Şimdi Ara

Dubai'ye gidiyorum...;) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir de burj khalifaya çıkacaksan (kesinlikle çık) biletini şimdiden internetten al.

önemli not: saatinin gün batımına denk getir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colosseos -- 14 Şubat 2014; 16:05:54 >
  • eğer ki dubai'ye giderseniz 150 dirhem verip de burj khalife çıkma hatasına düşmeyin. size önerim burj khalifde yer alan
    armani otel içerisinde bulunan at.mosphere restaurantın lounge'undan rezervasyon yaptırın. cam önü olursa adam başı 250 dirhem cam önü olmazsa adam başı 150 dirhemlik harcama yapmak zorundasınız.
    hem yiyip içerek 122.kattan keyfinize bakın, hem de burj khalifenin tepesinde 3 dk donmaktan kurtulun,
    paranız boşa gitmemiş olsun.

Not: ekşisözlükten alıntıdır.https://eksisozluk.com/entry/40455579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless35 -- 15 Şubat 2014; 18:08:07 >

• bedava yollasan gitmem.sonra psikolojim alt ust olur.heryerde 5000cc araba gormek anasin a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regl agrisi kullanıcısına yanıt
    regl agrisi : Bak bu konuda cok haklısın.. :D bende gıttım geldm gezı ve ıs amaclı cok aşırı guzel arabalar var yanı oraya gıdıpte o arabaları o yaşam tarzını gördukten sonra ınsan TR ye pek dönmek ıstemıyor :D ve dedgın gıbı pıskolojıkmen etkılenebılıyor ınsan :) bızde yasıyormuyuz felan gıbısnden ve oradakı yaşamı kısaca şöyle örneklendıreyım sana biz 1. katta yaşıyoruz adamlar bize göre 10. katta yasıyorlar en basıt örnegınden.. :D arabalar helekı dedgın gıbı sevıyorsan arabaları pıskolojın gerçekten bozulablır emın ol :D orda neler neler var ınanamazsın görmen ya anlatamam gezıp o caddelerdekı arabaları görmen gerek dıyorum sadece...
  • arkadaşlar bende 2 hafta sonra gidicem dubaiye 3 kişi 1000 liraya aldık bileti gidiş dönüş çok önceden aldığımızdan fiyat uygun oldu gitmişken iphone 5s alıcaktık ama şansa dolar arttı fiyat biraz daha yaklaştı türkiye fiyatına ama arkadaşın dediği gibi 1700 liraya alabiliriz heralde kalacağımız otel mall of emiratese 5 dk yürüme mesafesinde gezilecek yerleri de ayarladım iyi bir araştırma sonucu genelde gitmek istediğimiz yerlere metro ile gidicez taksi fiyatları düşük olsada metro ilk tercihim olacak ama kafama takılan bir soru var metro sistemleri diğer avrupa şehirlerinden biraz farklıymış sanırım gittğin yer kadar biletten para kesiliyormuş hem metroya binerken hem çıkarken bileti okutuyormusun diye birşey duydum metro işini açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar bende 2 hafta sonra gidicem dubaiye 3 kişi 1000 liraya aldık bileti gidiş dönüş çok önceden aldığımızdan fiyat uygun oldu gitmişken iphone 5s alıcaktık ama şansa dolar arttı fiyat biraz daha yaklaştı türkiye fiyatına ama arkadaşın dediği gibi 1700 liraya alabiliriz heralde kalacağımız otel mall of emiratese 5 dk yürüme mesafesinde gezilecek yerleri de ayarladım iyi bir araştırma sonucu genelde gitmek istediğimiz yerlere metro ile gidicez taksi fiyatları düşük olsada metro ilk tercihim olacak ama kafama takılan bir soru var metro sistemleri diğer avrupa şehirlerinden biraz farklıymış sanırım gittğin yer kadar biletten para kesiliyormuş hem metroya binerken hem çıkarken bileti okutuyormusun diye birşey duydum metro işini açıklarsanız sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun iyi yolculuklar. Dünyada görülmesi gereken yerlerden birine gideceksin. Burada önemli olan kalacağın zamana göre gezeceğin yerleri iyi ayarlaman. Her aktiviteye katılacağım diyorsan en az 5 gün kalmalısın. Ben 1 ay öncesi ordaydım ve müthiş keyif aldım. Alış veriş için tavsiyem mall'ardan uzak dur, buradaki mağazalar ile arada çok fark yok. Baniyas squre ve deira çevresi fiyat anlamında biraz uygun ancak aldığım üründe sıkıntı yaşarmıyım endişesi taşıyorsun. Ben elektonik olarak hiç bişey almadım riske girmedim yani. Ulaşıma gelirsek çok rahat, ama 5 dk yürüme mesafesi diye bir şey yok. Nereye gidersen git mutlaka ya taksiyle yada makinisti olmayan metroyla gideceksin. Rashadiya-jebel ali (red line) hattı en çok kullanacağın hat 23:00 kadar çalışıyor. Mecburen taksiye talim. Biz internet media city de kaldık burj kalifaya uzaklığı 22 km civari taksi ile 45BAE (27TL). Bence taksiyi tercih edin. Tabii metroyada binin ama metroya binmesi inmesi çok zaman kaybettiriyor insana.

İyi yolculuklar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colosseos -- 28 Şubat 2014; 11:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: colosseos

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar bende 2 hafta sonra gidicem dubaiye 3 kişi 1000 liraya aldık bileti gidiş dönüş çok önceden aldığımızdan fiyat uygun oldu gitmişken iphone 5s alıcaktık ama şansa dolar arttı fiyat biraz daha yaklaştı türkiye fiyatına ama arkadaşın dediği gibi 1700 liraya alabiliriz heralde kalacağımız otel mall of emiratese 5 dk yürüme mesafesinde gezilecek yerleri de ayarladım iyi bir araştırma sonucu genelde gitmek istediğimiz yerlere metro ile gidicez taksi fiyatları düşük olsada metro ilk tercihim olacak ama kafama takılan bir soru var metro sistemleri diğer avrupa şehirlerinden biraz farklıymış sanırım gittğin yer kadar biletten para kesiliyormuş hem metroya binerken hem çıkarken bileti okutuyormusun diye birşey duydum metro işini açıklarsanız sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun iyi yolculuklar. Dünyada görülmesi gereken yerlerden birine gideceksin. Burada önemli olan kalacağın zamana göre gezeceğin yerleri iyi ayarlaman. Her aktiviteye katılacağım diyorsan en az 5 gün kalmalısın. Ben 1 ay öncesi ordaydım ve müthiş keyif aldım. Alış veriş için tavsiyem mall'ardan uzak dur, buradaki mağazalar ile arada çok fark yok. Baniyas squre ve deira çevresi fiyat anlamında biraz uygun ancak aldığım üründe sıkıntı yaşarmıyım endişesi taşıyorsun. Ben elektonik olarak hiç bişey almadım riske girmedim yani. Ulaşıma gelirsek çok rahat, ama 5 dk yürüme mesafesi diye bir şey yok. Nereye gidersen git mutlaka ya taksiyle yada makinisti olmayan metroyla gideceksin. Rashadiya-jebel ali (red line) hattı en çok kullanacağın hat 23:00 kadar çalışıyor. Mecburen taksiye talim. Biz internet media city de kaldık burj kalifaya uzaklığı 22 km civari taksi ile 45BAE (27TL). Bence taksiyi tercih edin. Tabii metroyada binin ama metroya binmesi inmesi çok zaman kaybettiriyor insana.

İyi yolculuklar....

zaten 5 gece kalıcam gezi programım rahatlıkta yetişir diye düşünüyorum öğleden sonrası yani neredeyse 1 gün safari için gidecek zaten (200 dirheme yemekli safari) onun haricinde çok zaman harcıyacağım bişey yok telefon konusunda alırsam garanti olsun diye apple store dan alırım metro haritasını çıkarttım zaten taksi çok ucuz diye duymuştum zaten taksi ile de gitsen pek de zarar etmem cevap için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.