Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fissler alacağım fakat kafam karıştı. premium modeli var 1500TL bir de bluepoint 1100TL fissler in kendi sitesinde ucuz olan model görünmüyor en ufak bilgi yok. kullanan arkadaşlar var mı
  • Ucuz kaliteli ne önerirsiniz 5-6 ltlik
  • Bana 100-150 liralık lazım ne önerirsiniz?
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Ucuz ve kaliteli, çok zor bir ikili hocam Hele düdüklü işinde aman diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Bana 100-150 liralık lazım ne önerirsiniz?
    Hocam BİM ve A101 bültenlerini takip et. Oraya ara ara güzel düdüklüler geliyor.
  • arkadaşlar fissler vitaquick bluepoint ile red point arasında ne fark var bilginiz varmı
  • Eşim, kendisinin ve arkadaş çevresinde kimsenin Tefal 'den memnun olmadığını söylüyor. Lastiği sürekli değiştirmemize rağmen yine de gevşek kalıyor ve tencere yeterli basıncı oluşturamıyormuş.
  • Bizde fissler var 10yila yakındır kullanıyoruz, contası 5-6yil sonra bozuldu orjinali o sene 70tl civarıydı pazardan 10tl ye çakma aldım 1ay gitmedi. Sonra orjinal almak için bir yere gittik yerli slikonnkaliteli parçaları oluyordu yillar oldu kullanıyoruz. Gösterge contası da 12sene sonra filan gitti aynı yerden aldım. Saplarin renkleri değişti bir gün 0 zımpara iyi lle zimparalamayi düşünüyorum.

Wmf i kayınvalideye aldım o da çok hızlı ama yan sanayisini Batıkentte bulamadım.

Anneme sordum ne istersin Tefal dedi onada Tefal aldık fisllere göre geç pişirdiğini söyledi.

Fissler wmf hızlı pişiriyor fazla fiyatını parça degistirmezsen zaman ve enerjiden kara dönüştürür. Tefalde farklı özellikler oluyor katlanabilir kulp buhar aparatı vs.
  • sakalak kullanıcısına yanıt

Satan mağazalardan biriyle telefonda konuştum. Özellikleri bire bir aynı sadece saplarda gördüğünüz renkleri değişik o kadar dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Bana 100-150 liralık lazım ne önerirsiniz?
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru aynısını biz de yaiadık.Sonra değiştirmek zorunda kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratogretmen25

merhaba arkadaşlar fissler alacağım fakat kafam karıştı. premium modeli var 1500TL bir de bluepoint 1100TL fissler in kendi sitesinde ucuz olan model görünmüyor en ufak bilgi yok. kullanan arkadaşlar var mı

Fissler de Vitavit serisinin en unuz modeli olan vitavit Comfort modeli idealdir, yeterlidir.

wmf de premium modeli de çok kalitelidir.

https://www.akakce.com/siparis/?p=492647719

https://m.trendyol.com/wmf/perfect-premium-duduklu-tencere-4-5-3-lt-p-38338096?client-async-force=product-detail-force

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Eşim, kendisinin ve arkadaş çevresinde kimsenin Tefal 'den memnun olmadığını söylüyor. Lastiği sürekli değiştirmemize rağmen yine de gevşek kalıyor ve tencere yeterli basıncı oluşturamıyormuş.

dr112

Alman malından Şaşmamak lazım,

fissler ve wmf alınamıyorsa zwilling değerlendirilebilir.

https://www.gittigidiyor.com/mutfak/mutfak-gerecleri/duduklu-tencere/zwilling-404354220-aircontrol-4-lt_spp_421375?id=548616821

• sakalak kullanıcısına yanıt

bir fark olduğunu sanmıyorum

görünüştede yok çünkü

• muratogretmen25 M kullanıcısına yanıt

ilk fissleri 8 9 sen önce almıştım 160 liramı neydi gedikgross diye bir siteden 6 lt idi

sonrasında baktım 3 tane olmuşlar şuan

4.5 ve 8 lt de eklendi

bluepoint hepsi

çok memnunuz bir şikayetimiz yok açıkçası

ama şuan anormal pahalıymış

evde servet yatıyor resmen

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Ben de 12-13 yıl önce 135 liraya almıştım.

bence fiyatı değişmiyor.

ozaman da 120-150-170 Euro felandı, şimdi de aynı fiyat.

ama TL aynı ₺ değil .

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ

• lordford50 kullanıcısına yanıt

işte sorun orda

misal sen 13 sene önce 135e aldın ben 9 sene önce 160 170e

yani 4 senede %30 40 artmış ama şuan 10 katı arttı

bu yüzden alım gücü daha düşük artık

eskiden maaşının 5te birine alıyorsan şimdi 5te 2sini vermen lazım yani

• Selamlar,1000 TL civarı bir düdüklü tencere arıyorum. Tavsiyeniz nedir acaba?
  • Merhaba 13-14 senedir tefal calipso kullanicisiyiz artık pek performans vermemeye başladı max 3200tl civarında düdüklü bakıyoruz 8L marka olarak tefal veya fissler bakıyoruz ama çok model var kafamız karıştı
  • Evinize saatli bomba almayın artık bırakın düdüklüleri .
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.