|
Bildirim
|
hocam siz hic ihaleye katıldınız mı? Devlet değil sarayın icinde ihale acılsa onu alacaklar kişiler belli olmuşdur zaten şans eseri ihaleye girersen de tehtit edilirsin yada kar marjı düşükdür alacagın ihaledeki ürünün
|
hikaye tosun olayı değil..
hikaye yarı fiyatı gazı ile on binleri yoplayıp, onların ihaleye katılması ve gazı ile fiyatın sadece %5 indirimli sonuçlanması ve kazık yemen. burda %50 indirimli yalanı ile milletin kandırılması. %50 ihale başlangıcıdır, asla o fiyata bitmez. sana sadece %5 indirimli aldırırlar. Birde bakmışın şansızman dağıtmış arabayı kazık yiyerek yeni parasına almışın. |
Galeriler bize yedirmez
|
böyle şeylere inanan kerizin bol olduğu memlekette elbette tosunlar çok para yapar:-))
|
Hak ve hukuk Türkiyede var olduğuna hala inanıyorsan çok iyi düşünüyorsun. Sadece parası olana var o dediğin.
|
Profil fotosu/mesaj uyumu der susarım.
|
Fakire ekmek düşmez, dağılın hadi.
|
Arkadaşlar icra müdürlüğünde görevli bir memur olarak söyleyebilirim ki tamam araçlar yarı fiyatından satışa çıkıyor. Ancak yeri geliyor ki değerinin üzerine bile giden araçlar oluyor.
Sıcak fırsatlık bir durum yok. |
Hocam ihaleye katılmak üstteki yazarın dediği gibi kerizlik midir? , Katılan tosuna dolandırılanlar gibi kandırılıyor mu, paraları elinden mı alınıyor? Ben buna ithafen yazdım. Adam öyle bi yazmış ki sanki milletin cebinden paralarını alacaklar, dolandırıcaklar.
Ayrıca tamam ihaleler temiz bı şekilde geçmiyordur olabilir ama aşırı da abartmamak lazım. Her ihalede fesat olacak diye bir şey yok. Çok büyük bir iş olmadığı sürece kimse burda senin alacağın 1-2 araç için tehdit etmez, sanmıyorum. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|