tefal düdüklü tencere vardı. arızalandı. yeni bir düdüklü tencere almam gerekiyor. bütçe maksiumum 350-400 bu fiyat aralığında Emsan, Karaca,Korkmaz gibi markalar var. bu bütçe ile alınabilecek en mantıklı marka ve model hangisi olur.
Emsan Efsane 6LT modelini önerir misiniz? Bahsi geçen Tefal ve Fissler modellerinin fiyatları yüksek geldi. Daha uygun ama kaliteli bir model bakıyoruz.
Arkadaşlar aklımda 3 marka var ucuzdan pahalıya göre
Zwilling WMF Fissler
Hangisini önerirsiniz ve aradaki fiyat farkına değer mi fissler almak ?
Zwilling 500-600TL iken fissler 1000+TL
ScriptKidie
kullanıcısına yanıt
alperen.md
kullanıcısına yanıt
Alman malı olsun da 650-680 liraya wmf yeterli olur.
fissler kullanıyoruz. kaç lira olursa olsun keşke daha önce alsaymışım diyeceksiniz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: ScriptKidie
Zwilling konusunda düşünceniz nedir ?
Silit firmasını biliyorum ama bunu bilemiyorum.
Ne desem yanlış olur.
jumbo nasildir?
nicocobretti37N
kullanıcısına yanıt
Hocam bunu çok kişi dedi eminim böyle ama hanıma laf anlatamıyoruz ki. Çok pahalı diyor başka bişe demiyor.
@kfd
fissler vitavit comfort Gayet yeterlidir.
Fiyatlar 6 ayda ikiye katladı,
Fazla para harcamaya hiç gerek Yok.
yapılan yorumları dikkate alarak 11.11 kampanyasıyla yaklaşık 1600 tl ye fissler vitavit comfort 6+3.5 lt quadro set aldık bakalım inşallah memnun kalırız.
quote:
Orijinalden alıntı: rebelpirate
yapılan yorumları dikkate alarak 11.11 kampanyasıyla yaklaşık 1600 tl ye fissler vitavit comfort 6+3.5 lt quadro set aldık bakalım inşallah memnun kalırız.
nasıl hocam memnun kaldınız mı ? ben de yapılan yorumlara göre fissler almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim fiyatları da muazzam bir şekilde artımış.
Endymion1961E
kullanıcısına yanıt
kullanan herkes memnun o yüzden aldım ama henüz kullanmadı eşim hocam
lordford50
kullanıcısına yanıt
Hocam merhaba
Fissler alacağız marka olarak ama hangi sebeple model?
Aklımda vitavit premium, comfort ve vitaquickler var.
Şimdi anladığım kadarıyla Vitavit premiumda buharda pişirme fonksiyonu var diğerlerinde yok mu?
Vitaquickler fiyat olarak daha uygun.
Önerilerinize ihtiyacım var, black Friday yaklaşırken ilk defa düdüklü tencere sahibi olacağım ve bu hangisi olmalı?
Bu ürünü almıştık, kulpunda soyulma olduğundan iade edeceğim. 350 tl civarında 4 parça bulmak imkansız oldu artık. Fissler’in Wmf’nin fiyatları çok artmış siz ne önerirsiniz?
3LT civarında düdüklü tencere bakıyoruz. Evde 2 kişiyiz. Eşim çeyiz olarak 7LT'lik bir düdüklü almış. Acemilik işte:)) Bize çok büyük geliyor. Tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller var mı acaba?
Sevgili arkadaşlar sanırım 2011 yılı idi, kipa da kutusuz olduğu için indirimle 200TL fiyata satılan fissler vitavit comfort 6lt tencereyi kasadan geçirip koşar adım kaçmıştık kipadan "bir yanlışlık olmuş o fiyata veremeyiz" derler diye. Şu an hala yanında gelen contayı kullanıyoruz yenisine gerek olmadı. Hanım kapağı düşürüp kulbunu kırdı gecen yıl. 80TL ye aldık yedek parça kendimiz taktık. Mutfakda sağlamlığına ve performansına en güvendiğim alet budur herhalde. Fikir olsun diye yazdım :)