Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birader Türkçe'de ''tafsiye '' diye bir kelime yok, doğrusu ''tavsiye'' dir.
  • Arkadaşlar kafam biraz karıştı 300-450 arası bir düdüklü tencere önerirmisiniz 4.5 lt işimizi görürür.En çok fissler 4.5lt ile tefal clipso saatli olan modeli arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

Arkadaşlar kafam biraz karıştı 300-450 arası bir düdüklü tencere önerirmisiniz 4.5 lt işimizi görürür.En çok fissler 4.5lt ile tefal clipso saatli olan modeli arasında kaldım

www.hepsiburada.com
    WMF Perfect Düdüklü Tencere 4,5 Lt. Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/wmf-perfect-duduklu-tencere-4-5-lt-p-MTWMFPERF45

• Ben anneme 1.5 yıl önce Korkmaz flatline 4lt duduklu tencereyi kampanyalarla 135tl'ye aldim iyikide almisim cok guvenli ve kalite hissiyati yuksek. Zaman ayari filan yok tek tusla ac kapa ozelligi var basit ama harika gercekten. Simdi baktimda aldigim zaman 220 idi simdi 100tl zamlanmiş. Bir mercimek corbasi pisitiyor icmelere doyamiyorsunuz, keza etlerde kemikli sırımlı(yani derili gibi olan) kısımlar bile pamuk olup cıkıyor risk almak istemeyen için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 18 Aralık 2016; 15:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tefal Clipso Kullanıyorum, çok memnunum. 2 programı var pişirdiğim yiyeceğe göre programını ayarlıyorum en uygun sıcaklıkta yemeğin pişmesini sağlıyor. Şimdi Titanyum kaplamalı yeni düdüklü tencere çıkarmış tefal. Titanyum Clipso Minut Duo adı. ihtiyacınız varsa bir bakın derim. Titanyum kaplama tava kullanıyorum hiç yanma yapışma yapmıyor, düdüklü tencere için de eminim çok iyi olmuştur.
  • biraz para veririm diyorsaniz tefal titanium clipso alin derim. 5tl hacmi olani kullaniyorum, gayet emniyetli ve cabuk guzel pisiriyor. ben en cok emniyete onem verdigim icin bu urunu sectim, daha oncesinde duduklu hic kullanmadim. gayet memnunum tavsiye ederim
  • semissh S kullanıcısına yanıt
    Tamamiyle katılıyorum. Ben aldım titanyum düdüklüyü. Tavalarından duyduğum memnuniyet gani gani bu üründe de arttı.
  • Fissler kampanyası gören kimse var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de fissler almayı düşünüyorum. comfort mu premium mu almalıyım kararsız kaldım?? ayrıca kampnya var mı biyerlerde??
  • yada almışken edition mı almalıyım bilemedim. arşatırdıkça kafam karıştı. zaman ayarlayıcısı faydalı oluyor mu? bi de basınçsız pişirme özelliği gibi birşey diyor o normal tencere gibi mi demek? yoksa faydalı bir özellik mi? hangisini almalıyım bir yardım edin
  • neco337 N kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa edition almanıza hiç gerek yok çok para, illa ki alarm istiyorsanız cep telefonunuzun alarmını yada ucuza alacağınız mutfak zaman sayacı kullana bilirsiniz.

Benim kullandığım fıssler vitavit premium 5. senesine girdi 1 sefer lastk değiştirdim tıkır tıkır maşAllah.
    Tercihimi o zamanlar 4,5 tl. yana kullanmıştım şimdiki aklım olsa 6 lt. alırdım. çünkü ne zaman ne pişireceğim hiç belli olmuyor.
    Basıçsız pişirmeyi hiç denemedim ama buharda pişirme özelliğini çok kullandım. Patates, taze börülce fasulye brokoli karnı bahar kısa zamanda helva gibi oluyor.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    premium ve edition arasında tek fark alarm mı? sanki bu buharda pişirme özelliği sadece edition da var gibi gelmişti bana.
    4,5 lt ne pişirirken zorluyor mesela. litre konusunda çok kararsızım. şu an hepsiburada da indirim var aralarında 100 tl gibi bir fark çıkıyor.
    ayrıca premium ile comfort arasında ne fark var onu da pek anlamadım.
    çok soru sordum ama indirim bitmeden alayim istiyorum :)
    4-5 kişilik bir aile için Gündelik yemek işlerinde 4,5 lt. tencere ideal bir ölçü bence. Ama arada bir (havalesi olan) kelle paça yaparım diyorsanız, konserve kavanoz yaparım diyorsanız o zaman bu ölçü size ufak gelebilir. O zman bir büyüğüne bakmak gerekir.

Fisslerin diğer modellerini araştırmadığım için bilmiyorum. ama zan ediyorum ki hepsi aynı kalitede pişiriyordur.
    buharda pişirme özelliğini kullandım dediniz. o hangi ayarı oluyor o zaman?
    Tencerenin içine kendi aparatı olan 3 ayaklı tel sehpası var onu zemine yerleştirdikten sonra üstüne de delikli süzgüsünü koyuyorsunuz. içine istediğiniz her türlü sebzeyi koyup 1 su bardağı su ilave edip kapağı kapatıyorsunuz. Ben genelde 2. kademede pişirme yapıyorum, sebzelerin sertlik derecesine göre 5-10 arası bir süre tutuyorum yetiyor. Zamanla zaten süreleri kendiniz tayin edebileceksiniz.

Bir de Fisslerin en sade modelinde buhar pişirme aparatı yok diye biliyorum alırken buna dikkat edin.
    anladım onu da buharlı pişirme şeklinde yapıyorsunuz. o zaman bu buharsız pişirme ayarı pek de işlevsel değil?
    teşekkür ederim cevaplar için :)
  • Merhaba, kaliteli urun istiyorsan kesinlikle tefalden al derim. hem uzun omurlu hem de emniyetli ben Clipso Plus Precision 6 Lt. kullaniyorum, tavsiye ederim.
  • bugün bir satıcıyla konuştum ve wmf in fisslerden daha iyi olduğunu sadece türkiyede bilinmediğini söyledi. wmf kullanan var mı acaba yada fikri olan?
  • wmf de iyi bir marka ama ben kullanmadım.
  • haydi bakalım 6 lt lik son bir tavsiye alalım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.