Şimdi Ara

Duel Wield mi Two Handed mı yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lvl 40 shaman var talenti duel wield'e mi vermeliyim.Yoksa two handed axe devam mı etmeliyim.Arkadaslar duel wield tabiki diyor ama sizinde yardımlarınızı bekliyorum..

• dual weild 'i al tabi ki ... 2 tane güzel silahla ortalığı dağıtabilirsin ve daha kolay mob kesilir
  • Bende öle düşünüyodum.Ama sorun silah bulma işte..
  • ilerde çok daha rahat bulursun merak etme :)
  • Peki warrior lvl kasarken ne yapmalı ?
    Eline two handed mı almalı yoksa 2 tane one handed mı ?
    Instance lara girincede shiled+sword düşünüyorum
    Sizce nasıl olursa daha avantajlı olur ?
  • 60 Shamanım var...

Dual wield tavsiye ederim, test ettim, epic two handed axe im vardı Kang the Decapitator
    test ettiğim kadarıyla PVP de 2h daha mantıklı çünki dual wieldda savaştğınız kadar çok miktarda hit yapmaya fırsatınız olmuyor. Kang ile windfurry sayesinde oldukça etkili sonuçlar elde ettim.. ama bir o kadarda PVE de iyi olmadığını gördüm, çünki siz karşınızdaki npc ye vurana kadar o size zaten birçok kez vurmuş oluyor, bundanda önemlisi critical şansınız çok fazla düşüyor (silah yavaş olduğundan bi hitte crit olmadıysa 3.6 sn daha bekliyorsunuz), genel olarak toplam verdiğiniz zarar çok azalıyor, Dual wield da ise silahlarım bunlardı:

Main Hand : Light Skyforged Axe
    Off Hand : Julie's Dagger

bu silahlara genelde axe ime rockbiter, daggerima fiery enchantlarını yapıyorum. daggera fiery yapmamın nedeni attack speedinin çok düşük olması (critical aldığımda gelen %30 bonusla 1 saniyeye iniyor attack speedi) ve fiery enchant tan sabit bir şekilde 35 dmg gibi bir eklent geliyor, buda yaklaşık oarak silahın dps sinin 35 artması demekki bu şekilde karşımda çok fazla dayanan npc kalmıyor,
    aynı zamanda off handdeki hızlı silahınız çok fazla hit yaptığından critical strike nerdeyse bütün savaş boyunca aktif oluyor. instancelarda gruptaki diğer elemanlara göre max. damage ta rogueların üstüne çıkıyorum yada 2. oluyorum :) bu yüzden benim tavsiyem PVP de 2h, npc, instance, vs.. de dual wield..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 30 Mart 2007; 13:30:31 >

• evet 2 hand pvp için daha iyi kesinlikle. ama lvl kasmak için duel wield cok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

Peki warrior lvl kasarken ne yapmalı ?
    Eline two handed mı almalı yoksa 2 tane one handed mı ?
    Instance lara girincede shiled+sword düşünüyorum
    Sizce nasıl olursa daha avantajlı olur ?

bilen yok mu
  • dostum al elıne kalkan bı de balta tamamdır en iisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.