Şimdi Ara

duim neden tutulmuyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba gencler konu populere cikmis itu duim mezunu olarak cevaplayayim

Oncelikle ben 4500$ ile basladim ancak artik cogu sirkette +1 olayi yok onu maasin icine katiyorlar.

Internet olarak cogu sirket haftalik 1gb-4gb arasi ucretsiz veriyor ama 600mb 50$ a satan serefsiz sirketler de var hic sinirsiz internet olan yerde calisan Turk gormedim ancak ucretsiz sinirsiz internet olan sirketler var/

Benim sirkette Suvari bey 17000$ aliyor suan az bucuk kafa calisiyorsa 10 yil icinde kaptan olunabilir cerrah falan ile karsilastirmak pek mantikli degil

Simdi bunlar iyi taraflari kotu taraflarina geleyim

ITU Tuzla kampusunde kesinlikle sosyal hayat yok ya gidis gelis 4 saat ayazaga kampusune gideceksiniz yada 10 erkek caya gideceksiniz bu kadar

lisede veya universitenin baslarinda guveneceginiz sevgiliniz olmazsa ve sans bi sekilde yuzunuze gulmezse evliligi falan da unutun senenin en az 8 ayi gemidesin 2 ay da kimle tanisican da sevgili olma seviyesinde gelecen de seni tekrar 2 ay gormek icin 4 ay bekleyecek guven isinden bahsetmiyorum bile hem onun hem sizin.

Ulkedeki somuru duzeninden dolayi maas yuksek geliyor ama alinan sorumluluga ve calisma saatlerine gore cok dusuk 4000$ ustu paralar tankerde var zaten sadece onda da gunde en az 11 saat calisiyorsun 24 saat uyumadan calistiginda oluyor.

Stajda inanilmaz mobbing var 10 da 1 i memura yapilsa ulkeyi ayaga kaldirirlar ama tabi denizin ortasinda olunca kimsenin umrunda degilsin.

Ozellikle ilk stajda zaten orada yanlizsin adam gibi internet yok birde ustune gunde 8 saat amelelik + 8 saat vardiya olarak calisip birde ustune stajyer calismiyor diye saygideger suvaribeyden 2 saat bol kufurlu firca yeme ihtimali cok yuksek 1-2 gun tamam da 6 ay o gemidesin 4 ay o kaptanlasin herkesin cekebilecegi bir sey degil benim ilk stajimin son ayinda birinin elimde kalmamasi icin zor tutmustum kendimi soyleyeyim.

Ama staji cok iyi gecen super sanslilar da olmuyor degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseHostage -- 27 Ağustos 2023; 21:38:13 >

• DefuseHostage kullanıcısına yanıt

Hocam üni tercihinde yine olsa yine tercih eder miydiniz yoksa nispeten daha kolay bölümler mi yazardınız?

• DefuseHostage kullanıcısına yanıt

Ben tıp okuyorum şuan zamanı geriye alsam yerinizde olmayı çok isterdim evet 8 ay gemidesiniz ama gelince 2 ay cennet o kadar parayla istediğin her şeyi yapabilirsin normal çalışanların çoğu 2 ay tatil felan yapmıyor ki yapsada parasızlıktan çok bir anlamı yok bence çok güzel meslek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi 6 ay falan çok uzun süreler olduğun yerden tamamen izole olmak için. Sağlam psikoloji gerektirir. Evlilik vs. zaten hikaye sen istiyorsan dünyanın en güvenilir kızını bul 6 ayda kafasının kaymaması başka birinin aklına düşmemesi için hiçbir sebep yok.

• Ben 2018 de girdim tercih o zaman ulkenin iyiye gitmeyecegini dusunup hemen mezun olup para kazanmaya baslamam lazim diye yapmistim mantikliydi. Ama ulkenin bu kadar cokecegini ongoremedim tabi. Suan mezun olsam yurtdisinda en kolay is bulabilecegim bolumu arastirip onu yazardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseHostage -- 28 Ağustos 2023; 0:57:44 >
  • Gemide odası yok mu bu adamların?
    Evlenip karıyı da alıp gemide yaşama şansı yok mu? sadece kaptanın mı özel odası oluyor?

Tam bekar işi aslında. Bir iki sene çalış, biriktir dolarları tomar tomar hesaba at. Sonra bırak işi evlen, keyif yap.
    Ondan sonra karada ne iş yaparsın bilmem artık.

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

Hocam neden birakmayi dusunuyorsunuz istanbulda tıp olmasaydi istanbul disi tıp yerine itü duim yazacaktim elbette ben itü tuzlaya hic gitmedim siz gittiniz ortami nasil???

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tari1907 T kullanıcısına yanıt

haklsınız hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.