|
DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (31. sayfa)
-
-
Ucuz kaliteli ne önerirsiniz 5-6 ltlik -
Bana 100-150 liralık lazım ne önerirsiniz? -
Ucuz ve kaliteli, çok zor bir ikili hocam Hele düdüklü işinde aman diyeyim. -
Hocam BİM ve A101 bültenlerini takip et. Oraya ara ara güzel düdüklüler geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
arkadaşlar fissler vitaquick bluepoint ile red point arasında ne fark var bilginiz varmı -
Eşim, kendisinin ve arkadaş çevresinde kimsenin Tefal 'den memnun olmadığını söylüyor. Lastiği sürekli değiştirmemize rağmen yine de gevşek kalıyor ve tencere yeterli basıncı oluşturamıyormuş. -
Bizde fissler var 10yila yakındır kullanıyoruz, contası 5-6yil sonra bozuldu orjinali o sene 70tl civarıydı pazardan 10tl ye çakma aldım 1ay gitmedi. Sonra orjinal almak için bir yere gittik yerli slikonnkaliteli parçaları oluyordu yillar oldu kullanıyoruz. Gösterge contası da 12sene sonra filan gitti aynı yerden aldım. Saplarin renkleri değişti bir gün 0 zımpara iyi lle zimparalamayi düşünüyorum.
Wmf i kayınvalideye aldım o da çok hızlı ama yan sanayisini Batıkentte bulamadım.
Anneme sordum ne istersin Tefal dedi onada Tefal aldık fisllere göre geç pişirdiğini söyledi.
Fissler wmf hızlı pişiriyor fazla fiyatını parça degistirmezsen zaman ve enerjiden kara dönüştürür. Tefalde farklı özellikler oluyor katlanabilir kulp buhar aparatı vs. -
Satan mağazalardan biriyle telefonda konuştum. Özellikleri bire bir aynı sadece saplarda gördüğünüz renkleri değişik o kadar dediler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
Dediğiniz doğru aynısını biz de yaiadık.Sonra değiştirmek zorunda kaldık -
quote:
Orijinalden alıntı: muratogretmen25
merhaba arkadaşlar fissler alacağım fakat kafam karıştı. premium modeli var 1500TL bir de bluepoint 1100TL fissler in kendi sitesinde ucuz olan model görünmüyor en ufak bilgi yok. kullanan arkadaşlar var mıFissler de Vitavit serisinin en unuz modeli olan vitavit Comfort modeli idealdir, yeterlidir.
wmf de premium modeli de çok kalitelidir.
https://www.akakce.com/siparis/?p=492647719
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Eşim, kendisinin ve arkadaş çevresinde kimsenin Tefal 'den memnun olmadığını söylüyor. Lastiği sürekli değiştirmemize rağmen yine de gevşek kalıyor ve tencere yeterli basıncı oluşturamıyormuş.dr112
Alman malından Şaşmamak lazım,
fissler ve wmf alınamıyorsa zwilling değerlendirilebilir.
-
bir fark olduğunu sanmıyorum
görünüştede yok çünkü
-
ilk fissleri 8 9 sen önce almıştım 160 liramı neydi gedikgross diye bir siteden 6 lt idi
sonrasında baktım 3 tane olmuşlar şuan
4.5 ve 8 lt de eklendi
bluepoint hepsi
çok memnunuz bir şikayetimiz yok açıkçası
ama şuan anormal pahalıymış
evde servet yatıyor resmen
-
Ben de 12-13 yıl önce 135 liraya almıştım.
bence fiyatı değişmiyor.
ozaman da 120-150-170 Euro felandı, şimdi de aynı fiyat.
ama TL aynı ₺ değil .
-
işte sorun orda
misal sen 13 sene önce 135e aldın ben 9 sene önce 160 170e
yani 4 senede %30 40 artmış ama şuan 10 katı arttı
bu yüzden alım gücü daha düşük artık
eskiden maaşının 5te birine alıyorsan şimdi 5te 2sini vermen lazım yani
-
Selamlar,1000 TL civarı bir düdüklü tencere arıyorum. Tavsiyeniz nedir acaba? -
Merhaba 13-14 senedir tefal calipso kullanicisiyiz artık pek performans vermemeye başladı max 3200tl civarında düdüklü bakıyoruz 8L marka olarak tefal veya fissler bakıyoruz ama çok model var kafamız karıştı -
Evinize saatli bomba almayın artık bırakın düdüklüleri .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X