Şimdi Ara

Dumanga vs ElengirikliSüpürge (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ElengirikliSüpürge : 7

Başın sağolsun bu arada
  • ben şahsen bu kadar moralimin bozuk olduğu bi zamanda yaptığım aniyede ortalama 7 puanı layık görüyorumki olması gerekende bu zaten diye düşünüyorum.

Ben not verecek olsaydım;

Dumanga:8
    Eleng:7 olurdu...
  • dumanga:9

elengırıklı supurge:6

basın sagolsun elengırıklısupurge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 27 Aralık 2008; 13:00:50 >
  • Dumanga: 9
    ElengirikliSüpürge: 8
  • Dumanga: 9
    ElengirikliSüpürge: 8
  • Dumanga: 8
    ElengirikliSüpürge: 7,5
  • oylama ne zaman bitecek?.başın saolsun enegriklisüpürge kaç gündür giremedim nete.oy veren arkadaşlarıma teşekkür ederim:)
  • Dumanga 7
    elengriklisüpürge 5

başın sağolsun...
  • dumanga 10
    elengtirkle 9
  • dumanga:9
    elengirikli:7.5

Belli elengirikli moral bozukmus bole beklıyordum saglık olsun nede olsa eglence amaclı...Elengirikli Adam kosmaları felan quzel olmus

Dumanga Silah kontrolunu iyi yapıyorsun
  • aslında benim animasyonda baya hata var:D.mesela sniper nişan olayını yanlış yaptım.objelerin hareket etmesine lazımdı dürbünün değil:D
  • Dumanga hocam beraber bir noel animasyonu yapsak sana uyarmı ikimiz?İstersen pm ile msnini at ;)(Pm atamadım seçemior filan dio)
  • yok bu ara yapamam ful sınavım var bu hafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

Arkadaşlar ben genede yayınlıyım animasyonu yarın belki giremem bilgisayara
    http://rapid-share.com/files/175522666/glulglu.piv.html (- yi kaldırın) burdan ne kadar frame olduğunu görebilirsiniz ama yinede söyliyim tam 300 frame

elektirklisüpürge arkadaşımız animasyonunu ekleyince oylamaları şu şekilde yapalım lütfen

Dumanga:
    ElengirikliSüpürge:
    (minimum puan =1)(max puan=10) en sonunda kim daha fazla puan alırsa o kazanmış olur.Lütfen puanları arkadaşlık bağı olmadan verelim:)

/>

/>

nerden buluonuz su silahlı adamları mekanları snıperlerı felan

• bi zamanlar bende yapıydum bunu ço eğlenceli.sanıırm macromedia flash payer adlı programdan yapıyorsunuz.dumanga işi ilerletmiş baya ama onu yapmak baya sürmüştür.gzl olmş
  • hatır picot programı ile kolay oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.