Şimdi Ara

Düğünüm var, bu firmayı tanıyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç ay içinde nişanım var, kısmetse bu yaza düğün yapacam. Mobilya arayışına şimdiden kız arkadaşım ile birlikte başladık fakat tam emin olamadık. Çok sayıda firma var fakat olabildiğince bunları eledik, geriye birkaç firma kaldı. İstanbul'da Çiftçioğlu Mobilya diye bir firmayı baya önerdiler, bir iki arkadaşım da söyleyince merak ettim. Modelleri güzel görünüyor, fiyat anlamında da iyi. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı?

Açıkcası benim hoşuma gitti, tüm mobilyaları buradan almayı planlıyorum, taksit fırsatları da güzel ama daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu merak ettim? Modellere http://www.ciftcioglumobilya.net üzerinden baktım, bi bakıp önerilerinizi iletir misiniz?

Benim beğendiğim modeller şunlar ama bizimki yemek odasını beğenmedi, yemek odasının ben de konsolunu almayı düşünmüyorum. Tv ünitesi, masa sandalye bankla beraber 2.340 TL dediler, olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim işte. Sonradan bizimkiyle sorun yaşarsak diye düşünüyorum :)

Bi de moda caddesinde bunun tam yerini bilen var mı, adresi tam çıkaramadım çünkü ; sitelerine yol haritası koymamışlar tam yerini kestiremedim.

İnş en doğru seçimi yaparız, mobilya dediğin hemen değiştirilmiyor çünkü :)
     Düğünüm var, bu firmayı tanıyan var mı? Düğünüm var, bu firmayı tanıyan var mı? Düğünüm var, bu firmayı tanıyan var mı? Düğünüm var, bu firmayı tanıyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz66 -- 4 Şubat 2014; 11:52:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.