DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 (9. sayfa)
-
-
Hocam bende ilk çıktığında alıp kullanmıştım sonra konsolu satarken koluda satmıştım şuan Dualsense Edge bu fiyatıyla aşırı mantıksız.Razer Wolverine V2 pro kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır onun en büyük eksisi kablosuz olmasına rağmen kablosuz kullanma şansınız neredeyse yok.Ben zaten fps oyunları çok yakın mesafeden oynadığım için sorun değil ama siz uzaktan oynuyorsanız kablosuz kullanamazsınız çünkü aşırı derecede gecikme oluyor.Kutusundaki kitapçıktada yazıyor yakında 2.4 ghz başka cihaz varsa karışabilir diye.Daha önce Steelseries bir kulaklıktada aynı sorunu yaşamış cep telefonumu konsoldan uzaklaştırınca sorun düzelmişti.Aynı anda kablosuz kulaklık ve bu kolu kullanmaya çalışınca bu sorunu yaşadım. Bunun dışında tuşların kalitesi ve hissiyatı Dualsense Edge'den çok önde.Eğer çapraz analog benim için sorun olmaz derseniz arkada 4 back button ve üst tarafta ekstra 2 tuş olması fark yaratıyor.Üst taraftaki iki ufak tuş mekanik olduğu için (mesafesi çok kısa) ateş ve nişan süresi inanılmaz kısalıyor.Ayrıca dpad ve ön taraftaki tuşların hissiyatıda çok iyi.Ve fiyatıda dualsense edgeye göre çok daha uygun.Kablolu kullanım sizin için sorun değilse kesinlikle memnun kalırsınız.
-
Birkaç ay önce Razer Wolverine V2 itopyada 5.5k civarındaydı alsam mı diye çok düşündüm gidip dualsensin parçasını tamir ettirdim sırf kola alıştığım için. Yakın bir tarihte 6k bandına düşerse direkt alırım şu anda 7.5k bandında geziyor. Dualsense Edge 14k fiyatını gerçekten hak etmiyor ama FPS için analog sorununu saymazsak gerçekten beni memnun ediyor. Apex - COD - Fortine gibi birçok oyunda sorunsuz oynatıyor şu anda. Zaten edgeyide kablolu kullanıyorum sürekli FPS oynadığım için çok nadir hikayeli oyunlarda 2.4e geçiyorum aksi halde kablo benim için masabaşında olunca daha rahat. SteelSeries Arctis Nova Pro var bende gamedac var baya yakın mesafede sorunsuz çalışıyor telefondan falan daha önce hiç etkilenmedi. Hatta bendeki klavye ve far bile bunlarda BT ile bağlı yani çevrem biraz fazla sinyalle kaynamasına rağmen seste bir kırılma olmuyor hiç. Kulaklık olarak çok memnun olduğum bir alet gamedacten direkt olarak oyuna özel ayarıda var ses ayarıylada uğraşmıyorum çok memnunum o konuda.
-
Hocam şuan itopyada 5800 tl'ye satılıyor eğer almayı düşünüyorsanız.Kablolu kullanım size uygunsa bana göre edge'den çok daha iyi gamepad.Hem f/p oranı çok iyi hemde tuş kalitesi daha önde.Arctis Nova Pro çok güzel kulaklık bende kullandım memnundum baya.
-
Zamanında bunları çok araştırmıştım özellikle Zen tarzı parçalar çok avantajlı parçalar ama genel olarak hem bazı oyunlarda hile sayılıyor hemde sıkıntılı parçalar sistem güncellemelerle engelleyebiliyor. Geçen sene Şubat civarlarında keza Zeni playstation engelleyen güncellemeler paylaşmıştı uğraşmaya hiç değmez şahsen. Bu arada kaymaz tutma kısmı çok hoşuma gitti bu bir yapıştırma bir şey mi onun linki var mı :D Ben Edgenin bu arka kısma takılan parçalarınıda beğeniyorum bu arada normalde R L olarak ayrılmışlar ama internette bir yerde gördüm adam ters takıp değişik bir kombinasyon yapınca daha iyi dedi denedim ve benimde daha çok hoşuma gitti.
-
Evet hala bu fiyata satılıyormuş çok garip ama niye bu fiyattan satıyorlar acaba. Bizzat burdan mı aldınız ürünü? itopyanın bazen ürünlerinde sorun olduğunu biliyorum eğer burdan aldıysanız değerlendireceğim bu fırsatı teşekkürler.
-
Zen gibi hile hurdayla isim olmaz. Kaymaz tutma urunun icinde geliyor ve ayri olarakta satiliyor galiba. Tek sorun L3, R3 ve touchpadi atayamiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 3 Ocak 2025; 18:9:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtopya'dan aldım hocam ürün sıfır kutusunda koruma bantlı şekilde geldi.Dediğim kablosuz kullanma sorunu meselesi var oda zaten genel olarak üründen şikayet edilen konu.Bizimps ile görüştüm bu gamepadi alma laglı sorunlu diyordu hatta.Bu gamepad yurtdışında edge ile aynı paraya satılıyordu hatta ilk çıktığında daha pahalıydı bizde bu kadar uygun olmasının sebebi hem kablosuz kullanımdaki sorunu hemde ps kitlesinin çapraz analoglu gamepadi çok tercih etmemesinden dolayı ürünlerin stokta kalması olabilir.
-
Hocam Victrix Pro ya ben de bir ara niyetlenmiştim fakat internette hakkındaki olumsuz yorumları görünce vazgeçtim. Hem malzeme kalitesi hem de yazılım desteği konusunda şikayetçi olan ve firmaya mail atmalarina rağmen geri dönüş alamadığını söyleyenler vardı Amazon da bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen arkadaşın önerdiği razer wolverine alırım vatan mediamarkette 14k itopyada hazır 5.5k iken kaçırmamak lazım
Asimetrik analog düzenine alışkınsanız alın tabi öneririm. Ben de hem edge hem razer var. 3 sene xbox kullanmama rağmen o analog düzenine alışamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kendi sitesinden mi aldınız Extreme rate in. Kaç günde geldi sorun oldu mu?
Ben yurtdisinda yasadigim icin net bir sey soyleyemem. Yurtdisi alisverisleri icin yeni duzenlemeler yapilmisti Turkiyede, ona da bakmak lazim
Amazondan siparis vermistim
Pedal istiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim. Sorunsuz kullaniyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X