Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
620
Cevap
14
Favori
590.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 tl bütçe mevcut. wmf-silit-fissler-zwilling hangi marka ve model tavsiye edersiniz?6-6.5 litre düşünüyorum.
  • arkadaşlar kullandığım düdüklü tencere her tarafından vermeye başladı buharı, buhar ventinden çıkmıyor. çok da kullanmadım daha neden olabilir acaba?

kapağı her türü sıkı kapatmayı denedim, başlangıçta tam gaz açtım ocağı ama nafile, çok da kullanmamıştım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 5 Şubat 2019; 20:47:4 >
  • Ben Fissler Vitavit Confort 6 LT modeline karar kıldım. Ama yanlış yerden sipariş vermişim alacak arkadaşlar mutlaka değerlendirsinler Boyner online mağazadan ürünü hediye olarak eve eşime aldım ama gelen ürün üzerinde iade bantları olan yırtık kutulu eskimiş bir ürün çıktı ve defalarca aramama rağmen ilgili departmana ilettik yanıt bekliyoruz cevabı alabildim. Yani düdüklü seçimi ayrı bir konuydu karar vermek yetmedi alacağınız yer de önem taşıyormuş bunuda yaşayarak gördük. Aldıktan sonra da mail atmama rağmen açılmış kutu istemiyorum diye gelen kutu içler acısı birde sitesinde mağazadan değişim yapılır yazmasına rağmen sabahtan beri ne hikmetse bir dönüş yapılmadı tarafıma. Siz siz olun alacağınız yere de dikkat edin.www.boyner.com.tr 'den alışveriş benim için bir pişmanlığa dönüştü.

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 15 Şubat 2019; 17:53:4 >

• Arkadaşlar 15 yıllık düdüklümüz artık iyi pişirmiyor. 4 kişilik aileyiz, bize maksimum 500-600 tlye kadar çolda küçük olmayan uzun yıllar kullanılabilecek bişey önerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tefalin secure 5 neo 6 lt modelini sipariş ettim. N11 den aldım. Kuponla 404 tlye geldi. Henüz kullanmadık lakin ilk izlenimim olumlu. Uygun gibi fiyatı. Bakalım nasıl pişirecek. Umarım parasının hakkını verir

• Karaca mı iyidir yoksa Korkmaz mı

• jestercat J kullanıcısına yanıt
    Korkmaz hk şikayetler okudum Hepsiburada.com'da. Ben Korkmaza hiç bakmıyorum bile.
    Arkadaşlar lastiksiz düdüklü tencere var diye duydum. Doğru mu? Şu linkteki karacanın ürünü mesela.https://productimages.hepsiburada.net/s/20/280-413/9876642037810.jpg?v1
  • Fissler indirimi nerede var bilen var mı

• Bilen var mı arkadaslar

• Arkadaşlar bana da düdüklü lazım, eşime hediye etmek istiyorum. 6 litrelik ideal gibi görünüyor.
    Tefalin son ürünü olan titanyum 5 litre görünüyor.
    Fissler için kampanya ve model varsa alabilirim.

• Fissler ve Tefal'i tek geçerim. Ama Fissler bir tık daha önde.
    www.tefal.com.tr
    Tefal Clipso Minut Easy Siyah 6 LT
    https://www.tefal.com.tr/index.php/eticaret/1510001224.html

Deveyükü Dayanıklı Tüketim Malları Tic.Ltd.Şti.
    Fissler Vitaquick Bluepoint 4,5 lt Düdüklü Tencere
    https://www.deveyuku.com/urun/fissler-vitaquick-bluepoint-45-lt-duduklu-tencere_205712.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkuaydin -- 25 Nisan 2019; 12:3:5 >

• Mesajlarınızı okuyorum. 3 kişiyiz, hadi misafir gelince de kullanırız diyelim. 4,5 veya 6 litre
    Kaliteli ama en uygun fiyatlı olarak
    Emsan, Karaca, Arzum (yerli marka) ne tavsiye efersiniz

• Ozdilekteyim. Com da fissler düdüklü de sepette %30 indirim oluyor. 6 lt lik olanı 900 tl ye düşüyor.
    Fissler düşünenler karşılaştırırsa sevinirim

• 6+2.5 1183 TL. Tekli olarak en ucuz gittigidiyorda gördüm ben 950ye geliyor 6 litre. Şu anda diğer sitelerde bu set 1350 civarı.

• Nisanda 600e aldık yazılan düdüklü şimdi 1000tl olmuş. Ne hale getirdiler memleketi ya...

• merhaba. ben gönül rahatlığı ile fissleri tavsiye ediyorum. son derece güvenli ve buna ek olarak birsürü avantajı var. faydalı olabileceğini düşündüğüm bir link bırakıyorum. fisslerin özelliklerinin yazdığı (https://www.kiymetlimiz.com/blog/neden-fissler-duduklu-tencere-almaliyiz-)
    ayrıca insanlar fissler düdüklü tencerlerin farklı modellerindeki özellikleri bilmiyorlar. onun içinde çok güzel yazı buldum buran okuyanlar aradaki farkı rahatça anlayabilir. ayrıca bende bu siteden baya uyguna aldım aldım. ürün garantili faturalı ve orjinal kutusunda elime ulaştı. çokta memnunum.
    www.kiymetlimiz.com
    Fissler Düdüklü Tencerelerin Farkları
    https://www.kiymetlimiz.com/blog/fissler-duduklu-tencere-modellerinin-farklari

• sevgi_svg S kullanıcısına yanıt
    fissler in kalitesi muhakkak tartışılmaz,şöyle bir durum başıma geldi yaklaşık beş sene önce almış olduğum fişsler düdüklü tencere kapağındaki plastik aksamın dağılmasından dolayı servise gönderdim benden değişecek olan plastik parça ve conta değişimi için toplam 340 tl ücret talep edildi şu an halihazırda 900-1000 tl civarı satılan bir model bende yaptırmadım geçen hafta bim e gelen 6 lt lik tefal aldım 200 tl ye demem o ki servis parça masrafı çok pahalı o üzerindeki dağılan plastik aksamın o kadar çok kullanılmamasına rağmen 4-5 senede bozulmasıda kalitesi hakkında şüpheye düşürüyor bu markayı alacak olanlar için belki tekrar düşünmeleri için yazdım
  • Arkadaşlar an itibariyle fiyat performans ürünü düdklü tavsiyelerinizi ve nerede kampamya olduğunu paylaşabilirseniz memnun olurum
  • ilkertoksoz İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar linkteki düdüklü tencere modeli nasıl kullanan varmı tavsiye edermisiniz

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.