Şimdi Ara

Sirkeci de en fiyatı uygun ps3 oyun dükkanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyatı uygun ve sizce en iyi dükkanlar hangileri?

• Sirkeci dediğin doğubankın orası mı orası ise pek tavsiye etmem,ama illa ordan alıcaksan prenses storeden al.öürleri öylesine satıyor.
  • Prenses Store tavsiyemdir;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enslavedss

Sirkeci dediğin doğubankın orası mı orası ise pek tavsiye etmem,ama illa ordan alıcaksan prenses storeden al.öürleri öylesine satıyor.

Sen nerden alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Prenses Store tavsiyemdir;)

P.store kart kullanıyor, ben kullanmayan bir yer istiyorum .
  • Prenses Store tavsiyemdir;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Sirkeci dediğin doğubankın orası mı orası ise pek tavsiye etmem,ama illa ordan alıcaksan prenses storeden al.öürleri öylesine satıyor.

Sen nerden alıyorsun?

Bak ben ps3 ümü golddan aldım,eğer hala indirimdeyse bence ordan al.Prenses storedan oyun alıyorum.doğubankta onlardan başka adam gibi yer bulamadım,başka bir oyuncuya girmiştim,h.s var mı?adam:yok.t.f var mı?adam:yok.çıktım ordan prensese indim.2 dkda getirdiler oyunu.yani ps3 konusunda işlerini biliyorlar.K.kartlı çekiyor ne demek onu söylermisin?nakitte alırlar çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce xboxıma ve ps2 me çip taktırdığım bi yer vardı sirkecide...
    yüzünü bile görmedim, dükkanlarını bilmiyorum...

ürünleri gönderdim, halledip, temiz ve güzel bir şekilde geri postaladılar...

Firmanın adı;

dvdhacker - ÖZKAN ELETRONIK
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratos90

quote:

Sen nerden alıyorsun?

Bak ben ps3 ümü golddan aldım,eğer hala indirimdeyse bence ordan al.Prenses storedan oyun alıyorum.doğubankta onlardan başka adam gibi yer bulamadım,başka bir oyuncuya girmiştim,h.s var mı?adam:yok.t.f var mı?adam:yok.çıktım ordan prensese indim.2 dkda getirdiler oyunu.yani ps3 konusunda işlerini biliyorlar.K.kartlı çekiyor ne demek onu söylermisin?nakitte alırlar çünkü

Şöyle söyliyim, takas yaparken kart veriyorlar, yani nakit olarak para üstü vermiyorlar. Mesela; l.a noire yi [ 50 tl olsa ] verdim, alacağım oyunda gta4 [ bu da 20 tl olsa ] takas parasıda [ 15 tl olsa] ne yapar 35 tl , benim verdiğim oyun 50 tl bu aradaki 15 tl'lik farkı nakit vermiyorlar,sadece kendi kartvizitlerini imzalayıp ,'' bunu oyun takaslarında kullanabilirsiniz'' diyorlar normalde 15 tl'yi nakit vermeleri gerekir.Ben böyle yerlerden oyun almıyorum.

• araştırmalarım sonucu bence en uygun fiyatı feza konsol veriyor,evime yakın olması da bir artı benim için.zaten tüm bu konsolcular kendi piyasasını oluşturmuşlar,heryerde fiyatlar birbirine çok çok yakın.

@kratos90 l.a. noir 50 tl olsa keşke:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 24 Ekim 2011; 17:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

araştırmalarım sonucu bence en uygun fiyatı feza konsol veriyor,evime yakın olması da bir artı benim için.zaten tüm bu **** kendi piyasasını oluşturmuşlar,heryerde fiyatlar birbirine çok çok yakın.

@kratos90 l.a. noir 50 tl olsa keşke:D

Mesela yani
  • mr.nako kullanıcısına yanıt

50 tlden ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.