Şimdi Ara

DÜĞÜN SALONU FİYATLARI UÇMUŞ UÇMUUUUUUŞ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir dahaki seneye Allah nasip ederse eğer evleneceğim ve İstanbulda düğün salonu arayışlarına şimdiden başladık..Açık alanda ferah ferah kır düğünü olsun istiyoruz ama oda ne öyle??? Kime sorsam 30.000 TL 35.000 TL fiyat istiyor...Yahu boş arazi panayır ne masrafın maliyetin varki 35.000 TL para istiyorsunuz yuuuuh!!!! Salon tutsak sıkış pıkış,yaz ayında ter kokusu vs oda olmayacak...Bu arada bize uygun büyüklükteki salonların fiyatlarıda 15.000 ile 20.000 TL arasında.....

Arkadaşlar sizin veyatta yakınlarınızın düğününü yaptığı kır düğünlerine ne kadar ödediler? Ne kadar ödediniz? Salonda düğün fiyatları bileniniz varsa salon fiyatlarınıda söylermisiniz? Özellikle İstanbuldaki arkadaşlar bilgilendirirse eğer çok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ülke gezmek var ülke gezmek var.

en sevmediğim şey 3 5 bin alıp eline 20 ülke gezip maddi olarak kısıtlı şekilde, ben ülke gezdim demek.

ne müzesine girebilir, ne gece hayıtını görebilir, ne konforunu tadabilir, ne mekanları keşfedebilir.

mesela 10 bin tl ile çıktığı gezide fransaya uğramışsa MOULIN ROUGE izlemiş midir? sanmam. 200-400 euro arası çünkü bilet. E fransaya gidip bir moulin rouge izlemeden dönmekte ne bileyim... ülkeyi gezip yaşamak olmuyor o bence.
  • Nikah salonunda yap, keriz gibi o kadar para harcama o parayla başka şeyler yap.

• 2-3 saatlik eğlence ve gösteriş için o parayı vermem

• tavsiyem belediyenin nikah salonunda sadece nikah yapmanızdır.düğün gereksiz bir masraftır.
  • konu açan arkidişin durumu ibretlik

bu ülkede bir erkek intihar etmek isterse evlensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Nikah salonunda yap, keriz gibi o kadar para harcama o parayla başka şeyler yap.
    ben seneler evvel nikah sarayında kokteylsiz 57 liraya yapmıştım
    2 sene sonra da hatıra olur diye ürgetmen evinde 45 kişilik yemekli canlı müzikli düğünü 2000 liraya (gelin başı dahil) yapmıştım
  • zenginsin galiba helikopterde kıyın o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Valla 35bin TL oraya verip milleti eğlendirmektense,gider avrupayı baştan aşşa gezerim en kral balayını yaparım daha iyi

• Sokakta yapın geçin hocam o da açık hava bu da açık hava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Valla 35bin TL oraya verip milleti eğlendirmektense,gider avrupayı baştan aşşa gezerim en kral balayını yaparım daha iyi
    Aynen öyle hocam. 3 saatlik eğlence için 35000 TL demek, her saniye 3 TL demek. 2 dakika lavaboya gitsen 360 TL çöp olacak.
  • Yazık la o paraya ev dizersin

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Valla bir arkadaş(öğrenci) geçen sene tura çıktı 1 ay boyunca 11 ülke dolandı 10 bin lira para harcayıp döndü. Tur satın alın gezin dolaşın zaten düğünden gelecek takılar a.ığı kapatmıyor.
  • moda olmuş, kır düğünüymüş.. eskiden kır düğünü mü vardı..
  • Hocam bizim bir tanıdık açık alan ve aynı zamanda kapalı alanlı büyük bir yerde 8.000 TL ye yapmıştı geçtiğimiz yaz düğünü. Fakat ucuz olmasının sebebi hafta içi cuma günü yapmış olmasıydı, hafta sonu fiyatı da 15. 000 TL idi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu paralar gerçek mi ya, 35 bin verecem ve ertesi gün elimde hiçbir şey olmayacak

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Darısı başıma

• Kardeşim bir düğün salonunda satış müdürü ve bu sene düğün yapılamadığı için hepsi seneye erteleniyor. Dolayısıyla çok az tarih boş olduğundan o tarihler çok değerli. Geçen seneye göre çok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Valla bir arkadaş(öğrenci) geçen sene tura çıktı 1 ay boyunca 11 ülke dolandı 10 bin lira para harcayıp döndü. Tur satın alın gezin dolaşın zaten düğünden gelecek takılar a.ığı kapatmıyor.

Alıntıları Göster
    ülke gezmek var ülke gezmek var.

en sevmediğim şey 3 5 bin alıp eline 20 ülke gezip maddi olarak kısıtlı şekilde, ben ülke gezdim demek.

ne müzesine girebilir, ne gece hayıtını görebilir, ne konforunu tadabilir, ne mekanları keşfedebilir.

mesela 10 bin tl ile çıktığı gezide fransaya uğramışsa MOULIN ROUGE izlemiş midir? sanmam. 200-400 euro arası çünkü bilet. E fransaya gidip bir moulin rouge izlemeden dönmekte ne bileyim... ülkeyi gezip yaşamak olmuyor o bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 18 Şubat 2021; 0:52:17 >

• Belediyelerin düğün salonlarında yer kovala derim. Yoğundur ama her gün telefonla ara sor boş yer var mı diye? Hem uygun fiyatlı hem de çok harika salonları var. Klimalı geniş düz ayak harika masalar..Ama kesinlikle müzik vs. hizmeti dışarıdan al derim.

Bak benim düğün salonum burasıydı üstelk Esenyurt olmasına rağmen mükemmel bir salondu.

DÜĞÜN SALONU FİYATLARI UÇMUŞ UÇMUUUUUUŞ!!!!!!
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman yaptınız düğünü hocam ve ne kadar ödediniz salona? Bizim belediyeninde salonu var ama sanmıyorum boş olacağını :(

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.