Şimdi Ara

DÜĞÜN SALONU FİYATLARI UÇMUŞ UÇMUUUUUUŞ!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı nikaha ikna et. Kalan parayla balayı falan de. Sonrası Allah kerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiçkimseninHiçbirşeyi H kullanıcısına yanıt
    Pısırık mı olma?Ben kadın olsam bu kadar saf süzme erkeği karşımda bulsam ben de her şeyi isterdim.Arkadaşım 4 yıllık flörtüylr evlenecek kız ev almazsan evlenemem dedi bu da asgari ücretli iş garantisi de yok.kabul etti.260k borcu var kız çalışmıyor.Daha evlenmeden taşıyamayacaksan bu yola girmeseydin demiş heyt bee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    35 bin tl ile avrupayı baştan aşağı gezip balayı yapacaksın ? 35 bin tl ile? 4500 euro ile?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de düğüncüler kadar kolay yoldan voleyi vuran bir kesin yok. Ben ilkokuldayken sınıfın en zengin çocuğunun babası düğün organizatörüydü. Havuzlu villası vardı.

Okula mercedesle şöför getiriyordu.
  • Evet?

Belgrad, Budapeşte, Prag, Viyana, Amsterdam, Lyon, Paris, Milano, Venedik, Floransa, Roma 7800 TL..

2 Kişi 16,000 TL...
    Schengen vizesi 1300 TL..
    Pasaportum zaten var 17500 TL'ye mâl oluyor..

Geri kalan 17500 TL'yede eğlence için veya eksik olan şehirlere gitmek için kullanırız...TL değersiz ama 4500 Euroda avrupada çook çook büyük para :)

Örneğin Amsterdam-Köln arası uçak ileti sadece 20 EURO

• İnsanlar bı kaç saat eğlensin diye o kadar para vereceksin yazik

• Ben katılmıyorum bir kere evleniyorsunuz neyse parası verin mahalle baskısını düşünmeyin

• wakrupalice kullanıcısına yanıt
    Mahalle baskısı düğün yap yap yap diyor hocam zaten ben istemiyorum ki Yoksa banane mahalledeki Ayfer Teyze göbek atmış,banane İsmet Amcam halay çekip eğlenmiş

• Düğün yapmadan evlen. Bu kadar mı Zor?

• quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Ben katılmıyorum bir kere evleniyorsunuz neyse parası verin mahalle baskısını düşünmeyin
    O paraları kazanmak çok zor

• dekareme kullanıcısına yanıt
    asıl eskiden olan kır düğünü zaten, açık alanda bir davulcu bir zurnacı halayla yapılırdı.

şimdi onu düğün salonundaki garsonlarla orkestra ile birlikte istiyor millet, ona göre de fiyat veriliyor. genelde salondan daha pahalı oluyormuş zaten.

ben evimizin önündeki açık alanda, köy olduğu için kır var açık alan çok, yaptım düğünü, garsonluk işini de küçük kardeşler sağolsun kuzenlerle birlikte yürüttüler. şimdi milletin on tane kardeşi yok, kuzeni varsa tanımaz görüşmez, bir limonata pasta yemek dağıttıramaz vs vs... akrabalık bitmiş gösteriş artmış... müstehak öylesine 35 bin lira.
  • Düğün yapmadan evlenilse olmaz mı

• turbolineam T kullanıcısına yanıt
    Oğlum sen bi sus ya..Vır vır vır 50 tane mesaj atmışsın konuya çık git seni ipleyen takan umursayan yok naş naş

• Düğün yapmayın allah aşkına benim içim gidiyor şu verilen paralara
  • Umarim daha da artar

Cocuk yapmaya karsiyim 1

Dugunlere karsiyim 2

Bu sayede evlilikler azalir cocuk olmaz + dugun modasi ortadan kalkar artik yeter dunyanin en salak adeti

Suan evlensem ki evlenecek kadar hoslandigim bi kiz var düğünüm olsa hicbir akrabami cagirmam ailem zorla cagirir o da sirf aptal gibi gidip taktiklari altinlari geri almak icin

Dunyanin en aptalca adetidir düğün evlenmek zorlastigi icin zina bu kadar yayildi eski Türk adetlerine yada Peygamberimiz zamanina bakin evlilik cocuk oyuncağıydi simdi 80 90 bin altinda dugun hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Mayıs 2020; 2:19:5 >
  • Bende yemekli salon bakıyorum.

Dönen fiyatlar 30-40k arası.

• Yıl 2021 hala evlenen var

• Kiz kac tane bikezik istedi
  • Pandemi bitti mi ki düğün salonu derdine düştünüz?
  • kısa ve net. düğün salonuna para veren maldır. kızların hayali olan beyaz gelinliği giymek icin illa birilerine milyarlarca para baymaya gerek yok. 3-5 sevmediğim akraba, ıvır zıvır eleman gelip iki döt kıvırtacak diye milyarlar veren var. o parayla gidip tofaş bile alsam daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.