< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 2 Kasım 2017; 0:12:2 > |
Dualshock 4 Şarj Sorunu Çözümü
-
-
Merhaba Şarj takılıyken Çalışıyor ama kabloyu çıkardığımda kapanıyor. Ben pilde sorun var diye düşündüm pil arıyordum. O zaman önce bu parçadan bulayım. ;)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şarj olmuyordu benim, kabloyla çalışıyor ama pil şarj olmuyordu. O devreyi değiştirdim sorun çözüldü. -
Benim de kabloyla çalışıyor ama bu sefer de r2l2 çalışmıyor :)
Tamir edebilecek bir yer bulmam gerek. -
N11 de tüm yedek parçalar satılıyor, sorunlu parçayı alıp değiştirebilirsiniz
Hocam bende de aynı sorun var fakat kabloyu taksam bile aynı tepkiyi veriyor sarı ışık 1 kez yanıp sönüyor. Batarya da mı sorun yoksa board mi almam lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisiyle aynı koda sahip olmak şartı ile yeni board alarak sorunu çözmüştüm. Siz her ihtimale karşı boarda giren flex kablodan da yedek alın. Board değiştirince çalışmaz ise flex kabloyuda değiştirin. Hepsi internette var. -
Arkadaşlar,benim kol şarj oluyor ,adaptörle de denedim uzun süre turuncu ışık yanıyor.
Ps4 e kablo ile bağlıyken çalışıyor da.
Fakat kabloyu çektiğim gibi ışığı sönüyor ve bağlantı kopuyor.
Çözüm önerisi olan var mı?
Çok eskidiyse pil ömrünü tamamlamıştır. Yeni pil alıp tak düzelir. -
Dostum şu an bu board'u nereden alabilirim? Link verebilir misin rica etsem.
Öncelikle ds4 içinden arızalı board’u sökün üzerinde yazan jds kodunu öğrenip ona göre sipariş verin. Ayrıca flex kabloyu da alın, sök tak esnasında oda zarar görebiliyor.
www.hepsiburada.comKonsol İstasyonu Playstation 4 JDS 001 USB Board Soket Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/konsol-istasyonu-playstation-4-jds-001-usb-board-soket-pm-HB00000PT9UR
www.n11.comSoket Sony Playstation 4 Kolu, Aksesuarları & Fiyatları - n11.comhttps://www.n11.com/video-oyun-ve-konsol/konsol-aksesuarlari/sony-playstation-4?q=soket
www.gittigidiyor.comPs4 Şarj Soketi - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ps4%20%C5%9Farj%20soketi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Evet ,kol 4-5 yıllık ama 2 adet olduğu için fazla kullanılmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Çok eskidiyse pil ömrünü tamamlamıştır. Yeni pil alıp tak düzelir.
Öncesinde şarjın az gitmesi bir durum olmadığı için pilden çok şüphelenmedim , tak diye bitiyor mu bu piller?
Yardımın için teşekkürler.
O zaman sağlam olanın pilini bozuk olana takıp deneyebilirsiniz. -
Ben board’u ve 12 pin li kabloyu değiştirdim olmadı. Sonra pil i de değiştirdim yine olmadı. Hiç ışık yanmıyor ne şarj var ne bir tepki. Sadece PS te takınca bazen çok kontrol cihazı takılı uyarısı veriyor. Kol a reset de attım bir kaç kere yok olmuyor.
Varmı çaresini bilen. Yada araştıracağım bir yer. Bu pahalılıkta yeni kol almak istemiyorum.
Değiştirdiğiniz bord eskisi ile aynı kod olmalı. Hepsini yaptıysanız kolu kablolu şekilde playstation a takıp tekrar eşleştirmek gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 17 Aralık 2020; 23:49:0 > -
Evet aynı kod aldım jds 11. PlayStation a takıp eşleştirmeyide denedim. Olmadı. Yalnızca PlayStation a ilk taktığımda çok fazla kontroller takılı diyor. Onun haricinde hiçbir tepki vermiyor. Işığı bile yanmıyor. Kol a reset de attım hiç tepki yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 18 Aralık 2020; 0:32:21 >
12 pinli kablo tam oturmamış temas etmiyor olabilir, elinde varsa başkasıyla dene. Kabloyu takınca mutlaka çalışması lazım ilk etapta. En azından şarj almalı. Hatta önce farklı bir usb kablo ile nede sorunun usb kablodan kaynaklanmadığını kontrol et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 19 Aralık 2020; 0:43:29 > -
12 pinlik kabloyu bi söküp takmayı deneyeceğim. Board ı değiştirirken onunda yenisiyle değişmiştim. Ama çocuk tam oturtmamış olabilir. USB kablo başkasıyla denedim onda sorun yok.
Ne yaptınız çalıştımı? -
Yok hocam çalışmadı. Kabloyu ters çevirdim hatta olmadı. Benim beceremedim anlamadım. Çıldırcam valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ultimate edition ne demek
- ps5 kutu ölçüleri
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- doğubank ps5
- ps5 ssd önerisi
- plesteyşın 6
- ps5 kırıldı mı
- ps5 dik mi yatay mı
- god of war xbox
- the last of us part 3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X