Şimdi Ara

Düğün iptal oldu , teslim alınmayan mobilyaların parası iade edilmiyor , kampanyaya destek ver (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
15.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence herhangi bir siteye ilan açın ve aldığınız fiyattan biraz ödün verip satmaya çalışın. yasal bir hakkınız yoksa bellona'nın sizi pek ipleyeceğini sanmıyorum. aslında çıkıp şu dakikadan sonra bellona iade yapsa ve sitede de bunu belirtmenizi söylese çok daha fazla kazanç sağlar ama işte Türkiye'de işler böyle yürümüyor

edit: aldıklarınızın resimleri ve aldığınız fiyatlarıda yazar mısınız? belki aldığınız fiyattan direkt olarak alacak olanlar çıkabilir. sizde mağazadan parça parça ürünleri teslim alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 4 Eylül 2015; 15:44:46 >
  • Önlerden
  • Benim anlamadığım nokta,

Bir kadınla birlikte oluyorsunuz, belli bir süre geçiriyorsunuz.
    Evlenme kararı alıyorsunuz.
    nişan bilmem ne atlatıyorsunuz.

Sonra ne oluyor da anlaşamıyorsunuz da düğünden 1 hafta önce herşey iptal oluyor? Bu kadar büyük sorun nedir?

Merakımdan soruyorum evli biri olarak.
  • Bence hemen yeni bi kız bul parada boşa gitmemiş olur
  • Arkandayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmalinie

Reklamlara başladım ..

Düğün iptal oldu , teslim alınmayan mobilyaların parası iade edilmiyor , kampanyaya destek ver

Düğün iptal oldu , teslim alınmayan mobilyaların parası iade edilmiyor , kampanyaya destek ver

Tüketici heyetine gitmedin mi yahu ?

• Destekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sayfayı bellonanın sanmıştım linke bakınca yarıldım

• Üşenmeyip android ve ios uygulamasıda yaptırsaydın oyumu verirdim sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belissa yatak odası takımı - kapaklı
    Belissa yemek odası takımı
    Belissa compact tv ünitesi
    Alesta köşe takımı , yeşil renk
    Markiz
    Puf
    Twinjoy baza
    No Stress yatak

Tek tek satabilirim.
  • jmalinie J kullanıcısına yanıt
    Gelin mi seçti bu setleri?
  • Evet hocam , hepsini o seçti . Benim de hoşuma gitti açıkcası.

Bir gümüşlük yüzünden 6 ay tartıştık . Gümüşlüğün fiyatı , 1 milyara yakın . Hiçbir işe yaramayan aptal birşey .

1 milyar ile bi tane buzdolabı alabiliyorum .
  • Sitedeki yorumlar efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmalinie

Evet hocam , hepsini o seçti . Benim de hoşuma gitti açıkcası.

Bir gümüşlük yüzünden 6 ay tartıştık . Gümüşlüğün fiyatı , 1 milyara yakın . Hiçbir işe yaramayan aptal birşey .

1 milyar ile bi tane buzdolabı alabiliyorum .

Hocam bu kadın milletini nazlamaya gelmiyor. Gereksiz bir gümüşlük meselesi 6 ay uzadıysa o kadından hayır gelmezdi zaten.
  • Sitedeki yorumlar 10 numara.
  • Sizin yaptiginiz hak arama degil, zarara ugramama kaygisidir. Benden mal alacaksiniz ve malda herhangi bir kusur vb olmamasina tamamen sizin ve nisanlinizin keyfine bagli olarak para iadesi isteyeceksiniz. Ya en basinda sozlesme imzalayacaktiniz dugun olursa satis islemi gerceklesir diye ya da simdi aldiginiz urunlerden keyif almaya bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki neden ayrılık kararı aldınız?

ayrıca şu abuk subuk şeylere ben de gıcık oluyorum. Nedir abi gümüşlük? Görende züccaciye dükkanı varda eşyalarını koyacaklar.

Ben eşimden o yönde çok şanslıyım. " buna ne gerek var " diye diye sadece eşyalı bir evimiz oldu ki kendisi istemedi çoğu şeyi. Sizinkisi biraz abartmış gibi.

@pew

naber la
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    iyi la senden naber
  • Keyfimize göre ayrıldık hocam doğru , sırf Bellona zarara uğrasın diye böyle birşey yaptık.. Ne diyelim .

Neden ayrıldık ?

1-dini konularda anlaşamıyorduk .
    2-geleneklere aşırı bağlı .
    3-tüm düğünü ben yapıyorum , herşeyi kendi beğeniyor , şu olmasın dediğim şeylerde de yardımcı olmuyor , olmasın dediğim şeylerde şunlar ; çeyiz sandığı + gümüşlük .
    4- Nişanı zaten ben yaptım , 200 gr altın takılacak , tüm beyaz eşya , mobilya ve diğer düğün masrafları bana ait . Hatta ve hatta ailesini buradan memleketimdeki düğüne gelmeleri için minibüs tarzı birşey kirayalacaktım.

Şu ana kadar maddi katkısı nedir ? Bir tane eti browni 50 kr luk , bir kez de beraber akşam çıkmıştık , kendisine dondurma aldık 3 liralık ama yanıma para almamışım , ben cepte var sanıyorum , 3 lirayı o verdi , ben de onun dondurmasından sonlara doğru yaladım :)
  • Hocam sen napmışın ya yazmadık yer kalmamış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.