Şimdi Ara

Xfire kapandı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xfire için uygun bir forum yok o yüzden buraya açtım.

Siteye girince uzun bi yazı çıkıyo İngilizce bide bi kısmı şöyle;

Xfire kapandı mı

Bilen var mı siteye ne oldu ? milyonlarca video arşivi vardı bu sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 16 Ekim 2015; 16:12:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xfire Kapandı mı?

Xfire, oyuncuların iletişim kurmasına ve oyunlar hakkında metinler ve videolar yayınlamasına olanak tanıyan bir oyun topluluğu platformuydu. Ancak, platform [tarih] tarihinde kapatıldı.

Xfire Metin2

Xfire, özellikle Metin2 oyuncuları arasında popülerdi. Platform, oyuncuların Metin2 hakkında sohbet etmelerine, klanlar oluşturmalarına ve oyun videolarını paylaşmalarına olanak sağlıyordu. Xfire'ın kapanması, Metin2 topluluğu için bir kayıp oldu.

Metin2 Xfire

Xfire Metin2 topluluğuyla yakından ilişkili olduğundan, platformun kapanması oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. Xfire'ın kapatılmasından sonra oyuncular, alternatif iletişim ve topluluk platformları aramaya başladılar.

Xfire Metin2 Videoları

Xfire, oyuncuların Metin2 videoları yayınlamaları için de popüler bir platformdu. Platformda, oyun kılavuzları, oyun yorumları ve PvP savaşları gibi çeşitli Metin2 videoları bulunabiliyordu. Xfire'ın kapanması, Metin2 video içeriğinin önemli bir kaynağının kaybolmasına neden oldu.

Xfire Neden Kapandı

Xfire, bir süredir oyuncu tabanında düşüş yaşıyordu. Diğer oyun topluluğu platformlarının yükselişi ve oyuncuların farklı iletişim kanallarına yönelmesi, Xfire'ın kapanmasında rol oynayan faktörler arasındaydı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hemde aylar oldu kapanalı. Cod2 piyasası osn den sonra bide burdan darbe yedi.......
  • Cod4 ve 2 ye son darbede böylece inmiş oldu
    Program halâ kurulu pc de

• @Blackkan @yücel52
    Neeee? Nasıl kapatırlar hocam şaka mı bu yaw ? Ben bakımdadır filan sanmıştım !

..Ben kendimi bildim bileli Xfire türkçe olmadı şimdi siteyi açınca bi süre sonra türkçe bi siteye gönderiyor adı yine aynı Xfire... O ne peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 16 Ekim 2015; 16:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARUNnars

@Blackkan @yücel52
    Neeee? Nasıl kapatırlar hocam şaka mı bu yaw ? Ben bakımdadır filan sanmıştım !

..Ben kendimi bildim bileli Xfire türkçe olmadı şimdi siteyi açınca bi süre sonra türkçe bi siteye gönderiyor adı yine aynı Xfire... O ne peki?

Videoları kurtarmanın bi yolu varmı bilmiyorum ama xfire bizlere ömür...

• videonu cektim xfire da izlersin (bir metin2 klasigi)

• 6-7 Sene Cod 4 oynadım. Bu sıralar tekrar yüklemeyi düşünüyordum. Çok kötü olmuş be. Garena filan da kurtarmaz.
  • Cod 4 zs atardık zamanında ne günlerdi be...
  • Ulan ne COD 2 atardık be.Carentan'ın yıkık binasına pusmayı özledim.
    Kapandı kardeş.

• yüreğinizde yaşıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfire212 -- 16 Ekim 2015; 10:56:07 >
  • bütün çınarlar gidiyor
  • OLAMAZ OLAMAZ KESİNLİKLE OLAMAZZZZ
  • cod 2 ne la .İlk bilgisayarı aldığımda oynuyordum ben onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

cod 2 ne la .İlk bilgisayarı aldığımda oynuyordum ben onu.

ohooo sen ilk bilgisayarını alana kadar biz 2. -3. bilgisayarı kurduk

geç kalmışın
  • Metin2 oynayıpta bu siteyi bilmeyen yoktur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.