< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 29 Mart 2020; 13:34:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 29 Mart 2020; 13:34:53 > |
Android mobil uygulama ve web yazılım uzmanıyım development sürecinde sıkıntı yok ancak para kazanmak gibi bir düşüncemiz de ihtiyacımız da yok şuanda, amaç halka hizmet :) , ha ilerde çok fazla yoğunluk olur sunucu masraflarını karşılaşmakta zorlanırsak zararsız bir reklam çalışması düşünülür ama bugünün konusu değil :)
|
Kardesim arkadas sana bir program yapsin. Butun oyunlari cikmadan oyna mesela. =)
Bu arada saka yapiyorum umarim alinmazsin =) |
Arkadaşlar projeyi biliyorsunuz 2015 yılında DH kullanıcılarına kolaylık sağlaması için geliştirmiştim ancak 2016 yılından beridir vakit bulamadığım için maalesef geliştiremiyorum, arada açılabilir, kapanabilir, hiç çalışmayabilir olağan görmeniz lazım.
Farkındaysanız proje herhangi bir kar amacı gütmüyor, gönüllülük esaslı, sizi rahatsız etmemesi için reklam teklifleri gelmesine rağmen hiç koymadım. Hosting masraflarını hala cebinden karşılıyorum, site kendi kendine kapanıncaya kadar kullanabilirsiniz :) Kalın sağlıcakla. |
Arkadaşlar bir süredir foruma bakamıyordum ancak uygulama ve siteyle ilgili sorunları takip ettiğimi ve en fazla 1,2 gün içinde çözdüğümü bildirmek isterim, forumdan kaçırmış olabilirim ama duyarlı arkadaşlar e-posta yolu ile hatalardan haberdar ediyorlar beni :), forumuda takip etmeye devam ediyorum.
|
Merhaba , iki arkadaşım bu konu hakkında bir süredir çalışıyor, hafta başında uygulama play store da yayınlandı. Daha çok yeni olduğu için eksikleri bulunmakta ancak geliştirmeye devam ediyorlar. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda uygulama Appstore a da eklenecek. Burada paylaşmamı rica etti. Her türlü geri dönüşünüz çok değerli olacaktır. Play store linki :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.micate.psn5 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOZ_35 -- 18 Temmuz 2015; 3:51:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LadyAmerica -- 18 Temmuz 2015; 4:19:39 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 30 Ağustos 2015; 21:46:06 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 18 Temmuz 2015; 18:08:41 > |