fena bir deadzone oldu ve gidip sağdan soldan bulduğum bir playstation tamircisinde stick modulü götürüp tamir ettirdim. Keza kolu elimize alıp tuttuğumuz kısımlar lastik veya kauçuk tarzı bir madde ilk başta elinize aldığınıza çok güzel kaymaz bir hissiyatı var ama zamanla buralar açılıyor. Ben kendim kolun bu kısımlarını düşmesin açılmasın diye yapıştırmak zorunda kaldım. Bunuda ek olarak görsel şeklinde ekleyeceğim.

Öyle parça bulurum şöyle yaparım falan sürekli bir kola para vermem 1-2k 3-5k falan diye düşünüp FPS bazlı bir kol aldım ve tamamiyle hayal kırıklığı oldu bu kol benim için. Performans olarak evet kol gayet iş görüyor ama belli başlı sorunları çok var. Bu kolu alırken önceliğinizi iyi belirlemeniz gerekiyor yani önceliğiniz;

1. Bir FPS oyuncusu olarak birkaç ekstra parça tak çıkar yapılan özel parçaları olan kol arıyorsanız bunlar var ve tuşları bence güzel ayarlanabilir olduğu için R2 - L2'nin.
    2. Kablolu kullanımı tercih ediyorsanız ki en iyi tepkime bu yönde olduğu için kablolu kullandığınızı varsayarak kutudan çıkan kilitleme sistemi ve örgü kablosunun kalitesinin çok iyi ve uzun olması. Batarya üzerinden kablosuz hiç kullanmadım bu konu hakkında bir yorum yaparsam yalan söylemiş olurum. Hep kabloya bağlı olacak şekilde kullandım masabaşında oynadığım için.
    3. Playstation ürünü olduğu için sürekli güncel kalması ve playstation üzerinden özel bir ton atama yapılabilmesi.
    4. İçinden çıkan analog özel yükseklik ayarı olan kafalar gayet iyiler.

Bunları arıyorsanız ve benim için analog çok önemli değil ben bir şekilde onun parçasını bulurum tamir ettiririm derseniz buyurun alın şu anda kendisi Türkiye'de 14k gibi bir fiyata satıldığı için yarı fiyatına çok daha uyguna ürünler alabilirsiniz. Bu kola 14k şu anda Türkiye şartlarında verilmesini şahsen uzun süre kullanmış biri olarak doğru bulmuyorum ve hak etmediğini düşünüyorum. Yakın tarihte yurtdışında gelen biri olursa Victrix Pro BFG getirtmeye çalışacağım ya da bu aralar Türkiye'de revaçta olan Razer Wolverine V2 alabilirim o da özellik olarak güzel özellikler sunuyor.

DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.