Şimdi Ara

Dubai'de tatil, yaşam ve merak ettikleriniz... (Fotolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soyturk58

@sefirx pek bilgim yok ancak dubaide pınar, ülker felan var, pınar süt ürünleri peynir labne felan satıyor, ülker biskuvi süt ürünleri felan.

@hysteria_

kasım- aralıkta havalar 25-20 derece civarı oluyor.

otel benim içinde aynı senin gibi bence yatak duş ve temiz olsun yeter 2-3 yıldız hiç farketmez parayı ote

oraya gitmişken mutlaka ziyaret etmen gereken yerler var, burj khalifa, burj al arab, atlantis palmiye hotel lost chamber aquarium, ski dubai, old national dubai museum, desert safari, abu dhabi shey zayed camii bunlar 1 kişiye 700-1000 tl civarına patlar, büyük alış veriş merkezlerini felanda gezersin oralarda para harcayıp harcamamak sana kalmış ama git gör yani :D

plajların çoğu halk plajı ama insanlar palmiye yerine genelde burj el arabın yanında yüzüyorlar hop arkanda meşhur yelken otel sen orda yüzüyorsun :D

bütün bu dedikleriniz + yeme içme vs 15 gün için 700-1000 tl arasıysa gayet iyiymiş.

ben tek gitmiycem, yanımda arkadaşım olacak. yani oteli,yeme içmeyi vs her şeyi birlikte ödiycez.

• Ocak'ta gittiğimizde benzin 1 lira civarındaydı.

Tatilde kötü olan yediğimiz trafik cezasıydı. Tek ceza 2500TL.
     Dubai'de tatil, yaşam ve merak ettikleriniz... (Fotolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 25 Eylül 2014; 11:12:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

@sefirx pek bilgim yok ancak dubaide pınar, ülker felan var, pınar süt ürünleri peynir labne felan satıyor, ülker biskuvi süt ürünleri felan.

@hysteria_

kasım- aralıkta havalar 25-20 derece civarı oluyor.

otel benim içinde aynı senin gibi bence yatak duş ve temiz olsun yeter 2-3 yıldız hiç farketmez parayı ote

oraya gitmişken mutlaka ziyaret etmen gereken yerler var, burj khalifa, burj al arab, atlantis palmiye hotel lost chamber aquarium, ski dubai, old national dubai museum, desert safari, abu dhabi shey zayed camii bunlar 1 kişiye 700-1000 tl civarına patlar, büyük alış veriş merkezlerini felanda gezersin oralarda para harcayıp harcamamak sana kalmış ama git gör yani :D

plajların çoğu halk plajı ama insanlar palmiye yerine genelde burj el arabın yanında yüzüyorlar hop arkanda meşhur yelken otel sen orda yüzüyorsun :D

bütün bu dedikleriniz + yeme içme vs 15 gün için 700-1000 tl arasıysa gayet iyiymiş.

ben tek gitmiycem, yanımda arkadaşım olacak. yani oteli,yeme içmeyi vs her şeyi birlikte ödiycez.

Kardeşim yeme içmeyede kişi başı 600 tl en az koy 15 güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duabi zengin işi, forumda bir çok kişi güney asya ya kancayı takmış durumda hem çok ucuz hemde aynı şekilde güvenli, o yüzden konu pek rağbet görmemiş ama resimler güzel paylaşım için teşekkürler.
  • rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Ocak'ta gittiğimizde benzin 1 lira civarındaydı.

Tatilde kötü olan yediğimiz trafik cezasıydı. Tek ceza 2500TL.
     Dubai'de tatil, yaşam ve merak ettikleriniz... (Fotolu)

ne cezası bu ben de araç kiralayacaktım birden gözüm korktu

• yakın zamanda bende gitmeyi yada babamı göndermeyi planlıyorum ama ben gitmeyi çok istiyorum.
  • bu dubainin resimlerini görünce ürperti oluyor..büyük binalar...sanki herşey yapmacık boş gibi
  • Booking sitesini şöyle bir inceledim Oteller çok pahalı geldi bana .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Booking sitesini şöyle bir inceledim Oteller çok pahalı geldi bana .

Malasef oteller helede düzgün birşey istersen gerçekten pahalı en güzeli hostel yada kalabalıksanız dubizzle.kom dan günlük daire kiralamak

• soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Gözüm 5*olanlarda ama çok pahalı onlarda maalesef.şöyle günlük dairelere bakıyım en iyisi .mutlaka uygun seçenekler vardır.Kendimi bir an önce Çöle atmam lazım ,buz kestim buralarda :)

• quote:

Gözüm 5*olanlarda ama çok pahalı onlarda maalesef.şöyle günlük dairelere bakıyım en iyisi .mutlaka uygun seçenekler vardır.Kendimi bir an önce Çöle atmam lazım ,buz kestim buralarda :)

Şubat ve Mart tam Dubai mevsimi geceler 17-20 gündüzler 25-27 derece arası deniz kum plaj miss :))

hocam Dubai yi çözemedim ya .ülke genel olarak zengin yani gelen turist te buna uymali diye düşünüyorum.YANİ bin lira 2 bin lira para değil gibi oralarda sanki .gözüm korkuyor Pahaliliktan.
    yoksa dubai her zaman favorim.youtubeden bol bol video izliyorum.

• quote:

hocam Dubai yi çözemedim ya .ülke genel olarak zengin yani gelen turist te buna uymali diye düşünüyorum.YANİ bin lira 2 bin lira para değil gibi oralarda sanki .gözüm korkuyor Pahaliliktan.
    yoksa dubai her zaman favorim.youtubeden bol bol video izliyorum.

valla hocam tabi dubaide ucuz tatil düşünmek yanlış olur ama tur ile giderseniz en azından görmüş olursunuz, tur ile uçak bileti felan dahil 4-5 günlük 1100 tl civarlarına bulmak mümkün.
    Hocam sadece görmek içinde gidilmez ya.Alışveriş yapmadan gelinmez "yanlış bilmiyorsam dubai alışveriş cenneti.Şöyle cebimize 10.000$ atılmadan gidilmez.

• e tabi alışveriş cenneti sen kafaya alışverişide koyduysan sen zaten bu sene daha gitme çünkü sonbaharda dubai shopping fest oluyor inanılmaz indirimler var ama 1 şubatta bitiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyturk58 -- 5 Şubat 2015; 23:43:50 >
  • Uplayalım bari up

• Süprarabaları görüp kıskanmıyo musun mclaren c12 lervar fub design

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Süprarabaları görüp kıskanmıyo musun mclaren c12 lervar fub design

Vallaha hani Allah bizede versin inşallah diyoruz :D

Dostum booking.com u aktardim ama dubai'de hersey dahil hotel bulamadim. Sadece ala cart mi sistemi mi var ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.