Şimdi Ara

Ducato mu, yeni renault master mı, ford transit mi? yorumlarınız bekliyorum. tşk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
46.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan5656

bizde 2010 master var bursadan istanbula 3,5 ton sunta ile geldim hiç bir sıkıntı yok hemde defalarca.
    memlekette tarlayada girdim fakat önden çekiş olduğu için inan jeep tadı verdi desem yalan olmaz bundan önceki aracımızda 2006 mıtsubishi l300 dü oda arkadan itişliydi ve en ufak bi ıslakda sadece pati çekip olduğu yerde kıç atıyor.ama masterde kesinlikle bunu yaşamadım. 19/10/2009 çıkışlı master. şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim transitde kullandım kamyon kullanmış gibi oldum. master birebir.ama sen bilirsin almadan önce üçüne de kullan master farkını gör kullanacak master bulamazsan bizimkini kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    Fordun kullanımı serttir yorar adamı.Renault master ve ducato daha kullanımı yormayan araçlar.Transitle ben Sivas'tan İstanbul'a geldim.İndiğimde her yerim tutulmuştu.Sadece yük atacaksan transit sağlamdır eşşek gibi arabadır at yükü hiçbirşey olmaz ama sürüşü serttir yorar adamı.Benim önerim master yeni çıkmış bir araç diğerlerine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Fordun kullanımı serttir yorar adamı.Renault master ve ducato daha kullanımı yormayan araçlar.Transitle ben Sivas'tan İstanbul'a geldim.İndiğimde her yerim tutulmuştu.Sadece yük atacaksan transit sağlamdır eşşek gibi arabadır at yükü hiçbirşey olmaz ama sürüşü serttir yorar adamı.Benim önerim master yeni çıkmış bir araç diğerlerine göre.

Alıntıları Göster
    Transit size uygundur bence.. Parçası ucuzdur ancak yakıtı konusunda transit için birşey diyemem.. Türkiye yollarında yıllardır var transit kaliteden yoksundur ancak yük tasımakta,arazide işinizi görür..

• quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Transit size uygundur bence.. Parçası ucuzdur ancak yakıtı konusunda transit için birşey diyemem.. Türkiye yollarında yıllardır var transit kaliteden yoksundur ancak yük tasımakta,arazide işinizi görür..

Alıntıları Göster
    almadan çok araştırdık ve transitin 0,50 kuruş yaktığını söylediler.
    master şu anda ortalama 0,35 kuruş yakıyor artı hakikaten rahat bi araç
  • quote:

Alıntıları Göster

iveco daily i tavsiye ederim...

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeni master'ı incelemedim. Ducato iş yerimizde kullanılan araç az çok biliyorum. Transit ise bu işin piridir.

Bu işin en kaba tabiri, Ford Transit minibüs denilince ilk akla gelen araç. 1 Numaramda Transit var.
    İkinciye gelince. Fiat da ürettiği Multijet motorlarla ticaride en iyi marka belki de. 157lik Multijet mükemmel bir motor.
    Renault'la ilgili söylebileceğim pek birşey yok. İncelemedim. Ama transitten iyi olmadığına eminim. Ford'la dayanıklılık konusunda rekabet edemez. Ve eğer Minibüslerinde de binek araçlarında olduğu gibi demode motorlar kullanıyorsa asla tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

Daily ide iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishiyue58

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

Daily ide iyi bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    bence de master biz de 2008 var bastın mı gitmem demiyor hem az yakar çok kaçar istersen bir dene pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: o bir yıldız

bence de master biz de 2008 var bastın mı gitmem demiyor hem az yakar çok kaçar istersen bir dene pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    ducato dersen bir kutuk esnek değil konfor 0 bir binen bi daha binmek istemiyor.

transit dersen dayanıklıdır ama hiç duman eksilmiyor arkadan çekişli olduğundan çok patinaj çekiyor boşuna dememişler karpuz kapuğunda kalır diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: o bir yıldız

ducato dersen bir kutuk esnek değil konfor 0 bir binen bi daha binmek istemiyor.

transit dersen dayanıklıdır ama hiç duman eksilmiyor arkadan çekişli olduğundan çok patinaj çekiyor boşuna dememişler karpuz kapuğunda kalır diye

Alıntıları Göster
    yeni MASTER okudugum duydugum cok iyi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci

yeni MASTER okudugum duydugum cok iyi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    dün ankaradan geldim 3 ton yük ile aracın bi yaylanması vardı otobüs gibi frenleri ise o biçim ön kabin dar değil insanı yormuyor yakıtı desen yeni zamlarla basınca 300 kuruş basmazsan 220-250 kuruş yakıyor uzun yolda şehir içi 300-350 kuruş yakıyor önden çekişli olduğu için dağda bayırda kullan arkadan çekişli transitler gibi ufacık bi ıslakta tekerlerin boşa dönmez
  • Transit
    Tek gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Transit
    Tek gecerim
    Ford Transit daha sağlam, sonra Ducato diyorum parçaları ve servis bakımları çok çok ucuz. Diğerleri Reno,vw nazik arabalar düz yol arabası. Parça ve servis ile sıkıntı yaşamaman bir ticari için en önemli etken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Ford Transit daha sağlam, sonra Ducato diyorum parçaları ve servis bakımları çok çok ucuz. Diğerleri Reno,vw nazik arabalar düz yol arabası. Parça ve servis ile sıkıntı yaşamaman bir ticari için en önemli etken.

Alıntıları Göster
    Bizim şirkette 2 adet 2010 ducato ve 2008 transit var sana tavsiyem ducatodur hem yakıt hem yedek parça hemde serviste ducato üstün fordu servise götürdüğün zaman çok para ödüyorsun tavsiyem ducatodur

• quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Bizim şirkette 2 adet 2010 ducato ve 2008 transit var sana tavsiyem ducatodur hem yakıt hem yedek parça hemde serviste ducato üstün fordu servise götürdüğün zaman çok para ödüyorsun tavsiyem ducatodur

Alıntıları Göster
    TABİKİ DE MASTER SINIFININ EN AZ YAKAN ARACI ÜSTÜNE DAHA AZ YAKAN Bİ ARAÇ YOK. YOLLARINDA KURDU BASTIMMI GİDER AZ YAKAR COK KACAR.. MASTER KULLANMAK BİR AYRICALIKTIR.
    MASTER KULLAN TRANSİT, DUCATO ARASINDAKİ FARKI GÖR.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragoz06

TABİKİ DE MASTER SINIFININ EN AZ YAKAN ARACI ÜSTÜNE DAHA AZ YAKAN Bİ ARAÇ YOK. YOLLARINDA KURDU BASTIMMI GİDER AZ YAKAR COK KACAR.. MASTER KULLANMAK BİR AYRICALIKTIR.
    MASTER KULLAN TRANSİT, DUCATO ARASINDAKİ FARKI GÖR.

Alıntıları Göster
    Dayanıklılık açısından kesinlikle transit ama yakıt olarak masterin 2 katını yakıyor . master in tek kötü yanı sürekli ön takım masrafı çıkarması sert kullanmaya gelmiyor hemen dağıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytuhan

Dayanıklılık açısından kesinlikle transit ama yakıt olarak masterin 2 katını yakıyor . master in tek kötü yanı sürekli ön takım masrafı çıkarması sert kullanmaya gelmiyor hemen dağıtıyor.

Alıntıları Göster
    Ben Jumper Derdim Sorunu Yok Yakıtı yok ohh mis sonra master derdim ama sert girince dağılıyor
    transitten bana bahsetmeyin bile hele ki yakıtı yok mu Adamı batırır zaten tipsiz gerçi iş arabası tipli olsa nolur ki yani Jumper

• Çift teker yüksek master vardı. Gri idi. Görüntüsü oldukça hoştu kotu gittiği söylenemez ancak diferansiyelden ses geliyordu servise gittik normal dediler. Kırın getirin değiştirelim dediler. Daha sonda Crafter a geçtik konfor olarak masterın koltukları daha rahattı ancak crafterın gidişi duruşu çok daha iyiydi. 170leri çok rahat görüyordu. Ancak masterın yuksek heybetli goruşunu crafterda yoktu. İç mekan kalitesi olarakta Vw nin üstünlüğü vardı. Yük içinse transit derim. Motoru çok daha güçlü diğerlerine. Ducato alacağına master al. Aman aman bir fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

Transitten sert bir araç ayrıca servis tarafında da yetersiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

Transitten sert bir araç ayrıca servis tarafında da yetersiz.

eski bir konu hortlamış. sanırım hiç daily kullanmadınız. daily çok rahat ve dayanıklı bir araç. bizim firma da 500 tane daliy var. o kadar hor kullanılmasına rağmen araçlar master ya da transit gibi dağilmıyor..

• Master derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.