Şimdi Ara

Düğünde giyecek kıyafet(Öneri istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Birkaç hafta sonra kuzenimin düğünü var, ve ben ne giyeceğimi henüz kafamda oluşturamadım. Takım elbise giymeyi kesinlikle düşünmüyorum, bence çok orta yaş işi gibi duruyor. Gerçi birkaç fikrim var ama.. Aşağıda verdiklerim sadece örnek olsun diye.. Sizin yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar Lütfen 16 yaş altı yorum yapmasın (Hepsi iğrenç giyiniyorlar )

Siyah pamuklu pantolon giymeyi düşünüyorum daha önceden almıştım

Bir de böyle spor süet arası bi ayakkabı giymeyi planlıyorum

Üstüme de italyan model beyaz gömlek güzel olur. Ama onu da bulmak çok zor Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheew -- 13 Temmuz 2011; 21:16:52 >

• Takım elbise giy
  • Takım kesinlikle istemiyorum!
  • Bende takim almayi dusunuyrm yas 18 hangi renk iyi durur
  • pamuklu pantolonu anlamadım bahsettlğln ketense tavsiye etmem tavsiye içln kıloda önemli ama bence spor gıyeceksen kot beyaz bady beyaz spor ayakkabı ve keten ceket giy şık olsun dersen keten ceket yerine blazer ceket giy ama ayakkabıyı değlstlrmen gerekeblir ceket mutlaka gıy ama gömlek gıyme bence sikinti olur :D:D bıde kalıte bi parfum cektınmı dugunde ustune atlarlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLtazar_

pamuklu pantolonu anlamadım bahsettlğln ketense tavsiye etmem tavsiye içln kıloda önemli ama bence spor gıyeceksen kot beyaz bady beyaz spor ayakkabı ve keten ceket giy şık olsun dersen keten ceket yerine blazer ceket giy ama ayakkabıyı değlstlrmen gerekeblir ceket mutlaka gıy ama gömlek gıyme bence sikinti olur :D:D bıde kalıte bi parfum cektınmı dugunde ustune atlarlar :D

Evet aslında tüm seksi kızlar düğünde olacak da senin tavsiyelerin biraz klasik geldi

Ya pamuk derken artık nedir o kumaşın adı, ketenli pamuk gibi yani spor pantolon yine, jean gibi birşey aslında..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.