Şimdi Ara

duckload

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burada bahsetmeye çalışacağım konu duckload.com sitesidir.

hepimiz, ücretli yada ücretsiz kullanıcılar olarak bir çok serverdan(hotfile,rapidshare vs.) dosya indiriyor ve gönderiyoruz.

son zamanlarda ücretli serverların uyguladıkları politikalar sonucunda kendimi bedava bir sunucu arayışına girdim..
    daha önce rapidshare üç beş kuruş verip rahatça kullanıyordum ama artık sıkıldım...

size çok fazla bilgim olmasa da duckload'dan bahsedeceğim...
    (forumda aradım ama bulamadım çok ciddi bir bilgi, belki vardır..)

ttnet in 8mb neti ile yaklaşık 900kb/s de indirme yapabiliyoruz..
    bu hızdan tam olarak faydalanabilmek için, tabi ki sağlam bir sunucudan çekmek gerekiyor. yoksa 200kb yi geçemiyoruz vs.
    ya bağlantı yarıda kesiliyor, ya bağlantı kopuyor, yada yeni bağlantı bekletiliyor vs..

duckload, ücretsiz kullanıcılarına öğrendiğim kadarı ile 2mb a kadar indirme sınırı veriyor.
    upload hızı da bu şekilde yine hızlı...

bugünkü internet hızım ile hep 900-700kb sınırında dosya çektim...
    ne bağlantı koptu ne yavaşladı..

bu ve bir çok sebeple linklerimizi bundan sonra duckloada yüklememiz gerektiği kanısındayım..
    tabi ki çıkarlarımız bunu gerektiriyor. hem ücretsiz hem hızlı.

dosya yükleme olarak, bir kullanıcı adı alıp FTP programları ile (filezilla önerilir) gayet kolay bir şekilde dosyalarınızı upload edebilirsiniz..
    internet tarayıcınız ile yüklemeye çalışmayın çok uğraştırıyor ve başarılıda olunamıyor kimi zaman. (büyük dosyalar için)(tecrübelerim bunu gösterdi)

dosya indirme sınırı olarak;
    ücretsiz kullanıcılar tek parça dosya boyutu için 2 GB sınırında kullanabilmektedirler. yani free olarak indirme yapmak istiyorsanız, tek seferde indireceğiniz dosya boyutu 2GB'dır..

örneğin, 5 GB bir dosya göndermek istediğinizde bunu 3 yada daha fazla partlara ayırıp (zıp,rar vs) yükleme işleminizi yapabilirsiniz ve karşı tarafa üç ayrı partı tek tek rahatlıkla ücretsiz olarak indirebilir..

aklımdaki sorular;

şimdilik duckloadı yeni keşfettim. kaç GB'a kadar dosya saklayabilmekteyiz bilmiyorum? (bilenler yazsınlar)
    yüklenen dosyalar kaç gün/ay/yıl saklanmakta onun hakkında da bir bilgim yok ! ( bilenler yazsınlar)

benim bildiklerim ve paylaşmak istediklerim bunlar..
    sizinde katkılarınızı bekliyorum..

not: duckload hakkında bilgi bulamamam, forum kurallarına aykırı olduğu için ise bir yönetici beni uyarsın. yok normal bir paylaşım yaptım ise bu notu silmem için yine uyarsın.

iyi forumlar diliyorum..

• Duckload konusunda bende çok bilgi araştırdım fakat bulamadım hala.Free kullanıcıların dosya barındırma sınırı bulunmuyor.Ve Duckload kendisini güncellemeden önce 1 yıllık dosyalarım hala içerisindeydi.Tek sıkıntı upload'tan para kazanmak isteyenler için ödeme olayı biraz karışık ve hala çözemedim.Yoksa diğer açılardan dört dörtlük bir site.
  • bende 8 mbit 900 kb hızla indiriyorum eğer bir oyun arıyorsam oyunun ismini yazıyorum yanına duckload indir yazıyorum herkes duckload a upload etse valla premium almamıza gerek kalmaz.
  • bende bu ara upload işine merak sardım. film vs. uploadları buraya yapıyorum. okulda wifi bağlantısı gayet iyi. saniyede 2MB ile upload yapıyorum.
    bir sürü şey yükledim. merak ediyorum hakikaten benim yükleme sınırım ne diye.

bir kaç aydır tıklanmayan linkleri de silmedi halen..

ayrıca yüklediğim bir link bir kaç kez indirildi yanında 0,01 dolar gibi bir şey oldu...
    bunu da inceledim ama adam akıllı bir kazanç sağlamak için süper bir arşiv yüklemesi vs. yapmak lazım. yoksa para kazanmak işi falan hikaye...

bu hız ve hizmet bedava olsun da para kazanmak istemiyorum zaten.

rapi*** 'e para vermekten bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 26 Kasım 2010; 23:36:38 >

• Bu tarz firmalar belli bir yere gelip marka olduktan sonra ücret ve limit koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamiLOwen

Bu tarz firmalar belli bir yere gelip marka olduktan sonra ücret ve limit koyarlar.

bunu yazmak için girmiştim.

Duckload harika bir site. Her film mevcut ve hızlı bir şekilde 790/kb ile indiriyorum. Yakında gider ama
  • arkadaşlar, 46 gün sonra hiç tıklanmayan linklerimi sildi. bilginize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    keep2share
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba,

Yeni 8mb geçtim siteki de tesadüfen buldum.450-500 kb film indirebiliyorum.
    Yanlız Duckload'daki film ve dosyaları nasıl bulacağım. Arama motoru varmı?
    Duckload sitesinde neyin ne olduğunu resimli anlatabilecek varmı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turusann

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

googleda aama yaparken, sonuna duckload ekle. başka bir yöntem bilmiyorum ben.
  • 1 GB'a kadar dosyaları indirirken 400-500-900 KB/s veya 1-2 MB/s hızlarında indirme yapabiliyorum; ama 1 GB'tan büyük dosyalar için sınırlı indirme hızı koyuyor. 1 GB'tan büyük dosyalarınızı da parçalayıp koyarsanız daha iyi olacağı sonucuna vardım. Free kullanıcılar olarak JDownloader gibi bir programla sorunsuz devam edebilen indirmeler yapabilirsiniz.
  • bende duckload'a yüklemeye başlıyorum artık...çok iyi bir siteye benziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: Turusann

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

googleda aama yaparken, sonuna duckload ekle. başka bir yöntem bilmiyorum ben.

+inurl:mkv|avi|wmv site:duckload.com

duckload sitesine upload edilmiş mkv, avi ve wmv uzantılarındaki dosyaları bulmak için... devamına aramak istediğiniz kelimeyi yazabilir veya uzantıları değiştirebilirsiniz.. veya siteyi değiştirip arama yapabilirsiniz..

• evet gerçekten çok iyi ve hızlı bu duckload, hotfile ve rapidden indirme işkencesi çekmiyorum en azından ve aynı anda 4 download yapabiliyorum.
  • Arkadaşlar iyi güzel site...Avantajıda çok.Ama sistem olayını çözemedim.Mesela o tabloda girişler denen olay nedir.?Yüzde olarak göstermiş onuda...Upload ve kazanç istemi hakkında bilgisi olan bi arkadaş bizi bilgilendirirse çok iyi olur...
  • en az para kazandıran upload sistemi :)
    bak şuna bir : IP adresi sadece her 24 saatte bir değerlendirilir.

10 adet seriyi bir kişi indirmek istese duckload bunu tek download sayacak. bu - bir hareket :)

Konuyla ilgili link :
    http://www.r10.net/uploading-isleri/783460-duckload-com-yuksek-kazancli-odeme-garantili-download-basina-kazanc-sistemi.html

quote:

Bildigimiz Sitelerden Duckload'dun ne farki var diyeceksiniz..
    1. Duckload.com Sitesinden Download yapan Arkada$larda onayliyacaktirki Download hizi yüksek olan bir Site
    2. Free Kullanicilara bile ayni anda bircok Dosya indirme imkani taniyan bir Site
    3. Hem Video Dosyalarini indirebiliyorsunuz hemde Online izleme imkaniniz oluyor ya DivX olarak yada Yükleyen kisi Kullanici Panelinden Konvert etti ise dosyayi Flash olarak izleyebiliyorsunuz
    4. Premium Hesabi kullanan Userlerde ciddi ciddi hic bir hiz sinirlamasi yok kendim ev baglantimla 7-8mb/s cekiyorum
    5. Free Kullanicilar icin cok düsük bi 10 saniyelik bekleme zamani var dosyayi indirmeden evel bircok ba$ka sitedeki gibi dakikalarca beklemiyorsunuz

Gelelim birde Uploader'ler icin olan Farklarina
    1. artik Duckload.com cogu Siteden daha yüksek ödeme yapiyor
    2. hesabinizda biriken miktarlari anlik tazeliyor ve her pazartesi ödeme yapiyor
    3. sizin üzerinizden kayit olan her premium üye icin size yüksek ödemeler yapiyor
    4. webmaster'lere Sitelerinden gelen biri Premium hesabi alir ise 5% alinan premium hesabi icin ödeme yapiyor
    5. Siteden Yükleme, Remote Upload, FTP Upload ve DL2DL yüklemesine izin veriyor
    (DL2DL ile herhangi bir duckload linkini alip aninda kendi hesabiniza dosyayi kopyalama imkaniniz oluyor öylelikle o dosyayla sizde kazaniyorsunuz o dosyayi kopyaladiginiz Uploader'de kazaniyor, cünkü kopyaladiginiz dosyanin geliri kismen kopyaladiginiz kisiye aktariliyor)
    6. Dosyalari 90 Gün Boyunca indirilmeden Hesabinizda Saklayabiliyorsunuz bircok baska sitedeki gibi 30-45 gün degil
    7. Max. Dosya Boyutu 15GB ve böylelikle sanirim bundan daha yüksek boyutda dosya saklama imkani taniyan bir site yok DVD'leri Bluray'leri bile tek link olarak verme imkani taniyor
    8. Türkiyeden Yapilan Downloadlara ba$ka ülkelerden daha az ödemiyor!!
    herkez Bronz kademe ile ba$liyor ve Adim Adim Kademelerde Yükselme imkani oluyor
    9. Hesabinizda biriktirdiginizi ister banka hesabiniza ödetebilirsiniz yada paypal neteller moneybookers webmoney click & Buy gibi sanal hesabiniza aktarabilirsiniz

• FTB girişi nasıl oluyor. ftp.duckload.com Ve tabiki İsim ve sifre ama ulaşamıyorum ulaştığım yerde hiç dosyaya raslamıyorum halbuki 10 tane dosyam var. Ftp ye girerken nerde yanlış yapıyorum. Diğer sitelere girerken böyle bir sorunla karşılaşmadım. Girerdim ftp de dosyalarımı görürdum bunda göremiyorum defalarca ugraşmama ragmen. Site oldukca hızlı, ama explorda yuklemektense ftb daha hizli ama ben giremedim. Bir yardım
  • valla ben 60 gb yükledim acayip hızlı yüklüyor.ftp de dosyaları görünmemesi normal dosyaların tarayıcıdan açacağın menülerde görnecek
  • para kazanma işi bunda biraz karışık
  • Bundan Yirmi gün önce Hotfile hesabımı dondu. Daha öncedede Rapidsharede aynı sorunla karşılaşmıştık o dosyaları silme yerine başka turlu önlem aldı. Bende uzun araştırmalar sonucu DuckLoad da karar kıldım ve Altı aylık bir hesap aldım 50 Gb lik dosyayı yaklaşık olarak altı yuz küçük dosyada oluşan dosya yüklemesini yaptım. Hiç bir sorun olmadı FAKAT BİR HAFTA SONRA 40Mb lik bir dosya yükleyım dedim bırden bazı dosyalarımın olmadıüğını farkettim baktım yok silinmiş ve hemen ingilizce, almanca ve türkce olmak üzere bir email gönderdim gelen cevap da oldukca komikti sadece almanca yardım yapılıyor diye bende defalarca almanca yardım ve bilgi için baş vurdum bu gun ihtibariyle 50Gb lik dosyam 4Gb inmiş durumda. Ben Premium alırken dosyalar inmese bile iki ay saklama garantısı veriyor diye almıştım bir haftada dosyalarımın yüzde 30 silindi 15 günde dosyaların yüzde 90 silindi, bunun hakında defalarca yazı yazdım email gönderdim daha geri dönmediler, Ben ilk defa bir upload sitesinde böyle bir durumla karşılaştım. Acaba hata bendemiki siliniyor dosyalarım yoksa bir kasıtmı var, FTPde DuckLoad.com'a isim ve şifrem ile giriyorum dosyaları atıyorum atılıyor, ama benim dikkatımı ceken bir nokta var, başka upload sitelerine FTP de dosya atarken önceki dosyalarını görebiliyorsun DuckLoad da hiç bir dosyayı göremiyorsun. Ben bunun yanında 10 gb'lik dosyada tek tek sitesinde yükledim ama onlarda silindi. Bu site bu kadar vurdum duymazmı? Bu site niye olur olmaz dosya siliyor? Bu sitede Premium almanın bir ayrıcalıgi yokmu? Ben çözemedim tafsiye etmem Çözen varsa banada yardim eder umarım. Saygılarımla

• örnek oalrka turbobitte de ftp yüklediktens onra dosyalar hesabına aktarılıyor.ftp alanı ayrı bir alan.duckloadınki de buna benzer olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.