Şimdi Ara

Düğün iptal oldu , teslim alınmayan mobilyaların parası iade edilmiyor , kampanyaya destek ver (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
15.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arath0rn

Sikayetvar.com ve change.org konu aç biz destek olalım.
    Tüketici mahkemesinde başvurunu yap.

Zaten bu tur konularda mahkeme durumu anlarlar. Avukatımız tatilde bugün Döncek gelsin bilgi alırım

Çok Teşekkur ederim hocam , bilgi bekliyorum . Yukarıda içeriği yazdım . içerikte hibir hakaret ve ne ürün karalaması ne de olay karalaması var.

Kapatmamın nedeni bir de psikolojik , artık savaş vermekten yoruldum . Her yerde , herşeye karşı savaş ..bir kişi sistemi değiştiremiyor maalesef.

Ben , kendim mahkemeye gitsem kazanabileceğimi sanmıyorum , bu avukatla da olsa kazanamam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmalinie

quote:

Orijinalden alıntı: arath0rn

Sikayetvar.com ve change.org konu aç biz destek olalım.
    Tüketici mahkemesinde başvurunu yap.

Zaten bu tur konularda mahkeme durumu anlarlar. Avukatımız tatilde bugün Döncek gelsin bilgi alırım

Çok Teşekkur ederim hocam , bilgi bekliyorum . Yukarıda içeriği yazdım . içerikte hibir hakaret ve ne ürün karalaması ne de olay karalaması var.

Kapatmamın nedeni bir de psikolojik , artık savaş vermekten yoruldum . Her yerde , herşeye karşı savaş ..bir kişi sistemi değiştiremiyor maalesef.

Ben , kendim mahkemeye gitsem kazanabileceğimi sanmıyorum , bu avukatla da olsa kazanamam .

aldın mı geri paranı

• Hüseyin abi cevabı yanlış yerde arıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

Ne yaptım ben sana
    Neden düşmansın bana
    Öbür tarafı unuttun mola
    Lanet olsun sana Bellona

Aldın paramı vermiyorsun
    İade kabul etmiyorsun
    Ahireti unutuyorsun
    Lanet olsun sana Bellona

Müşteriyim haklıyım
    Davamda kararlıyım
    20 yıldır adanalıyım
    Lanet olsun sana Bellona

-------------

Unutma hiç ne olursun
    Elinde bir kalem olsun
    Gelen geçen hep okusun
    Bellonaya Niye gittim, yaz kabrime.

-----------
    Bana dar gelir sensiz bu ev , bu sokaklar , bu şehir..
    Ey bellona aç kapılarını, ayazda bırakma yüreğimi
    Lacivert bir gecenin koynundayım , üşüyorum hafiften..
    Lal olur seni düşünürken dillerim , sonra birkaç kelime gelir dilimin ucuna..
    O
    . Ç. ları alın şu malları artık derim usulca ve bir sigara çıkarırım paketten..
    Ne olursa olsun koşacağım paramı almak için , durursam kendi ayağıma sıkarım..
    Alacağım paramı gerekirse sizi de eşyaları da yakarım..

Agarı bıraktın mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence iyi niyet esas alınmalı. Sonuçta sen Bellona'dan özel bir üretim, tasarım, renk, model, şekil, boy, en, yükseklik çart curt istemedin. Fabrikadan çıkmış standart bir ürün. Yani satıcı bunu herhangi bir kişiye de satacak. Depoda duruyor. Günü geldiğinde teslim edilecek. Ancak düğün iptal olunca sizde doğal olarak ürünleri istemiyor, paranızı istiyorsunuz.

Ben satıcı olsam iyi niyetli olur, durumu anlayışla karşılar, parayı iade ederdim. Ancak sizin sipariş ettiğiniz ürünler sebebiyle herhangi bir ekstra masrafa girdiysem onu da isterdim. Sizde iyi niyetli olmak zorundasınız. Atıyorum o ürün benim depomda yoktu, sırf sizin için fabrikadan getirttim. Bu masrafı alırdım, çünkü sırf sizin için getirttim. Yada başka ne masraf ettiyse satıcı.

Yani her iki tarafta iyi niyetli olduğunda sorun çözülür. Bence mahkemeye gidin. Ve sizin iyi niyetli, satıcının iyi niyetli olmadığını kanıtlayın. Düğünün iptal olduğunu, dolayısla ürünleri talep edilen tarihte alamayacağınızı, eşyaların elinize hiç ulaşmadığını, satıcıdan özel renk, tasarım, üretim, istek, arzuda bulunmadığınızı belirtin. Yani sizin aldığınız ürünün standart ve mağazada her zaman satılan bir ürün olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Yani siz evinize özel boyutta, eş adayınızın keyfine, zevkine göre yeni bir tasarım ve renk tercihinde bulunmadınız. Satıcı sizin ürünlerinizi başka bir müşteriye satabilmeli. Ve sizin ürünleriniz dolayıysa ekstra bir masrafa girmemiş olması gerekiyor bence. Hukukçu değilim ancak mahkemede hakimin iyi niyetli olanın yanında olacağını düşünüyorum.

• Hocam il tüketici heyetine dilekçe verin mobilyayı almayın tamamen saçmalık yaptıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledikleriniz mantıklı , ben de bu yonde bir savla başvurmayı düşünüyordum . Ancak mahkeme , bu ticaret , kanunda da yeri yok . iyi niyete bakılamaz der mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: stam

Ne yaptım ben sana
    Neden düşmansın bana
    Öbür tarafı unuttun mola
    Lanet olsun sana Bellona

Aldın paramı vermiyorsun
    İade kabul etmiyorsun
    Ahireti unutuyorsun
    Lanet olsun sana Bellona

Müşteriyim haklıyım
    Davamda kararlıyım
    20 yıldır adanalıyım
    Lanet olsun sana Bellona

-------------

Unutma hiç ne olursun
    Elinde bir kalem olsun
    Gelen geçen hep okusun
    Bellonaya Niye gittim, yaz kabrime.

-----------
    Bana dar gelir sensiz bu ev , bu sokaklar , bu şehir..
    Ey bellona aç kapılarını, ayazda bırakma yüreğimi
    Lacivert bir gecenin koynundayım , üşüyorum hafiften..
    Lal olur seni düşünürken dillerim , sonra birkaç kelime gelir dilimin ucuna..
    O
    . Ç. ları alın şu malları artık derim usulca ve bir sigara çıkarırım paketten..
    Ne olursa olsun koşacağım paramı almak için , durursam kendi ayağıma sıkarım..
    Alacağım paramı gerekirse sizi de eşyaları da yakarım..

Agarı bıraktın mı

1 aya yakındır girmiyorum

• jmalinie J kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum ancak akla ve mantığa uyan benim dediklerim. İyi niyetliyiz sonuçta. Kanunda ne der bilmiyorum. Ancak eşyalar sizin elinize de ulaşmamış. Alıpta iade etme isteği gibi bir durum yok. Örnek bir karar var mı bilmiyorum. Belki bir avukatla yada hukukçu arkadaş ile iletişime geçebilirsiniz.

Edit: İlk sayfada benzer bir karar var. Ve sözleşme feshi reddedilmiş. Özel durumunu yada detaylarını bilmiyoruz Ancak ben anlamadım neden? Keyfimden geri iade etmiyorum ki. Zor durumda kalmışım. Evlenmedikten sonra o eşyaları ben ne yapacağım? 11 bin lira az değil ki? Satıcının niyeti iyi olsa. Bu çocuk zaten o kadar borca girmiş, düğün iptal olunca pekçok boşa harcadığı para olmuş, birde ben üstüne gitmeyeyim der. Ancak düşene birde ben vurayım mantığı var bizde. Bari 11 bin liralık hediye çeki falan verseler.

Yinede mahkemede şansınızı deneyin. En son parayı alamazsanız. Başka alternatifleri yöneleceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 5 Eylül 2015; 23:09:45 >

• Destek

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site acilmiyor

• kıza dava açabilirsiniz. Çünkü Nişan vb varken nedensiz yere ayrılmak suc.

http://www.yasingirgin.av.tr/nisan-bozulmasinin-hukuki-sonuclari/

• Sonuç ne oldu hocam? aldınız mı paranızı

• 11 bin fazla bi miktar değil hocam. Ver gitsin evini yenilemiş olursun en azından

• jmalinie J kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu paranızı geri alabildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Sonuç ne oldu hocam? aldınız mı paranızı

+

• quote:

quote:

Sonuç ne oldu hocam? aldınız mı paranızı

+

site kapandı,herhalde vazgeçti adam yada aldı :D takibe aldım konuyu ben de.ilk gördüğümde gülümüştüm baya
  • Nereden buldunuz konuyu

Ben de basliga girmeden diyorum acaba yine mi birisi nisan atti. Megersem ayni konuymus bi yandan uzuldugum diger yandan guldugum bir konuydu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.