Şimdi Ara

''Dualshock 4'' Analog Değiştirme REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
11
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One anologları daha uzun duruyor PS e göre, Peki bu kullanımda sıkıntı oluşturuyormu? Yoksa PS3 gamepad i gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

One anologları daha uzun duruyor PS e göre, Peki bu kullanımda sıkıntı oluşturuyormu? Yoksa PS3 gamepad i gibi mi?

Dün birkaç saat bf4 oynadim, tabiki yukseklige alismaniz gerekecek ama gayet rahat hissiyatida daha kuvvetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eline saglik ama gamepadime bunu yapmaya kiyamam

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

One anologları daha uzun duruyor PS e göre, Peki bu kullanımda sıkıntı oluşturuyormu? Yoksa PS3 gamepad i gibi mi?

Dün birkaç saat bf4 oynadim, tabiki yukseklige alismaniz gerekecek ama gayet rahat hissiyatida daha kuvvetli.

Teşekkürler, elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Hocam eline saglik ama gamepadime bunu yapmaya kiyamam

Soyulursa çaren yok. Kötü birşey yapmadık ki çabuk aşınan analogların yerine aşınmayan analog taktık :) Üstüne ek bir parça takmayı sevmeyenler için birebir. Tek çözüm.
  • İki analog arasındaki kullanış rahatlığında bariz bir fark var mı? Kimi kullanıcılar Xbox one analog ile çok daha iyi oynadıklarını söylüyorlar. Sizde de bahsi geçen bir fark yaratabildi mi?
  • quote:

quote:

quote:

Zaten ps4 almadan önce xbox one kullanmıştım, analogları çok başarılıydı şimdi onu dualshock4'te kullanmak güzel bir deneyim oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Hocam eline saglik ama gamepadime bunu yapmaya kiyamam

Soyulursa çaren yok. Kötü birşey yapmadık ki çabuk aşınan analogların yerine aşınmayan analog taktık :) Üstüne ek bir parça takmayı sevmeyenler için birebir. Tek çözüm.

Bende ilk aldigimda forumdan birinden koruyucu almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

İki analog arasındaki kullanış rahatlığında bariz bir fark var mı? Kimi kullanıcılar Xbox one analog ile çok daha iyi oynadıklarını söylüyorlar. Sizde de bahsi geçen bir fark yaratabildi mi?

Henüz değil biraz daha zaman geçirmek gerek. Dediğim gibi yükseltisi sanki daha rahat bir kullanım sunuyor gibi geldi bana şimdilik, analoğun malzemesininde daha iyi bir hissi var.
  • Eline sağlık , güzel bir inceleme ve bilgilendirme olmuş.Mesajı buraya kıvırttırıyorum .Muhtemelen kronik olduğu için , benimde başıma gelecek , beceriksizimbu konularda , babama yaptırırım .Bu yaşa geldim , hala ince işçilikten anlamam
  • Hocam fotoğrafları hesap makinesi ike mi çektin? Birşey anlamıyoruz da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Hocam fotoğrafları hesap makinesi ike mi çektin? Birşey anlamıyoruz da...

Birşey anlamıyoruz!!! derken? genel olmuş ama tek senden bu şikayeti aldım.

Şipşak çektim, 8mp bir telefon kamerası ile. Resimleri üzerine tek tıkla simage den fullimage boyutuna getirip görebilirsiniz. Yazıda gerekli yerlere değindim, girişler bağlantılar vs gayet net görünüyor. Bilmiyorum ben net görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 29 Nisan 2014; 12:20:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Hocam fotoğrafları hesap makinesi ike mi çektin? Birşey anlamıyoruz da...

Birşey anlamıyoruz!!! derken? genel olmuş ama tek senden bu şikayeti aldım.

Şipşak çektim, 8mp bir telefon kamerası ile. Resimleri üzerine tek tıkla simage den fullimage boyutuna getirip görebilirsiniz. Yazıda gerekli yerlere değindim, girişler bağlantılar vs gayet net görünüyor. Bilmiyorum ben net görebiliyorum.

Kardeş full boyutta bakıyorum zaten. bu arada kamerayı nereden aldıysan seni 8MP diye yemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten ps4 almadan önce xbox one kullanmıştım, analogları çok başarılıydı şimdi onu dualshock4'te kullanmak güzel bir deneyim oldu.

Dualshock4 e alışmadan değiştirmek mantıklı. Önceki nesilde 360 soyuluyordu PS sağlamdı, şimdi tersi oldu. Eğer Sony gamepad i yenilemez ise yaptığın gibi yapmalı. Üstelik kullanım kaliteside artıyormuş daha ne olsun. Sağolasın, iyi günler.

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim tamam, sensin. Gerçekten işine yarayacak kişiler konuda kalırsa sevinirim. Şu konuda bile şirinlik yapacak birşey buldunuz ne işsiz insanlarsınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dualshock4 e alışmadan değiştirmek mantıklı. Önceki nesilde 360 soyuluyordu PS sağlamdı, şimdi tersi oldu. Eğer Sony gamepad i yenilemez ise yaptığın gibi yapmalı. Üstelik kullanım kaliteside artıyormuş daha ne olsun. Sağolasın, iyi günler.

Evet soyulma dışında hissiyat olarakta xboxone gamepadine ait olan analog daha kullanışlı. Biraz ufak ve uzun ama dualshock üzerinde hiç sırıtmıyor .

Ben teşekkür ederim, iyi günler.

• Uyarı gayer net ve açıkmış , "Şimdiye kadar duvara atıp kırdığınız kumandayı söküp takmadıysanız bu işe girişmeyin. " 😂😂😂 şaka bir yana emeğine sağlık hocam...adım adım anlatmışsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hassaslık ta değişiyor mu yoksa sadece yükseklik farkı mı oluşuyor? ds4 analogları bana çok yumuşak geliyor çünkü. tüm oyun zevkimi baltalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

hassaslık ta değişiyor mu yoksa sadece yükseklik farkı mı oluşuyor? ds4 analogları bana çok yumuşak geliyor çünkü. tüm oyun zevkimi baltalıyor

Hissiyatıda değisiyor emin ol.

• Uğraş gerektiren bir iş. Ds3 çok değiştirdim, söktüm taktım. Buda ona benzer bir yapıya sahip gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.