Şimdi Ara

Primera yeni kasa mı, Maxima mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe 25-27 arası.

Nissan Primera yeni kasa 2003-2005/2006 arası
    veya
    2003-2005 arası Maxima araç. Otomatik vites isteniyor. Her ikisinde de sadece 2 lt'de bu opsiyon var. Benzin + LPG.

Hangisi tercih edilir sizce? Veya siz olsanız, bu fiyatlara doluluk olarak hangisini (veya hangi aracı) tercih edersiniz?

• mercedes e serisimi c serisimi diye sorulurmu onun gibi olmuş bu soru maxima güzel araç ancak parça-vergi-yakıt-ikinci el sorunsalları mevcut. kendim a32 kasa maxima sahibiyim ancak 27.000 civarı bütçem olsa accord-avensis-laguna-vectra gibi araçların gırtlak full diye tabir edilenlerine bakardım.
  • Bir aralar Alfa 166'lara da baktım da, çok problem var diyorlar, bilemedim şimdi. Nissan Almera'm vardı daha önceden sattım, şimdi Qashqai+2 var. Nissan alışkanlık olmuş. Binek olarak da yine Nissan'a bakıyorum, yedek araç diyelim.. Almışken de güzel birşey olsun diyorum. Rover 75 serisi de baktıklarımın arasında..

Vergi ve ikinci el kısmını da geçsek, olası problemlerde parça problemi çok mu yaşanıyor @Hellori Hazretleri?
  • maxima v6 0-100 5.5 sn

Primera yeni kasa mı, Maxima mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 23 Haziran 2014; 15:27:38 >
  • GNeRaL G kullanıcısına yanıt
    illa nissan diyorsan biliyorsundur zaten iyi kötü ne kadar sorunsuz araç olduğunu. sorun yaşanmıyor evet ama benim a32 kasanın baskı balatası 750 tl. illaki biticek kaçış yok yani :) a33 kasada bulunur parçası renault kadar kolay olmasada piyasada ama fiyatları nasıldır pek bilmiyorum.
  • Peki yakıt tüketimin nasıl, bilgi verebilir misin?
  • GNeRaL G kullanıcısına yanıt
    benim aracım 96 model 2.000cc düz vites ve 270.000 kmde. 2,61 den 30 tl lik gaz aldım boş depoya manisadan izmire gittim 40 km hayli rampa yukarı bir yol. 55 km de izmir şehiriçi-çevreyolu karışık gezdim 95 km de gaz bitti. 31 kuruş yaktı bu hesapla ortalama bana göre ne fazla ne az 13 litre lpg tüketmiş 100 kmde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim eski çalıştığım işyerinin patronunda vardı maxima .2004 model.çok rahat bir araçtı.primerayada binmiştim ama maxima çok ilerde.yedek parça dır ikinci eldir yakıt tüketimidir hiç bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.