Şimdi Ara

Şirket iflas etti 26 bin araba yarı fiyatına satılık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
8.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kişi yorum yapmış ama bir kişi de girip fiyatlara bakmamış. İcra satış listesine bakarsanız mesela 2017 C200D'nin 210.000 TL'den satışa çıktığını görürsünüz. Piyasada bu fiyata bu arabayı zaten bulabilirsiniz. Fiyat hiç cazip değil ki. Öyle %50 filan yok yani.

Artı olarak araçları almak pekala mümkün, galeriler ellerindeki araçları bile satamazken bu rakamlar onlar için hiç cazip değil. İsteyen kesinlikle araç düşürebilir ancak fiyat cazip olmayacaktır...
  • bu işte dolandırma falan olmaz ama eğer çok cazipse de size yedirmezler
    tabi birde kiralama aracına ne kadar güvenip alınır ,o da başka dert
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    bakmaya gerek duymadık. internethaber hükümet yanlısı haber yapar devamlı, komple yalan yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 bin arabayı şirket kendi satsa , 10 tane kendi değerinde firma alır
    Bırakın bu işlleri yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 5 Mart 2019; 18:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sİZ STOKLARDA KAÇ TANE 2018 MODEL ARAÇ KAÇ TANE 2019 model sıfır araç bekliyor haberiniz var mı ? 26 000 aracı kim alacak ? Fiyaları ortalama 100 000 olsa ki fazladır bu kadar kişi neyi tartışıyorsunuz anlamak güç.Bu kadar parası olan kişi zaten arabasını almıştır.Alamayanlarda alamamaya devam ederler bu faiz koşullarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 5 Mart 2019; 19:16:42 >
  • Fakire ekmek düşmez, dağılın hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

bize yedirirler mi, sana bana kalırmı gibi düşüncelere kapılmayın arkadaşlar. dağda mı yaşıyoruz, hakkınız var hukukunuz var. girin ihaleye verin teklifinizi belki kazanacaksınız nereden biliyorsunuz?? kazandınız diyelim zorla mı alacaklar sizden arabayı dağ başımı burası.
    Merhaba ben 1975 yılından geliyorum.

• daha önce ivd'nin ihalesine katıldım. galericiler satışı kolay arabalara daha çok ilgi gösteriyor. ikinci eli zayıf arabalara şahıslar ilgi gösteriyor. ama biraz da nasip meselesi bazı dangalaklar işi inada bindirip olmadık arabalara olmadık paraları verebiliyorlar. tabi haberdeki bilgiler doğruysa 26bin araçtan bahsediliyor, az bir rakam değil.
  • Patron çıldırdı !

• Yedirmezler bu isin mafyasi yillardir var.

• adam dolandırmış ve batmış. Ağlayanın malı methiyesi düzenler ne okudu acaba, ya da okumadı.

Bu adamlar otomobil firmalarına ve bankalara borç takıp toz oldular. Kuveytliler bize taktı ve kaçtı. Yine bunların taktığını ben sen ödeyecek.
  • Açık artırma varsa değerinden fazla gider konu kilit

• İcradan güvendiğiniz aracınız, tanıdığınız yoksa araç almanızı tavsiye etmem. İcra tutanağında araçla ilgili detaylı bir şey yazmıyor. Yani ekspertiz yapınca bile içiniz rahat değilken o tutanağa bakıp araç almak mantıklı değil. Ayrıca aracı elinde tutan yedieminlerde özellikle araçlar konusunda çok fazla üç kağıt dönüyor. Araçta ihaleden sonra kritik parça sökme/değiştirme gibi olaylar sık oluyor.
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar icra müdürlüğünde görevli bir memur olarak söyleyebilirim ki tamam araçlar yarı fiyatından satışa çıkıyor. Ancak yeri geliyor ki değerinin üzerine bile giden araçlar oluyor.
    Sıcak fırsatlık bir durum yok.

• Sene 2008 İbb araclarda unutulup, en az iki yıldır, aranıp sorulmayan esyalarin acik arttirma usulü satılacağını duyurdu. Arkadaşla beraber gittik Karaköye. Foto makinasi vs uygun birsey aliriz diye öğrenci kafası :)
    Sonuc hüsran :) ayni kalemdeki ürünler toplu satis yapılacak denildi, foto makinaları, laptoplar, bisikletler, cep telefonlari :) hepsi büyük dukkan sahipleri tarafından alındı. Tekli satışa bebek arabalari, kırık gitarlar vs kaldi :) havamizi aldik geldik :) deniz havasi iyi geldi :)
    Bi an o geldi aklima:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 6 Mart 2019; 8:38:49 >
  • bazı arkadaşlar bize bırakırlarmı flaan demiş. bu işin mafyası var diyen olmuş. doğrudur fakat e ihale sistemi üzerinden satışa çıkarsa kimseyle muhattap olmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

bazı arkadaşlar bize bırakırlarmı flaan demiş. bu işin mafyası var diyen olmuş. doğrudur fakat e ihale sistemi üzerinden satışa çıkarsa kimseyle muhattap olmanıza gerek yok.
    iste sorunda orada baslıyor..bu sıstemı bu ıhalelerı ınternet uzerınden seffaf yapacak bır ulke degılız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    daha önce ihale usulü araç aldım galerici çoktu fakat adamlar belli bir paranın üstüne çıkmıyorlar, galericide satıp para kazanacak.
    sen biniciysen galericiden biraz fazla verince alıyorsun zaten.

fluence aldım galericiler 47-48 in üstüne çıkmadı aracın ederi 52 civarıydı. 50 bine aldım bende başka binici fiyatı yükseltti yoksa 49 küsüre alacaktım.

hatta ihaleye girerken ben aracı 53'e alırım temiz araç felan demiştim. 50 bine kapatınca güzel olmuştu.

galericiler felan hikaye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.