arkadaşlar duel masters oyununu çok sewiyorum ve zevkle oynuyorum ama gerçek bi destem yok acaba duel masters ın türkçe kartlarının nerde satıldığını bilen söylesin
nerden indirdin
quote:
Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx
nerden indirdin
biyerden indirmedim gerçekten oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: x-joe
biyerden indirmedim gerçekten oynuyorum
Alıntıları Göster
tmm nasıl oynanaıo onun ıcın bı yerden mı ındırmek gerekıo yoksa web bazlı mı nedır onu merak ettım
quote:
Orijinalden alıntı: ThxForNothin
tmm nasıl oynanaıo onun ıcın bı yerden mı ındırmek gerekıo yoksa web bazlı mı nedır onu merak ettım
Alıntıları Göster
kardeş bende 90 kusur vardı annem hepsini attı
corouseldeki toysrus ta satılıo ordn bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Theori
kardeş bende 90 kusur vardı annem hepsini attı
corouseldeki toysrus ta satılıo ordn bulabilirsin
Alıntıları Göster
arkadaş benim bildiğim duel mastersın hiç türkçe kartı yok boşuna arama ama sahte olan türkçe kartları vardır belki
quote:
Orijinalden alıntı: Exarion universe
arkadaş benim bildiğim duel mastersın hiç türkçe kartı yok boşuna arama ama sahte olan türkçe kartları vardır belki
Alıntıları Göster
konuşmak isteyen
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsuha
konuşmak isteyen
Alıntıları Göster
arkadaşlar konuşmak isteyen dedim
quote:
arkadaşlar konuşmak isteyen dedim
Alıntıları Göster
nerdesiniz konuşmak isteyen he
quote:
nerdesiniz konuşmak isteyen he
Alıntıları Göster
kimse warmı
duel masters oyun kartları nerden ala bilirim
quote:
Orijinalden alıntı: yasinreis
duel masters oyun kartları nerden ala bilirim
bilmem nasıl alcağımızı
quote:
Orijinalden alıntı: nick_an_master
bilmem nasıl alcağımızı
Alıntıları Göster
arkadaşlar herkese merhaba bu daha ilk mesajım bugün kayıt oldum bir arkadaşımız duel masters kartalrı carouseldeki toysrusta bulunuyor dedi.ben konyada oturuyorum burada iki tane toysrus var acaba burada duel masters kartlarını bulabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: KralOFchaos
arkadaşlar herkese merhaba bu daha ilk mesajım bugün kayıt oldum bir arkadaşımız duel masters kartalrı carouseldeki toysrusta bulunuyor dedi.ben konyada oturuyorum burada iki tane toysrus var acaba burada duel masters kartlarını bulabilirmiyim
Alıntıları Göster
ben kartları kazandım şans eseri bir alışveriş merkezinde turnuva vardı oraya girdim 1. oldum ve bana deste verdiler içinde 200 kart var