Şimdi Ara

Şirket iflas etti 26 bin araba yarı fiyatına satılık (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
8.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, araçlar zaten ihtilaflı. Fleetcorp bu araçları galerilere sattı, satışını vermedi. Bu şekilde ihaleye gidilmesi baştan kanunsuz. Davaları devam ediyor.
    İkincisi, daha yeni haberlerde izledim, adamın evi icrayla satılıyor, kendisi borç harç para topluyor, ama ihaleye girmesi silahlı adamlar tarafından engelleniyor icra müdürlüğünün önünde, kameranın ve polislerin bakışı altında. Evet bu ülke kanunsuz ve dağ başı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Tasiş gümrükteki arabalardan almak istedik, tanıdıklar vasıtasıyla oradaki müdürü ile tanışıp konuştuk
    müdür ben bile burdan araba alamıyorum hiç girmeyin demişti.
  • "Dağ başı mı burası, hak var hukuk var.." diyen arkadaşlar için gelsin:
    CNN Türk
    İcra Müdürlüğü'ne operasyon: 13 gözaltı
    https://www.cnnturk.com/turkiye/icra-mudurlugune-operasyon-13-gozalti

https://www.haberler.com/ihalede-silahli-catisma-2-yarali-9527257-haberi/

Yarı fiyatına araç alma rüyasına kapılmayın, şanslıysanız piyasanın yüzde 10-15 altına araç sahibi olabilirsiniz ama alacağınızın kiralık araç olduğunu unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 6 Mart 2019; 10:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Çok kişi yorum yapmış ama bir kişi de girip fiyatlara bakmamış. İcra satış listesine bakarsanız mesela 2017 C200D'nin 210.000 TL'den satışa çıktığını görürsünüz. Piyasada bu fiyata bu arabayı zaten bulabilirsiniz. Fiyat hiç cazip değil ki. Öyle %50 filan yok yani.

Artı olarak araçları almak pekala mümkün, galeriler ellerindeki araçları bile satamazken bu rakamlar onlar için hiç cazip değil. İsteyen kesinlikle araç düşürebilir ancak fiyat cazip olmayacaktır...
    merhaba
    dediğiniz fiyat listesine nereden bakabiliyoruz?
  • Secim öncesi ortaya çıkan yeralti zenginlikleri, emekli maasina zam mujdesi haberleri gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Borcun kapanması için araçların tanesinin ortalama 50.000 TL'den satılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamu Spotu

Rent araç alınmaz
    Bence alınır. Kurumsal firma araçları sıkıntısız genelde. Fleetcorp aracını 72bin km kullandım. Her 10binde eksiksiz bakım, en ufacık bir seste parça değişimi hepsi yetkili serviste yapılıyor. Kullandigim araç da icradan dolayı bağlandı. O aracı almak isterdim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Çok kişi yorum yapmış ama bir kişi de girip fiyatlara bakmamış. İcra satış listesine bakarsanız mesela 2017 C200D'nin 210.000 TL'den satışa çıktığını görürsünüz. Piyasada bu fiyata bu arabayı zaten bulabilirsiniz. Fiyat hiç cazip değil ki. Öyle %50 filan yok yani.

Artı olarak araçları almak pekala mümkün, galeriler ellerindeki araçları bile satamazken bu rakamlar onlar için hiç cazip değil. İsteyen kesinlikle araç düşürebilir ancak fiyat cazip olmayacaktır...
    İcra İflas Kanunu uyarınca satılacak hacizli mal, yaklaşık bedelinin %50'sinden satışa çıkar.

Bahsi geçen 210.000 TL piyasa bedelli araç, 105.000 TL'den satışa çıkacaktır. Açık arttırma nerede sonuçlanırsa oradan satılacaktır.

Ucuza almak mümkün olabilir ama açık arttırmada fiyatın yükselmesi ve piyasa seviyelerine gelmesi de olası. Ayrıca ihaleyi kazanmanız aracı illa alacağınız anlamına da gelmez. Alacaklı ya da borçlu, en ufak bir usuli eksiklikten ihalenin feshine dair dava açabilir. Davayı kazanabilir, satışı iptal ettirebilir. Davayı kazanamasa da 6-8 ay arası bir dava sürecinde aracı teslim alamayabilirsiniz.

• FcbAYERN F kullanıcısına yanıt
    araba ihalesi değil ama bir ihaleye dahil oldum. belediyenin bir iş ihalesiydi. sırf gitmiş olmak için gittim yani. siyah ceketli abiler benim hiç birşey söylememe fırsat vermeden sana 4bin tl veriyoruz ihaleye girmiyorsun dedi. iki kem küm edip aldım adamlardan parayı topukladım ordan. o günden beri bir daha ihaleye girme fırsatım olsa da gitsem diyorum hep
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.