Şimdi Ara

Dualshock 4 Şarj Sorunu Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
6
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • talhakurnaz59 kullanıcısına yanıt
    Pili satılıyor alıp değiştirebilirsiniz.
  • şu konu benim de gündemimde.

kolu açmıştım temizlemek için, şarj soketinin üzerindeki led ışık koptu.

ben de yeni şarj soketi ve 12 pin flex sipariş verdim. jds-055.

geldi, taktım, şarj oluyor, şarjdayken de çalışıyor fakat şarjdan çıkarınca direk kapanıyor.

bir tamirci ile görüştüm. ana board üzerindeki şarj ünitesi arızalanmış ve kurtarılması çok zormuş. iyi tamirciler bazen kurtarabiliyormuş.

hayır bir anda nasıl oldu anlamadım. 2 gün önce takır takır çalışan kol bir anda gitti.

bilginiz olsun.

artık kabloyla oynar bizim çocuklar. zaten 2 kol var, 3. koldu.

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Pil ölmüş olmasın veya soketimde oksit vs. Pilin soketini çıkarıp biraz bekleyin tekrar takın bakalım. Flex te temas etmiyor olabilir sök tak yapın veya yedekte varsa başka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 27 Mayıs 2021; 0:14:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Pil ölmüş olmasın veya soketimde oksit vs. Pilin soketini çıkarıp biraz bekleyin tekrar takın bakalım. Flex te temas etmiyor olabilir sök tak yapın veya yedekte varsa başka deneyin.

haftasonu komple söküp (ana board dahil) tekrar bir bakıcam. aniden gitmesi garip..

ben hala flex de sorun olduğunu düşünüyorum. orijinal flex ile üzerinde yazan kodlar aynı değil çünkü.

ama piyasada satılan tüm flexler bu şekilde.

Flex üzerindeki pin sayısı aynı olsun yeter birde pin aralıkları mesafesi var ama, zaten dualshock flex diye satılanlar uygun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Flex üzerindeki pin sayısı aynı olsun yeter birde pin aralıkları mesafesi var ama, zaten dualshock flex diye satılanlar uygun.

12 pin, saydım öyle sipariş verdim. bakalım yarın akşam vaktim olursa kurcalayacağım biraz daha zaten bozuldu. en kötü çöp olur napiyim..

flex orijinal değil ise kısadevre yapıp board a zarar vermiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

flex orijinal değil ise kısadevre yapıp board a zarar vermiştir.

piyasada orjinal flex mi var ki? herkes aynı flexi kullanıyor!! belki ben ters takıp kısa devre ettirmiş olabilirim. orası ayrı..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.