Şimdi Ara

[SATILDI] Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat

Arkadaşlar uzun yıllar boyunca Xbox 360 için özel serileri topladım.

Halo,GOW,MWF,SW vs. artık biraz yer açmak için ilgisi olan başka arkadaşlara geçmesi için setlerimi elden çıkarıyorum.

Görselde gördüklerinizden fazlaları var eksikleri yok, her iki setde kendi orijinal kutusunda ve poşetlerine kitapçıklarına kadar sıfır şekilde duruyor. Kozmetik olarak inanılmaz durumdalar, sıfır desem başım ağrımaz.

Halo Set JTAG'lı

GOW Set JTAG ve RGH'lı

Her iki setde Kadıköy Bilkons (X Konsol Dünyası) tarafından kırıldı, çok profesyonel şekilde işlemleri yapıldı.

Az biraz oynadım kutusuna kaldırdım, 2016 yılından beri her iki konsolda oynanmadı, ilan vereceğim taktım bugün bir sorunları yok.

Her iki konsolunda orijinal bundle oyunları yanında, çift kolları yanında, ekstra klavyeleri (kolların altına takılıyor) yanında, orijinal av kabloları yanında... Kitapçıklar, adaptör vs. hepsi mevcut.

Resimde görünen oyunların büyük kısmı GOW konsola ait (RGH olduğu için), ayrıca konsollar formatlanmış durumda ve içine oyunu sizin yükleneniz gerekiyor. Her iki konsolda orijinal disklerinde (320 GB) yaklaşık olarak her birine 40 oyun yükleme maliyeti 150-250 TL arasında değişiyor ancak benim vaktim yok, bu yüzden fiyatlarına yansıttım.

Hangi konsolu isterseniz onu alabilirsiniz, her konsol full set verilecektir.

Kısaca (Her set içeriği):

* Konsol

* 2 Orijinal Kol (1 şarjlı pil + 1 pil kapağı)

* Klavye

* Şarjlı Pil

* Adaptör (Orijinal)

* Bağlantı Kablosu (Orijinal)

* Kutu, kitapçık, broşür ve poşetleri..

* USB Kol bağlantı kablosu (Orijinal)

(Yanında adet yazanlar yazdığı kadar yazmıyorsa bir adettir)

GOW Set 2800 TL , Halo Set 3000 TL'dir. Bu temizlikte, yorulmamış, özel üretim cihazlar için lütfen diğer ilanlar ve sahibindene bir bakın 4500 - 5000 Altı bir rakam yok. Kadıköy'de konsol alan firmalar en düşük 2200 den alıyorlar, 5 liraya kadar kaça tuttururlarsa satıyorlar.

İstanbul içi elden teslim, şehir dışı sadece MNG ile havale/eft sonrası gönderim olacaktır.

PM veya 0532 330 30 31 den ulaşabilirsiniz.

[SATILDI] Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• FİYATLAR SONDUR KİMSE PAZARLIK İÇİN YAZMASIN
    DAHA İYİSİNİ UCUZA BULAN VARSA ŞARTLAR DAHA İYİYSE
    KENDİNİ DE BENİ DE YORMASIN ORADAN ALDIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollar çok güzel maşAllah şuan oturduğum evimde yerim yok olsa birini kesin alırdım Playstation koleksiyonum var benimde Xbox 360 ım vardı son çıkan kasa kırılamıyor diye satmıştım hala bir Xbox 360 arayışındayım koleksiyonum için. Değerini bilen kişilere gider inşAllah konsollar [SATILDI] Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat 

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, iki cihazında ilk sahibiyim. Yaklaşık 7 yıldır hiç kullanılmadılar, öncesinde sadece belki 10-15 kere oynamışımdır.

Çok teklif ve ilgi var ama ilgili arkadaşlar gerçekten ürünleri bilen tanıyanlar ve tabir-i caizse düdüklemeye çalışıyorlar, bilmeyen meraklılar ise tereddütte kalıyor. Bu yüzden tamam alırım denilen teklifleri bile reddettim, gelip ürünü kontrol edip teslim alırken 100 lira kırmaya çalışan mı dersiniz, ayağına cihazı isteyip götürdüğüm de HDMI kablo yok (kutudan zaten çıkmıyor) diye bahane üretip 2600 den anlaştığımız cihaza 2000 diyen mi dersiniz, bunda pil yok Duracell piller (marka belirtiyor cidden) senden olsun diye 2000 vermeye kalkan mı dersiniz vs. Satmıyorum böyle olunca, forumdan da pm atıp okuyup dönüş yapmayanları blokluyorum, gereksiz bir sürü zaman ve enerji kaybı.

Şimdi bu reddettiğim 2 arkadaş ısrarla arıyor yazıyor yok diyorum, pazarlık etmeden olan rakamı kabul ediyorlar yok diyorum.

Bir şeyin tadı kaçınca kaçıyor benim için, satılmasın dursunlar çok problem değil.

Bu ayarda bir cihazı (böyle kutulu sıfır ayarında yok ama hani olduğunu varsayarsak) kimse 4500 altına vermiyor.

Ben birine 3000 birine 2800 diyorum öyle bir hale geliyor ki satışları soğudum artık.

Yahu bu kadar az kullanılmış, yıpranmamış, tüm kutu içeriği duran cihaz yok piyasada. Tek tük bile denk gelinmiyor, al işte yükle oyunlarını ömür boyu oyna ama yok illa çakallık yapacaklar.

Sonra bu çakal arkadaşlar akıllı olduklarını sanıp gidip resmen feleğin çemberinden geçmiş cihazları alıp 2 ay oynayamadan ya 3k hatası alıyor ya anakartları patlıyor ya da cihazlar ısınma sorunundan arızalanıp çöp tutuyorlar ellerinde.

• Eski Gow edition sahibi olarak ilana bayıldım, yorumum bulunsun :) Tekrar talip olabilirim. İyi satışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .alkan. kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam.

Pazarlik falan yapmiyorum artik TOK SATICI moduna gectim insanlar bezdirdi.

Bu yuzden satilirsa bu rakamlara, satilmazsa dursunlar zararlari yok :)

• ikiside satıldımı hocam ?

• ignatius kullanıcısına yanıt

Evet

• Çok güzeller =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 18 Aralık 2023; 11:48:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.