Şimdi Ara

İstanbul 2 milyon a en iyi evler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi kredi çekerek 2, 2.2 milyon civarında ev bakınıyorum. Kendim biraz bahçelievler, beylikdüzü ya da çekmeköy taraflarından bakınıyorum. Esenyurtta EMS 211 sitesini buldum yakın güzel gibi ya da bahçelievlerde Zafer mahallesinde evler var gibi bütçeme uygun. Siz ne önerirsiniz. Çevresi çok kötü olmayan bu civarlarda ev bakınıyorum.

• Hocam bazı semtler var istanbul sınırları içinde gözüküyor ama şehrin öbür ucunda gibi bişey. Göktürk’e bakabilirisniz geçen yıl bi arkadaşım aşağı yukarı bu bütçeyle aldı ordan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Göktürkte giriş altı kotlar bile 3 milyondan başlıyor maalesef. 2.3 milyondan fazla bir yer alamam muhtemelen

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

İstanbul'u bildiğine emin misin.

• 2 milyona 1+1 Esenyurt'ta ufak daire bulursun ancak.

• sancaktepeden al hocam metro da açıldı ulaşım daha da rahat bence güzel yeni bir ilçe

• Guest-D22255C1B G kullanıcısına yanıt

Esenyurt tarafında EMS 211, Hep İstanbul, Papatya Residence sitelerini görüyorum. Biraz içerisi yabancılar dolu gibi ama google da yorumları iyi gibi duruyor. Ama esenyurt olması bi şüphe ettiriyor tabii. Ama bütçe neyse ortam da o olur bir yerde tabi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Sancaktepeyi kime sorsam ordan uzak diyor hocam valla bilemedim

• Furkanhkn F kullanıcısına yanıt
    Sancaktepe de oturuyorum neden uzak dur dediler bilmiyorum avantajları ve dezavantajları elbette var ama son yılların en prim yapan bolgesi bütçeniz ile zor ev bulursunuz buralarda da fiyatlar arttı maalesef

• İstanbul'a çok mecbur değilseniz başka ile bakın. Eskişehirde hem daireler uygun hem de insani olarak gelişmiş bir şehir.

• Furkanhkn F kullanıcısına yanıt
    Sancaktepe en fiyat performans oranına sahip ilçe hocam istanbulda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.