Bildirim
Dualshock 3 tuşlara kendi kendine basıyor
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yenisini almaktan ziyade bir tamirciye göster tuşlar takılı kalıyor olabilir işinden anlayan biri olsun ist de oturuyorsan kadıköy filan götür baksınlar -
Bende actim boyle bir konu cunku bende de ayni sorun var. Daha oncelerde bir arkadas kolu acip icine bir kagit sikistirarak cozmustu. Ben bu fotografi falan istedim ama sanirim konuyu okuyan olmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu açmak istemedim benim de sixaxisle sorunum var...Kolu 2007 den beri kullanıyorum...Tuşlar hala çok sağlam...Sadece sol analog biraz yalama oldu....Sola götürdüğünüzde takılıyor falan...Hassasiyeti fazla olan oyunları oynamak zor oluyor (araba yarışları)...Sol analog için yapılacak bir şey varmı...Kol sapa sağlamken 100 lira vermek istemiyorum...Bİr çaresi var mı dır ? -
Çözümü tam bilmiyorum ama söyleyeyim kolun arkasında ince küçük bir delik var ya oradan iğne sokarak kolu resetleyin belki işe yarar .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
@Solozoma71
Konuyu açan arkadaş ürün garantisi devam ediyorsa sony teknik desteğe götür zira ps3 ü ilk aldığımda r2 tuşu takılıyordu, yeni gamepad verdiler.
@ Return Zuha
Dostum, tamircilerde bir çaresine bakarlar, analoğun takılı olduğu aparat mainboard a lehimlenmiş, o aparatı değiştirirlerse sorun hallolur. 10-15 lira masraf çıkar ps2 kolumdan 5 lira almışlardı 2007 de. -
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
Çözümü tam bilmiyorum ama söyleyeyim kolun arkasında ince küçük bir delik var ya oradan iğne sokarak kolu resetleyin belki işe yarar .
Arkadaşın gamepadinde tuşlarda fiziksel sorun var, işe yaramaz reset.
Senin elinden bir şey gelir ama biraz yetenek şart. Kolu açıpta kapatamamak var./>Direk konsol tamircisine götür diyorum./>
Fazla bir şeyde tutmaz hem./>
-
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
Arkadaşın gamepadinde tuşlarda fiziksel sorun var, işe yaramaz reset.
Senin elinden bir şey gelir ama biraz yetenek şart. Kolu açıpta kapatamamak var./>Direk konsol tamircisine götür diyorum./>
Fazla bir şeyde tutmaz hem./>
Tamam İ-C-O reyiz sen öyle diyorsan doğrudur sorun yok
-
Beyler ben İstanbul Bakırköy civarında oturuyorum oralarda bir yerde bulabilir miyim tamirci ? Garanti süresi geçti. -
quote:
Tamam İ-C-O reyiz sen öyle diyorsan doğrudur sorun yok
Eyvallah haju. -
quote:
gereksiz işler bunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: OldWolF3
quote:
gereksiz işler bunlar
Doğru diyorsun
-
quote:
Peki bir zarar gelir mi kola ? -
quote:
Orijinalden alıntı: solozoma71
quote:
Peki bir zarar gelir mi kola ?
sadece resetlersin zararı yok ama tekrar açacağın zaman kabloyla tanıtmalısın -
postanenin orada var. ps3 tamir bakım satış vs. yapıyor.oraya göster istersen. -
bakırköy için söyledim onu yazmamışım -
quote:
Orijinalden alıntı: ALX@S
@Solozoma71
Konuyu açan arkadaş ürün garantisi devam ediyorsa sony teknik desteğe götür zira ps3 ü ilk aldığımda r2 tuşu takılıyordu, yeni gamepad verdiler.
@ Return Zuha
Dostum, tamircilerde bir çaresine bakarlar, analoğun takılı olduğu aparat mainboard a lehimlenmiş, o aparatı değiştirirlerse sorun hallolur. 10-15 lira masraf çıkar ps2 kolumdan 5 lira almışlardı 2007 de.
Hocam peki tamirden sonra bir sorun yaşadınız mı ? Kol aynı orjinalliği sağlıyormu...Mesafe biraz uzakta tamirciye eğer eski orjinallik olmazsa bozulana kadar devam edeceğim -
Eğer orjnal aparat kullanırsa bir fark etmez orjinalden farkı olmaz.
http://dx.com/p/genuine-repair-parts-replacement-3d-analog-joystick-for-ps3-controller-black-56439 -
Ön yargılı olmayın arkadaşlar. Benim kolumda da aynı sorun vardı resetledim oldu. Arkadaşa çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X