Şimdi Ara

Ducato mu, yeni renault master mı, ford transit mi? yorumlarınız bekliyorum. tşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
45.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ducato
    renault master
    ford transit

bu üç marka model arasında karar vermek istiyorum. yakıt, dayanıklılık ve yedek parça fiyatları ile yedek parça bulunabilirliği konularında deneyimleriniz paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

• ne taşıyacak nerelere gidecek hangi motor düşünüysunuz

performans konfor önemli değil mi ne taşıyacak hangi yollarda kullanılacak ama yakıt yedek parça olarak ducato daha iyi
     Ducato mu, yeni renault master mı, ford transit mi? yorumlarınız bekliyorum. tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

ne taşıyacak nerelere gidecek hangi motor düşünüysunuz

performans konfor önemli değil mi ne taşıyacak hangi yollarda kullanılacak ama yakıt yedek parça olarak ducato daha iyi
    Yük için kullanılacaksa transit, Yolcu taşımacılığı için ducato-master
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow35

Yük için kullanılacaksa transit, Yolcu taşımacılığı için ducato-master

Alıntıları Göster
    merhabalar,
    arazide olacak genelde. takım çantası(ları), kablo, merdiven, 100-150 kg civarında cihazlar olacak. servis aracı olarak düşünebiliriz.
    teşekküler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsahbaz

merhabalar,
    arazide olacak genelde. takım çantası(ları), kablo, merdiven, 100-150 kg civarında cihazlar olacak. servis aracı olarak düşünebiliriz.
    teşekküler

Renault trafic de işinizi görür bence. Diğer araçlardan da az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow35

quote:

Orijinalden alıntı: gsahbaz

merhabalar,
    teşekküler

Renault trafic de işinizi görür bence. Diğer araçlardan da az yakar

Alıntıları Göster
    bu sınıfta sprinter-crafter dan sonra en kaliteli en az dökülen en sağlam araç transittir. ancak yeni master nasıldır bilemiyorum, ben olsam yinede gider transit alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bu sınıfta sprinter-crafter dan sonra en kaliteli en az dökülen en sağlam araç transittir. ancak yeni master nasıldır bilemiyorum, ben olsam yinede gider transit alırdım.

Alıntıları Göster
    quote:

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Primera yeni kasa mı, Maxima mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

quote:

+1

Alıntıları Göster
    kesinlikle yeni master eğer araziye falan çıkacaksanız yüksüz bir transit toprak yolda başınıza bela olabilir hele de zemin ıslak ise ducato nasıldır bilmiyorum ama süspansiyonu çok sert diye duydum ayrıca tipi de hiç hoş değil bende var yeni master son derece memnunum yakıtıda 250 kuruş şehir içi şehirdışı karma

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

kesinlikle yeni master eğer araziye falan çıkacaksanız yüksüz bir transit toprak yolda başınıza bela olabilir hele de zemin ıslak ise ducato nasıldır bilmiyorum ama süspansiyonu çok sert diye duydum ayrıca tipi de hiç hoş değil bende var yeni master son derece memnunum yakıtıda 250 kuruş şehir içi şehirdışı karma

Alıntıları Göster
    tabiki Ford.. yüklü yüksüz rampada düz yolda Ford diğerlerinden üstündür...

otobanda görüyorsunuzdur üzerinde kendisi kadar yükle uzun yolda.. hangi master ducato dayanır o yüke..

Ford dan şaşma dostum..

• quote:

Orijinalden alıntı: scary visitor

tabiki Ford.. yüklü yüksüz rampada düz yolda Ford diğerlerinden üstündür...

otobanda görüyorsunuzdur üzerinde kendisi kadar yükle uzun yolda.. hangi master ducato dayanır o yüke..

Ford dan şaşma dostum..

Alıntıları Göster
    ticaride transitten şaşma kardeşım uzun yıllar sorunsuz kullancagın bi araç kesınlıkle transıt derım ben

master,ducato bunlar boş arabalar yanaş ma neye göre boş forda göre boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

ticaride transitten şaşma kardeşım uzun yıllar sorunsuz kullancagın bi araç kesınlıkle transıt derım ben

master,ducato bunlar boş arabalar yanaş ma neye göre boş forda göre boş

Alıntıları Göster
    Ford tam ticari... Çok yakar ama çok sağlamdır diğerlerine göre... Bence ikinciye renault master gelir... Sağlamlık açısından, ticari kullanım açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Ford tam ticari... Çok yakar ama çok sağlamdır diğerlerine göre... Bence ikinciye renault master gelir... Sağlamlık açısından, ticari kullanım açısından...

ducato daha avantajlı bence master e göre kesınlıkle
  • quote:

quote:

ducato daha avantajlı bence master e göre kesınlıkle

Alıntıları Göster
    araziye gidecekse kesin transit alın. diğerleri şehir kullanımına daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

araziye gidecekse kesin transit alın. diğerleri şehir kullanımına daha uygun.

Alıntıları Göster
    KESİNLİKLE YENİ MASTER İ GÖRMELİSİN YOL TUTUŞU KONFORU ÖZELLİKLERİ DURUŞU

ÖZELLİKLE DE YAKITI ÇOK DÜŞÜK UZUN YOLDA 0,20 KURUŞ ŞEHİR İÇİ 0,25 KURUŞ YAKIYOR
  • quote:

KESİNLİKLE YENİ MASTER İ GÖRMELİSİN YOL TUTUŞU KONFORU ÖZELLİKLERİ DURUŞU

ÖZELLİKLE DE YAKITI ÇOK DÜŞÜK UZUN YOLDA 0,20 KURUŞ ŞEHİR İÇİ 0,25 KURUŞ YAKIYOR

Alıntıları Göster
    arkadasım bende ford yok ama kim ne derse desin ticarinin kralı ford dur. yüke en fazla dayanıklı ford transittir komsumda hem transit hemde master var transite koydugu yükü master a koyamıyor kasası hemen kasıyo kapı kapanmıyor komsum nalbur sürekli uzun yol yapar transit full çakılı halde daha hiç sorun cıkartmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: 9997

arkadasım bende ford yok ama kim ne derse desin ticarinin kralı ford dur. yüke en fazla dayanıklı ford transittir komsumda hem transit hemde master var transite koydugu yükü master a koyamıyor kasası hemen kasıyo kapı kapanmıyor komsum nalbur sürekli uzun yol yapar transit full çakılı halde daha hiç sorun cıkartmamış

Alıntıları Göster
    ATACAĞIN YÜK 3 TONU GEÇMEDKTEN SONRA MASTER SORUN ÇIKARTMAZ
  • quote:

ATACAĞIN YÜK 3 TONU GEÇMEDKTEN SONRA MASTER SORUN ÇIKARTMAZ

Alıntıları Göster
    Bizim insanımız yüklerken pek tonaja bakmaz, fazla fazla yükler...
  • quote:

+1
  • quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    bizde 2010 master var bursadan istanbula 3,5 ton sunta ile geldim hiç bir sıkıntı yok hemde defalarca.
    memlekette tarlayada girdim fakat önden çekiş olduğu için inan jeep tadı verdi desem yalan olmaz bundan önceki aracımızda 2006 mıtsubishi l300 dü oda arkadan itişliydi ve en ufak bi ıslakda sadece pati çekip olduğu yerde kıç atıyor.ama masterde kesinlikle bunu yaşamadım. 19/10/2009 çıkışlı master. şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim transitde kullandım kamyon kullanmış gibi oldum. master birebir.ama sen bilirsin almadan önce üçüne de kullan master farkını gör kullanacak master bulamazsan bizimkini kullanabilirsin.

• Transitin motoruna su dökemez onlar.Dayanıklılığı ve uzun ömrü yeter diyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.