|
Dualshock 4 Şarj Sorunu Çözümü (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pili satılıyor alıp değiştirebilirsiniz. -
şu konu benim de gündemimde.
kolu açmıştım temizlemek için, şarj soketinin üzerindeki led ışık koptu.
ben de yeni şarj soketi ve 12 pin flex sipariş verdim. jds-055.
geldi, taktım, şarj oluyor, şarjdayken de çalışıyor fakat şarjdan çıkarınca direk kapanıyor.
bir tamirci ile görüştüm. ana board üzerindeki şarj ünitesi arızalanmış ve kurtarılması çok zormuş. iyi tamirciler bazen kurtarabiliyormuş.
hayır bir anda nasıl oldu anlamadım. 2 gün önce takır takır çalışan kol bir anda gitti.
bilginiz olsun.
artık kabloyla oynar bizim çocuklar. zaten 2 kol var, 3. koldu.
-
Pil ölmüş olmasın veya soketimde oksit vs. Pilin soketini çıkarıp biraz bekleyin tekrar takın bakalım. Flex te temas etmiyor olabilir sök tak yapın veya yedekte varsa başka deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 27 Mayıs 2021; 0:14:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Pil ölmüş olmasın veya soketimde oksit vs. Pilin soketini çıkarıp biraz bekleyin tekrar takın bakalım. Flex te temas etmiyor olabilir sök tak yapın veya yedekte varsa başka deneyin.haftasonu komple söküp (ana board dahil) tekrar bir bakıcam. aniden gitmesi garip..
ben hala flex de sorun olduğunu düşünüyorum. orijinal flex ile üzerinde yazan kodlar aynı değil çünkü.
ama piyasada satılan tüm flexler bu şekilde.
-
Flex üzerindeki pin sayısı aynı olsun yeter birde pin aralıkları mesafesi var ama, zaten dualshock flex diye satılanlar uygun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Flex üzerindeki pin sayısı aynı olsun yeter birde pin aralıkları mesafesi var ama, zaten dualshock flex diye satılanlar uygun.12 pin, saydım öyle sipariş verdim. bakalım yarın akşam vaktim olursa kurcalayacağım biraz daha zaten bozuldu. en kötü çöp olur napiyim..
-
flex orijinal değil ise kısadevre yapıp board a zarar vermiştir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLuBuflex orijinal değil ise kısadevre yapıp board a zarar vermiştir.
piyasada orjinal flex mi var ki? herkes aynı flexi kullanıyor!! belki ben ters takıp kısa devre ettirmiş olabilirim. orası ayrı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X