Şimdi Ara

Düğün Dernek 4 Milyon izleyiciye ulaştı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "gişe filmi" tabirine tam uyan bir film. sinemaya film izlemeye gitmiştim, gişede dururken 10 a yakın çocuk (-16 yaş) sadece o 2 dk lık arada bu filme bilet aldı. benim izlediğim filmde ise salonda 10 kişi yoktu.
    reklam ve kendini satma olayı-pazarlama bu filmde zirve yapmış durumda. kesinlikle para verip izlenecek bir film değil. zaten bir komedi filmine belden aşağı espriler için gidipte para vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Ya birader siz yabancı komedileri övüp türk komedileri kötüleyince elinize ne geçiyor?Sanırsınız kendileri türk değil yabancı.Ben daha önce hiç bir yerde türk milleti gibi kendini beyenmewyip küçük düşürenini görmedim.Beyenmeyen buyrun gitsin.Laf atanlarda evlerinden çıkmayan asosyal tayfa.Evinizden çıkınca gerçek hayatı görün,o zaman bu beyenmediğiniz komedilerin gerçeği ile ne kadar bir olduğunu anlarsınız.He eğer ülkeyi beyenmiyorsanız tutan yok.

Film bana göre mükemmeldi.Oldukça başarılı.Umarım dahada başarısı artar.

dostum zeka seviyesiyle alakalı. buna gülenler genelde cem yılmazı felan beğenmeyen tipler.türk diye kötü olan herşeye süper olmuş diyecek halimiz yok. oturmuş yarım saatte senaryo yazmışlar. efektler bile çöp. o tüp sahnesinde duman neydi öyle insan bi emek harcar paint terk resmen. saçma sapan yapmacık mimikler ilkokul düzeyi espiriler bazılarına komik geliyor demekki. arog yada hababam sınıfı gibi film yaptılarda biz mi gülmedik. kemal sunal ın kemikleri sızlamıştır.

Kesinlikle katılıyorum
  • Cem Yılmaz'a gülen buna gülmez, Amerikan komedilerine gülen bunu beğenmez yok bu filme gülen cahildir demeye getirmeler. Neden ayırıyorsunuz bu kadar insanları. Insanlar illa ki tek tip komediye mi gülmek zorundalar. Kasmayın kendinizi bu kadar gülün eğlenin. Eğlenemiyorsanız da boşverin böyle filmleri izlemeyin takmayın Türk sinemasını. Tamam eleştirin kimse size karışamaz ama hakarete vardırıyorsunuz işi. Ne kazanıyorsunuz bundan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

Cem Yılmaz'a gülen buna gülmez, Amerikan komedilerine gülen bunu beğenmez yok bu filme gülen cahildir demeye getirmeler. Neden ayırıyorsunuz bu kadar insanları. Insanlar illa ki tek tip komediye mi gülmek zorundalar. Kasmayın kendinizi bu kadar gülün eğlenin. Eğlenemiyorsanız da boşverin böyle filmleri izlemeyin takmayın Türk sinemasını. Tamam eleştirin kimse size karışamaz ama hakarete vardırıyorsunuz işi. Ne kazanıyorsunuz bundan?

tartışıyoruz dostum. çevremde gözlemlediğim cem yılmazı hiç sevmeyen tipler bu ve benzeri filmlere gülüyor. ben zaten cem yılmaza gülen birinin bu filme güleceğine inanmıyorum. benim düşüncem tamamen şahsi bu film 7-8 yaş kız çocuklarının güleceği seviyede. çünkü kızlar herşeye güler espiri eşiği daha düşüktür erkeklere göre. tam ilkokul komedisi olmuş bana gelirsek 8 yaşındaki halimin bile bu filme gülmeyeceğine eminim. bu kadar yeriyon niye izledin diye sorabilirsiniz. sırf kız arkadaşımın gönlü olsun diye. yoksa gitmeden önce fragmana bi bakim dedim. 10 saniyede çöp ötesi olduğunu anladım. hatta kız arkadaşıma o kadar sırar ettim başka filme gidelim diye ama gittik. sonuç oda gülmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 7 Ocak 2014; 23:02:21 >
  • Biraz abartiyorlar sanki. Fragmanda gulmedim araba sahnesi haric. Ama bu adamlarin kendisi bile yeter. Fetih nasil 6.5 izlendi ya. Lotr cakmasi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film daha ne kadar gosterim de kalir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Cem Yılmaz'a gülen buna gülmez, Amerikan komedilerine gülen bunu beğenmez yok bu filme gülen cahildir demeye getirmeler. Neden ayırıyorsunuz bu kadar insanları. Insanlar illa ki tek tip komediye mi gülmek zorundalar. Kasmayın kendinizi bu kadar gülün eğlenin. Eğlenemiyorsanız da boşverin böyle filmleri izlemeyin takmayın Türk sinemasını. Tamam eleştirin kimse size karışamaz ama hakarete vardırıyorsunuz işi. Ne kazanıyorsunuz bundan?

tartışıyoruz dostum. çevremde gözlemlediğim cem yılmazı hiç sevmeyen tipler bu ve benzeri filmlere gülüyor. ben zaten cem yılmaza gülen birinin bu filme güleceğine inanmıyorum. benim düşüncem tamamen şahsi bu film 7-8 yaş kız çocuklarının güleceği seviyede. çünkü kızlar herşeye güler espiri eşiği daha düşüktür erkeklere göre. tam ilkokul komedisi olmuş bana gelirsek 8 yaşındaki halimin bile bu filme gülmeyeceğine eminim. bu kadar yeriyon niye izledin diye sorabilirsiniz. sırf kız arkadaşımın gönlü olsun diye. yoksa gitmeden önce fragmana bi bakim dedim. 10 saniyede çöp ötesi olduğunu anladım. hatta kız arkadaşıma o kadar sırar ettim başka filme gidelim diye ama gittik. sonuç oda gülmedi

Ben filme gittiğimde hiç de öyle kız çocukları falan yoktu. Hafta içi gündüz vakti gittim gayet de üniversiteli yada işi gücü olanlar insanlar filmdeydi. Katıla katıla salonun büyük çoğunluğu güldü. Cem Yılmaz a da güldüm ve gülmeye de devam ederim. Bu ekipten de yerin dibine batırılacak bir film beklemiyorum, film de gayet eğlenceliydi. Demekki benim de zeka seviyemde problem var. Bir baktırayım en kısa zamanda.

• quote:

quote:

quote:

Ben filme gittiğimde hiç de öyle kız çocukları falan yoktu. Hafta içi gündüz vakti gittim gayet de üniversiteli yada işi gücü olanlar insanlar filmdeydi. Katıla katıla salonun büyük çoğunluğu güldü. Cem Yılmaz a da güldüm ve gülmeye de devam ederim. Bu ekipten de yerin dibine batırılacak bir film beklemiyorum, film de gayet eğlenceliydi. Demekki benim de zeka seviyemde problem var. Bir baktırayım en kısa zamanda.

-bu bayramda ne kesiyonuz
    -karı kız

çok komik ve zekice gerçekten
  • sinemada izlenecek film yokki, hobbite giden sıkıntıdan diğer hafta buna gidiyor işte, film tarih acısından cok iyi zamana denk geldi.
  • Selçuk Aydemir bu ülkede efekt konusunda en iyi yönetmenlerdir arkadaş adam dizi için bile ne kadar uğraşıp ne kadar güzel yapıyodu..Ayrıca yaş konusuna takılmış kalmışsınız..Sizden çok daha iyi mizahı olan adamlar var o yaşlarda..Bu kadar abartmayın beğenmediysen beğenmedim de saygı duyarım ama yerden yere vuruyosunuz filmi. Cem Yılmaz'a gülmeyen demişsin bu adamlar burdaysa zaten en büyük katkı Cem Yılmaz'ındır.. Çalgı Çengi'yi izleyip beğendiği için vizyona soktu adam..Kendisi güldüğü için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse siz olaya zeka üstünlüğü ve geri zekalılık olarak baktıkça tartışmanın manası yok. Siz esprileri zeka kokan filmleri izlemeye devam edin. Bazı insanlar da basit, doğal ve bizden olan şeylerle eğlenmeye devam edecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Ya birader siz yabancı komedileri övüp türk komedileri kötüleyince elinize ne geçiyor?Sanırsınız kendileri türk değil yabancı.Ben daha önce hiç bir yerde türk milleti gibi kendini beyenmewyip küçük düşürenini görmedim.Beyenmeyen buyrun gitsin.Laf atanlarda evlerinden çıkmayan asosyal tayfa.Evinizden çıkınca gerçek hayatı görün,o zaman bu beyenmediğiniz komedilerin gerçeği ile ne kadar bir olduğunu anlarsınız.He eğer ülkeyi beyenmiyorsanız tutan yok.

Film bana göre mükemmeldi.Oldukça başarılı.Umarım dahada başarısı artar.

AYNEN KATILIYORUM FILM GAYET BASARILIYDI BURDA KALKMIS bazı arkadaslar berbat kötü felan dıy elestırı yapıyor en azından kotuyse bıle Kötü kelımesını kullanmayın ,
    amerıkan fılmlerıne bagımlı olmusuz biz ya
  • işler güçler olsun ,üsküdara giderken olsun , çalgı çengi olsun ...bu insanlar güzel işler çıkarıyor.

şu Amerikan merakı ve yerliyi küçümseme pisikolojisinden nasıl kurtulcaz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Bu film daha ne kadar gosterim de kalir?

35-40 hafta. Seansları azalarak biter ama 3-4 hafta sonra nadir yerlerde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

işler güçler olsun ,üsküdara giderken olsun , çalgı çengi olsun ...bu insanlar güzel işler çıkarıyor.

şu Amerikan merakı ve yerliyi küçümseme pisikolojisinden nasıl kurtulcaz bilmiyorum.

Şu cümlede bir genelleme var ve çok yanlış. Her Amerikan komedisi kaliteli ve güldürüyor diye bir kural yok ki. Hatta çoğu komedi filmi komik bile değil rezalet. Gerçekten komediyi sunan filmler de var ve epey fazla gibi görünse de zaten adamlar seri üretim yapar gibi film çektiklerinden çok sayıda iyi filmlere denk gelince adamların her yaptığı film kaliteliymiş gibi bir yanılsama ortaya çıkıyor. Bir de işin içinde cesaret gerektirecek aşırı sahneler yer aldığından, ya tutarsa mantığı mıdır bilinmez, kimi insanlara bu sahneler komik gelebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Ocak 2014; 1:04:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • amerikan filmlerinin iyi olduğunu kim söyledi. bana göre genel olarak dünyada komedi filmlerinde bi kısırlık var. korku, aksiyon, dram, bilim kurgu tarzı çok iyi filmler çıkarken iyi komedi filmi neredeyse yok gibi bir şey. o yüzden komedi izleyeceğim zaman yerli yada yabancı eski filmleri izliyorum. mesela bugün rush hour 1- bitirim ikili 1 i izledim. gayet eğlenceli bir filmdi. dünde banker bülo yu izledim tekraradan gayet keyif aldım güldüm. ama şu filme iyi demeyin arkadaş ya . ben başka filim mi seyrettim baştan sona her saniyesi yapmacık zorlama espiriler. ilk defa bir filmi izlerken kendimi salak gibi hissettim. 14 tl daha da ötesi giden 2 küsür saat zaman kaybı. çok kötü film izlemişimdir ama en çok pişman olduğum kesinlikle bu film daha kötüsünü saçmasını izlemedim. komediyi geçtim misal bi film izliyosun komedi diye. çok güldürmese bile eğlendiriyor. örneğin 1-2 gün önce superbad diye bir film. kahkaha attımmı hayır. ama eğlendim film boyunca. düğün derneği izlerken sinemada elim ayağım titredi sıkıntıdan yemin ediyorum hiç böyle olmamıştım çocuklar duymasın ın herhangi bir bölümü bile daha komik bu filmden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Ocak 2014; 1:25:10 >
  • adamlar amerikaya bağladı konuyu. nerde geçiyo amerika kelimesi. he bizim türk filmi sektörüne gelirsek gerçekten yerlerde sürünüyor. amerikayı geç aç bi kore filmi izle kalite farkını gör. fark göremiyosan zaten gelip burda tartışmakda anlamsız. saçma sapan türk dizilerini gene bizim halk bayıla bayıla izliyor. o yüzden 4- 5 milyon gişe yapmasına hiç şaşırmadım bu filmin. benim şive duyunca kusasım geliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Ocak 2014; 1:30:18 >
  • yakında dvdrip çıkar izlerim bakalım
  • Herkes beğenmek zorunda falan değil ama İnce espriler diyaloglar falan harika çok ince espriler ve güzel sahneler var nefessiz güldüğüm sahnelerde olmuştu.

Eleştirilere açık ama

DÜĞÜN DERNEK 2 de gelir kimse merak etmesin
  • Reklamın önemi Türkiyede ne gelişmişki sinema gelişsin , hep aynı şeyler etrafında dönen yapımlar ve bunlara akın akın giden türk halkı iki şive bir küfür duydumu ooo çok komik bu film yeaa oluyor bizim halkımız için.(bu benim görüşümdür ve sadece bu film için değil, kimseye laf attığım yok , ergen gibi alıntılayıp laf atacaklar hiç alıntılamasın)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.