Şimdi Ara

Duman dinlemeyen insan (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
9
Favori
4.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

Thrash, Heavy, Nu, Alternative akar

trash çöp demek doğrusu THRASH metaldir ayrıca thrash dövmek, parçalamak anlamına gelir tamda türe uygun. ayrıca nu metalin neyini seviyorsunuz anlamadım pop müzikten farkı yok.

Düzelttim Nu metal olarak zaten Slipknot, Korn'un 1-2 parçası dışında dinlemiyorum. Zevkler işte

thrash metal oldi mu
    dave mustaine doğdu mu
    ödlek öçün aldi mu
    imdi kafalar sallanur

• duman dinlemek ayıp değil, ayıp olan müzik kültürünün duman ile sınırlı olması. ben dinlemem, ama dinliyor olsam bu benim ayıbım olmazdı müzik kültürüm geniş olduğu sürece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duman ne ya
  • Duman dinleyin zehirlenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık salak salak insanların müzik zevklerine karışmaktan vazgeçin.
    Çok rezil duruyorsunuz.
  • Duman dinlenir ama son 2 albüm hariç heleki son albümle tamamen piyasaya oynadılar moku çıktı son albüm hariç yoklukta gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Duman ne lan? Hükümete giydiriyorlar diye seviliyor işte. Rockçı geçinen popçular. Pentagram hariç grup yok Türkiye'de.

Çilekeş var hocam bence gayet iyiler/iyiydiler
  • İnsanların tercihlerini yargılayanlarda gelmiş. Bu sizlere yapılsa hemen hede hödö savunursunuz kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

sansar salvo dinleyin

Psikopat Yazar
  • Size ne? Ben de sizin gibi dinlemiyorum ama bu dinleyenlere hakaret edeceğim anlamına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sevmem özellikle gezi olaylarında felan iyice büyütüldü

• Hiç dinlemedim desem yeridir ancak dinlemediğin için bir eksiklik hissediyor musun diye sorarsan da hayır hissetmiyorum çünkü bana hitap eden bir tür değil veya hoşuma gitmiyor.

• quote:

Duman ne lan? Hükümete giydiriyorlar diye seviliyor işte. Rockçı geçinen popçular. Pentagram hariç grup yok Türkiye'de.

Prime object, cenotaph, nitro, uçk grind, black tooth...

Sen pentagram'dan başka yerli grup tanımıyorsun bence genç...

Bu ada slipknot hardcore müzik yapar heavy metal diyenler olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12680

quote:

Prime object, cenotaph, nitro, uçk grind, black tooth...

Sen pentagram'dan başka yerli grup tanımıyorsun bence genç...

Bu ada slipknot hardcore müzik yapar heavy metal diyenler olmuş.

Türkiye'de bi onları dinlediğim için öyle dedim aslında. Onların da bi kaç parçası o kadar. Türk gruplarla işim yok onun dışında.
  • Bence gayet güzel şarkıları var.
  • Toplanmış yine marjinaller. Duman türkçe kategoride kaliteli müzik yapan nadir gruplardandır. Dünya yıldızları ile karşılaştırmak anlamsız olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede Flört ve 5-6 grup dışında müzik yapabilen grup yok.
  • dumanı bayıla bayıla dinlemem severek dinlediğim 7-8 şarkısı var. Radyoda çalınca değiştirmem dinlerim. Ama Türkiyedeki en iyi gruplardan biri olduğu bir gerçek. İsteyen dinler..

• Ben de metal müzik sevmiyorum ulan, klasik müzik dinlerim genelde hadi bakalım. Her insan metal sevecek Duman sevmiyecek diye bir şey yok arkadaş neyin davası bu renkler ve tatlar tartışılmaz diye bir laf var adamlar müziği tartışıyor
  • Birkaç yıl önceye kadar hiç dinlemezdim. Sonra yanıbaşımdan ı dinledim. Çok hoşuma gitmişti öyle öyle sevmeye başladım. Ha çok abartılacak bir grup mu? Değil. Başarılı şarkıları kadar başarısız şarkıları da var. Ama burdaki 'bazı arkadaşların yaptığı da resmen haksızlık. Kesinlikle bu kadar yere vurulmamalı. Her neyse kısaca Duman güzel ama overrated bir grup. Canlı performansları da çok kötü bu arada.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.