Şimdi Ara

Duel Masters Oynayanlar Buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
33.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    isteyen mi dedin

• kapışalım
  • nasıl yüzbası olunuyo
  • çok mesaj atıcaksın öyle ben de onu deniyom!
  • Duel MASTERS2DA GÜZEL YU-Gİ-OH'TA BENİM YU-Gİ-OH KARTLARIM SAHTE AMA SİZİ YENERLER
  • Arkadaşlar Kartlardan Arıyorum . Oyuncak Mağazalarında Olabilir Diye Düşünüyorum . Sizce Varmıdır
  • tam oynamayı öğrenmekte lazım nerden öğrenebilirim
  • oynamayı çok iyi bilen varmı aranızda
    hakuoh gibi oynamak isterdim

• bu oyun cok güzel aslına herkeze tavsiye edilmeli
  • bir arkadaş toysrus da var demiş sitesinde bulamadım
  • türkçe duel master kartı ile ingilizce ne fark var zaten türkçe bulamaz kimse belki bulunabilir
  • arkadaşlar ben bu konuda yeniyim duel masters çizgi filmini ve oyununu çok seviyorum ama şu oyunu bi türlü anlayamıyorumbiri bana açıklarmı nası oynanıo bu oyun
  • duel master şubunun hakuayla karşılaşması için2. muhafızı yani iyi dostları mimiyi yendiktensonra nooldu izliyemedim
  • Arkadaş türkçe destesi olan varmı benim var ama ingilizce

• arkadaşlar hepizi yugioh a beklerim duel masters bebe oyunu gerçekten..
  • nassıl bir oyun bu
  • arkadaşlar daha az önce üye oldunm ne yapmalıyım
  • Balıkesir/Gönen'de nerdeyse her yerde satılıyor.Yugioh,Duel Masters,Spider man,Hulk falan ama bence hiç güzel değil duel master.
  • sen bu msnyi kaydet senin için birşeyim var cixsalihsivga@hotmail.com yarın indirmeden parasız yu-gi-oh turnuvası yapcaz bilgisayardan katıl sen msn yi kaydet ben sana yarın12:00da anlatırım ama 12:00da açık ol olmazsan giremezsin beni kaydetmezsen oyunu oynayamazsın saçma diyip gitmek yok dost ca düello yapıcaz bensana anlatırım küfürsüz kazananı en iyi düellocu diye burda tanıtıcazben yokum merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyn trusdale -- 8 Ağustos 2008; 12:34:40 >
  • benim kartlarım sahte ama ben çok iyi oynuyorum duel mastersı hepinizi yenerim haberiniz olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.