bu oyun hic supesiz gercek bi strateji oyunu her ne kadar her kes bu oyunu yugiohun ucuz bi taklidi sansada ole diil. bu oyun japonlar tarafından yapılmıstır su anda oyunda 1000 kadar kart bulunmaktadır. bu oyunda ygioh gibi istedigin kartı istedigin zaman kullanmak yok yani en guclu canavarı attım yendim yok. bu oyunda kart kullanmak icin mana toplamak gerekir. KURALLAR desteler 40 karttan olusur. 5 kartı bakmadan kalkan yaparız. ilk oynicak olan oyuncu eline rasgele 5 kart son oynicak olan rsgele 6 kart alır. her el basında 1 kartı mana yapma ve elin sonunda bir kart cekme hakkınız vardır. AYRINTILI BİLGİ kalkanlar bittiginde rakip sana saldırır ve oyunu kaybedersin. manalar canavar yaDa buyu kullanmaya yarar manasıs hic bise yapamassın. canavarlar oyunculara saldırarak macı kaZANMANI SAGLAR ve RAKİP canavarlara saldırarak macı kaybetmeni onlerler. TAKTİKLER coklu saldırı taktigi mumkun oldugu kadar kalabalık saldırmaktır. ama elindeki kartların hızla bitmesine ve rakibin senin onune gecmesine neden olur. ayrıca coklu saldırmak gucsuz canavarlarla saldırmaktır. guclu saldırı taktigi guclu canavarlar 3lu veya 2li kırıcı olabilir yani bi vurusta o kadar kalkan kırarlar. ayrıca yenilmezlerdir fakat rakibin canavarları seninkilerden kalabalıksa seni koruyamazlar çünkü en guclu canavar bile bi eldse bi canavar oldurebilir. ayrıca yeni kartlardan bi elde birden fazla canavara saldırabilienler vardır. ingilizce bilenler icin ayrıntılı bilgihttp://www.wizards.com/default.asp?x=duelmasters,,en tum kartları gormek istersenizhttp://www.wizards.com/duelmasters/dmdb.asp simdiden tesekkurler
bu doğrudur ama konunun yeri değil "Anime/Manga" bölümüne yazmalıydın
Konuyu Yu-gi-oh bölümüne açmış.
Download linki verir misin?
olum ben aslında bir oyundan bahsetcektim visual game boy advance yane GBA oyunu DUEL MASTER SHADOW OF THE CODE bide oyunun baska kurallarıda var saldırmamıs yada engellememis canavara saldıramazsın
pardon yanlıuslıkla yolladım mesajı bide canavarlar kullandıgın elden sonraki el saldırabilir ama kullandıgın el engelliye bilirler oyunu msnden size verrim yane oyun bu anime degil cizgifilm den bahsetmioz bide ha duel master ha yugioh ikiside kart oyunu konuyu nerde acmalıydım yardımcı olun
ya beyler dowland ını versenize allahınızı seviosanız
ozurdilerim gercekten yanlıslıkla ardarda mesaj attim acemilikten... bu son linkte save dosyam var oyunu easyde oynuom mediumda oynu bitiremessiniz rakipleriniz cok guclu cunku... doga kartları kullaniodum savede destem dandik cunku o turnuvayi bitirmek icin her uygarlıktan kartın olması lazzım su ve doga karısımı bi deste gercekten super... bi kural daha destede kart kalmassa kaybetmis sayılırsınız
bravo üst üste 4 mesaj atmışsın
nie kimse bise yazmio kac gundurlu... linkte verdim size soyleyin arkadeaslariniza oynasinlar su oyunu... yukardaki tum duel master kartlarini gortebilceginiz linki bi daha yaziyorum oyunu ogrenmeli ve oynamalisiniz... gercekten super oyun!!! eveet tum kartlari bulabilcegniz linkhttp://www.wizards.com/duelmasters/dmdb.asp tmmmi cevaplarinizi bekliyorum bu oyun yugiden iyii!!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme