Şimdi Ara

(Beylikdüzü) Kurnaz + Çakal Emlakçı Dolandırıcılığı 2+1-3+1 Lüks Daireler Uygun Fiyatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul da oturup daire satın almak isteyenlerin emlak sitelerin de gezinirken kesin gözüne çarptığı lüks geniş ve uygun fiyatlara insanın hadi canım yok artık dedirten dairelerin adeta hayallerini süsleyen kesin almalıyım düşündüren evleri beylikdüzü adı altında görmüştür.

Doğal olarak bu ilanları görenlerden biriyim hayliyle cazip gelen fiyatı ve saray yavrusu daireyi alaşım geldi..

Sahibinden lüks 2+1 110 M2 158 binlik ilanı aradım ve emlakçıyla daire hakkinda bilgi almak için telefonu açan kibar bayan görevli gelin size uygun daireleri gösterelim diyor..Ben de yok ben sadece size ilan modunu verdiğim daire ile ilgileniyorum dedim kadın tüm gelin gösterelim dedi bende üstüne bakın ben sadece beğendiğim fiyatı bu olan daire için beliren ev halen satılık daire geleyim sonra başka daire gösterme olursa uzak yoldan beliren sizinle sıkıntı yaşarız dedim..

Ve kadın 2 dj önce beğendiğim ve fiyatı uygun gelen daireye var satılmadı gelin gösterelim demişti beni ciddi ve kararlı daha doğrusu işi bilen biri olduğumu anlayınca bana adresiniz ben arkadaşlarımla iletişime geçeyim belki daireye kapora veren olmuştu sizi 5 dj sonra ararım dedi ki..

5 dk sonra aradı ve efendim dün dairemiz kapora alınmış kitlesiyle bir müşterimiz alıyormuş ama sizi davet edelim ofisimize size uygun dairelerimiz vardır elbet çayımızı çorbamız içersiniz ayağına boşu boşuna beni oralara getirecek ve saçma sapan daireler beyenmuyecegim ilanlarındaki şatafatlı lüks fiyatı uygun dairelerden eseri olmayan tablolarla karsilasacagimi bildiğim için gerek yok deyip görüşmeyi sonlandırdı..

Ve bu yukarda size anlantiklqrimi beykikduzu lüks fiyatı uygun olan %90 10a yakın emlakçıyla yaşadığım tecrubelerimdir.

Burda bu Çakal emlakçıların yaptığı oyun lüks daire diye uygun fiyata verdikleri ilanların yalan olduğu kısacası yem...Şöyleki öyle Bir daire resmi koyuyorlar ki saray..fiyat uygun siz eğer o daire için baskın çıkarsanız hemen geri vites efendim daire satılmış..halbuki olmayan daire nasıl satılacak amaç bu lüks ve uygun daire gibi evlerin daha çok olduğuna inanmaniz ve sizi ayaklarına kadar getirtmek sonra hayali hüsrana ugrayacaginiz daireleri görmeye hazır olun.

Demek istediğim uyanık olun Beylikdüzü adı altında geniş ve uygun fiyatlı o resimlerdeki daireler hepsi palavra..palavra derken o resimlerdeki gerçek ama kim bilir 350,400binkik dairelerin resmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beylikdüzü bölgesinde bu olay çok çok fazla oluyor. Aman dikkat. İstanbuldaki son rant kapısı orası kaldığı için emlakçılar müşteri kaçırmak istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Beylikdüzü bölgesinde bu olay çok çok fazla oluyor. Aman dikkat. İstanbuldaki son rant kapısı orası kaldığı için emlakçılar müşteri kaçırmak istemiyor.

tanıdık olmadan bu ülkeden neden birşey yapılamıyorum bilmiyorum yüzyıllardır böyle
  • Bende hep merak etmişimdir İstanbul da o kadar ucuz daire kaldımı diye :D işin büyüsü şimdi bozuldu.

Malesef o tarz çakallıklar her yerde var aman dikkat diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzü bölgesindeki emlakçıların çoğu kıro çakkal çukkal takımı.İşin gerçeği internete giriyorsunuz satılık ev dediğinizde direk beylikdüzü çıkıyor.Emlakçılar dış görünüşte efendi,ofisede güzel bir hatun koyuyorlar ama internete koydukları evlerin konumu çok farklı.Sana beylikdüzü metrobüse 5dk mesafe diyor ama yer 1 saat uzaklıkta.O bölgeden uzak durun yada ev alacaksanız istediğiniz taraflarda bizzat sokak sokak gezin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.