Şimdi Ara

Şirket iflas etti 26 bin araba yarı fiyatına satılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
8.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket iflas etti 26 bin araba yarı fiyatına satılık

Araba kiralama şirketi Fleetcorp'un iflasının ardından, 26 bin aracı İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından satılığa çıkarıldı
    Bir süre önce faaliyetlerine son veren Türkiye'nin en büyük araç kiralama şirketlerinden biri olan Fleetcorp resmen iflas etti. İflasla birlikte Fleetcorp'un 26 bin araçlık filosu İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı.
    Alacaklı bankalara ve finans kurumlarına toplam 1.3 milyar TL borcu olan firmanın iflası ile birlikte İstanbul'daki bir çok otopark bu firmaya ait araçlarla doldu.
    İcradan bu araçları almak için ihaleye girmek gerekiyor. Fiyat ihalede ne kadar yükselirse yükselsin yine de aracı piyasa değerinin altında alabiliyorsunuz. İhaleye herkes katılabiliyor.
    KAYNAK

• hikaye tosun olayı değil..
    hikaye yarı fiyatı gazı ile on binleri yoplayıp, onların ihaleye katılması ve gazı ile fiyatın sadece %5 indirimli sonuçlanması ve kazık yemen.

burda %50 indirimli yalanı ile milletin kandırılması.

%50 ihale başlangıcıdır, asla o fiyata bitmez.

sana sadece %5 indirimli aldırırlar. Birde bakmışın şansızman dağıtmış arabayı kazık yiyerek yeni parasına almışın.
    Hocam ihaleye katılmak üstteki yazarın dediği gibi kerizlik midir? , Katılan tosuna dolandırılanlar gibi kandırılıyor mu, paraları elinden mı alınıyor? Ben buna ithafen yazdım. Adam öyle bi yazmış ki sanki milletin cebinden paralarını alacaklar, dolandırıcaklar.

Ayrıca tamam ihaleler temiz bı şekilde geçmiyordur olabilir ama aşırı da abartmamak lazım. Her ihalede fesat olacak diye bir şey yok. Çok büyük bir iş olmadığı sürece kimse burda senin alacağın 1-2 araç için tehdit etmez, sanmıyorum.
  • müracaat nasıl olacak?
  • böyle şeylere inanan kerizin bol olduğu memlekette elbette tosunlar çok para yapar:-))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriler bize yedirmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sana bana bırakırlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Bilgin yok fikrin var. Burda senin muhatabin devletin resmi icra kuruluşu. Ne gibi bı dolandırıcılıktan bahsediyorsun söyle madem.

Çiftlikbankla bunu bir tutuyor adam yav.. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Bilgin yok fikrin var. Burda senin muhatabin devletin resmi icra kuruluşu. Ne gibi bı dolandırıcılıktan bahsediyorsun söyle madem.

hocam siz hic ihaleye katıldınız mı? Devlet değil sarayın icinde ihale acılsa onu alacaklar kişiler belli olmuşdur zaten şans eseri ihaleye girersen de tehtit edilirsin yada kar marjı düşükdür alacagın ihaledeki ürünün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bize yedirirler mi, sana bana kalırmı gibi düşüncelere kapılmayın arkadaşlar. dağda mı yaşıyoruz, hakkınız var hukukunuz var. girin ihaleye verin teklifinizi belki kazanacaksınız nereden biliyorsunuz?? kazandınız diyelim zorla mı alacaklar sizden arabayı dağ başımı burası.
  • kiralamadan çıkan arabalar zaten piyasanın yarı fiyatı

• galeriden bize kalmaz

• beyazsistem veya ikinciyeni gibi sitelerde açık arttırma
    satarlar diye tahmin ediyorum.
  • FcbAYERN F kullanıcısına yanıt
    Hocam ihaleye katılmak üstteki yazarın dediği gibi kerizlik midir? , Katılan tosuna dolandırılanlar gibi kandırılıyor mu, paraları elinden mı alınıyor? Ben buna ithafen yazdım. Adam öyle bi yazmış ki sanki milletin cebinden paralarını alacaklar, dolandırıcaklar.

Ayrıca tamam ihaleler temiz bı şekilde geçmiyordur olabilir ama aşırı da abartmamak lazım. Her ihalede fesat olacak diye bir şey yok. Çok büyük bir iş olmadığı sürece kimse burda senin alacağın 1-2 araç için tehdit etmez, sanmıyorum.

• Yarı fiyatına haberleri her ay gazetelerde..

Eylül ayına ait gazete haberi..

Araçlar bunlar olabilir..

quote:

Filo kiralama sektöründeki varlığı 20 yılı aşan Kuveytli Fleetcorp Operasyonel Taşıt Kiralama Ve Turizm AŞ, yüklü bir borçla geçen ayın başında faaliyetlerini durdurdu. Şirketin, çok sayıda finans kurumu yanı sıra piyasaya da yüklü bir borcu bulunuyor.
    Fleetcorp AŞ’den 100 milyon Euro alacağı bulunan Mercedes Benz Türk AŞ, 24 lüks otomobil için icradan satış kararı aldırdı.

İLK İHALE 11 EYLÜL’DE
    İstanbul 32. İcra Müdürlüğü, ilk icra ihalesi için 11 Eylül’e gün verdi. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 2 Ekim’de yinelenecek.

EN PAHALISI 480 BİN LİRA
    Satışı talep edilen Mercedes marka otomobiller için belirlenen bedel ise, 160 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiyor.

ARAÇLARIN DEĞERİ 700 MİLYON LİRA
    Yüklü bir borcu bulunan şirketin elindeki otomobillerin değeri ise 700 milyon lira arasında. Ancak söz konusu araçların önemli bir kısmı piyasada… Mercedes Benz adına alacak takibi yapan bir kaynak, “Çok daha fazla satış olacak. Nihayetinde şirketin yüklü bir alacağı söz konusu” dedi.

Fleetcorp’un batması sonrası gözler borçlarına çevrildi: Batık tam 800 milyon lira!

• Almak kolay olmaz bu isleri kovalayan kisiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

hikaye tosun olayı değil..
    hikaye yarı fiyatı gazı ile on binleri yoplayıp, onların ihaleye katılması ve gazı ile fiyatın sadece %5 indirimli sonuçlanması ve kazık yemen.

burda %50 indirimli yalanı ile milletin kandırılması.

%50 ihale başlangıcıdır, asla o fiyata bitmez.

sana sadece %5 indirimli aldırırlar. Birde bakmışın şansızman dağıtmış arabayı kazık yiyerek yeni parasına almışın.

• Rent araç alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en az 6 aylık haber.
    internethaber'in kimin sesi olduğunu biliyor zaten herkes

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Profil fotosu/mesaj uyumu der susarım.

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Hak ve hukuk Türkiyede var olduğuna hala inanıyorsan çok iyi düşünüyorsun. Sadece parası olana var o dediğin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.