Şimdi Ara

Dumanga vs ElengirikliSüpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belirlediğimiz güne kadar herkez 2 tane animasyon yapıcak ve en çok oy alan kazanmış olacak.

• link ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatar59

link ?

flash oyun değil ki link olsun. pivot düello daveti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_trainer -- 19 Aralık 2008; 15:53:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

Benimle pivot vs'i yaparmısın dumanga?

Belirlediğimiz güne kadar herkez 2 tane animasyon yapıcak ve en çok oy alan kazanmış olacak.

msn die bişe var die biliom sende o yoksa forumda pm sistemi mevcut...
  • peki olur:D.ama ben animasyonu bir iki günde bitiremem her gün biraz biraz yaparım.ve 1 animasyon apsak daha gusel olur bence:D.süreside 4 gün olsun.300 frameyi geçmesin.
  • @Tom Violence

Hocam burdan yazdım çünkü burda yaparız vsyi o yüzden.Sonuç olarak bi konu açılcaktı zaten ya 4 gün yada şimdi

@Dumanga

Peki nasıl istersen öyle olsun 1 ani yapalım 4 gün ve en fazla 300 frame. Frame bakılacaksa piv formatınıda yayımlamalıyız bence ;)
  • olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2'nizde cok iisiniz ama elengirikli kazanır gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeTKiLLeR

2'nizde cok iisiniz ama elengirikli kazanır gibi

dumanga alır

• bilmem bna elengirikli gibi geliyor
  • önceden olsa ElengirikliSüpürge derdim ama son zamanlarda dumanga epeyi kendini geliştirdi.
    kimin kazanıcağı konusunda hiç bi fikrim yok
  • Dumanga
  • İyi olan kazansın...
  • Arkadaşlar ben genede yayınlıyım animasyonu yarın belki giremem bilgisayara
    http://rapid-share.com/files/175522666/glulglu.piv.html (- yi kaldırın) burdan ne kadar frame olduğunu görebilirsiniz ama yinede söyliyim tam 300 frame

elektirklisüpürge arkadaşımız animasyonunu ekleyince oylamaları şu şekilde yapalım lütfen

Dumanga:
    ElengirikliSüpürge:
    (minimum puan =1)(max puan=10) en sonunda kim daha fazla puan alırsa o kazanmış olur.Lütfen puanları arkadaşlık bağı olmadan verelim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 22 Aralık 2008; 8:20:48 >

• süpersin dumanga...

ama elengriklisüpürge yazacaktın herhalde :)
  • Arkadaşlar geciktiği için özür dilerim,sevdiğim bir akrabam vefat etti.Pivot yapacak havamda değilim ama pazar günü koymaya çalışıcağım.
  • Geçmiş olsun üstad..
  • DUMANGA : 9/10

Bu arada başın sağolsun ElengirikliSüpürge
  • Pivotu

http://rapid-share.com/files/176983697/Bitti.piv.html

Bana Gaz veren şarkılarıyla High And Mighty Color'a Teşekkür ederim,O ne lan diyosanız;

http://rapids-hare.com/files/176986308/high_and_mighty_color_ichirin_no_hana.zip.html

En çok dinlediğim şarkı

Hocam durunda ben koyim öle not verin ya Berbat oldu..Kendime yakışmadı.İğreniyorum.Tiskiyiniyorum.
    bi 20 frame kadar fazla oldu lütfen mazur görünüz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 26 Aralık 2008; 19:18:55 >

• Dumanga : 8
    ElengirikliSüpürge : 7

Edit:
    Unutmadan başın sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 26 Aralık 2008; 21:40:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.