Beyler çarşamba günü kayıt yaptırdım fakat kalıcak yer bulamadım. Siz neler yaptınız nerelerde kalacaksınız ? Haftaya üniversiteye gittiğimde kalıcak yerim yok
Doğanda kalıcam ben meydanda
Nasıl hocam orası ? Ne kadara anlaştın ? odalar kaç kişilik falan bilgi verebilir misin ? Sözleşme de yapıyor mu ?
5100 galiba ön cephe 4. kat 2 kişilik banyolu. İnş ısıtma problemi olmaz. otobüs tam önümüzden kalkıyomuş. Orada 2 kişilik yer bulamayabilirsin. Orası olmazsa Asil öğrenci yurdu 2 yada Asil apartı öneririm. Asile git 2. yurtlarda kalmak istiyorumde. 1.ler eski adam seni 1.ye sokmaya çalışır çünkü. Orada yer olabilir. O yurtta en iyi yurtlardan kütahyada. Fitness salonu fln var.
Eyvallah hocam. Asile baktım. pek içime sinmedi. Yemek dahil aylık 375 dedi. 4500 e geliyormuş sanırım. Ben de kayıt olmadım. Şuan kalıcak yerim yok merkez kampüsteki kyk yurtları çıkabilir diye kayıt olmadım. Ne yapacağım bilmiyorum da. Var mı bir önerin.
Teşekkürler hocam. merkez kampüsteki kyk yurtlarının çıkma şansı da var. O yüzden yurda sözleşme imzalayıp ta bağlanmak ta istemiyorum ...
kampüsü pek önermiyolar gece açıksan fln hiçbir şansın yok. Heryer kapalıymış. Dışarıda çıkamazsın uzak
kampüste en azından sürekli şehre git gel yapmıyacaksın. Yol paran cebince kalacak Hocam bir şekilde karın doyurulur gibime geliyor. Ama haklı da olabilirsiniz.
güzel yurt öğrenci yurduna bakmadım daha. Son çare olarak oralara da bakmam gerekecek sanırım.
tüh ya ben asil 1 e kaydoldum asil 2 daha iyi demek.orda aceleye geldik kayıt olduk hemen yaw.bi de ordaki kızlardan alamadım gözümü :D
beyler yurtlara gidip bakanlar nasıl buldular çevreyi:) tabi fiyatlarıda yazarsalar zahmet olmassa.
Teşekkürler hocam. merkez kampüsteki kyk yurtlarının çıkma şansı da var. O yüzden yurda sözleşme imzalayıp ta bağlanmak ta istemiyorum ...
kampüsü pek önermiyolar gece açıksan fln hiçbir şansın yok. Heryer kapalıymış. Dışarıda çıkamazsın uzak
kampüste en azından sürekli şehre git gel yapmıyacaksın. Yol paran cebince kalacak Hocam bir şekilde karın doyurulur gibime geliyor. Ama haklı da olabilirsiniz.
güzel yurt öğrenci yurduna bakmadım daha. Son çare olarak oralara da bakmam gerekecek sanırım.
kazanan arkadaslar hos gelmis benim burda 4. senem size birkac izlenim
okulda kykda kalcaksaniz arkadaslarnza gidemezsnz yemegi kacirirsanz ac kalirsiniz icinde market gibi seyler yok kampusun.
dogan yurdunda kalmayn en pislik yurtlardandir guzel turt tavsiyemdir
ev fiyatlari kutahya kalitesine gire fahistir kisin hava burun dusurur merkezi sistemde kalmayn 12 yakit vermeyin tavsanli emlaktan uzak durun ozellikle genellikle emlakcilardan uzak durun tabi :-)
aksam 11 de disarda yapacak hicbir eglence yoktur evinizde kalin alkollu mekanlari kibar vodoo pubuc tur en duzgunu vodoo dur yazn en gec 1 kisin 12 de kapatir
geceleri is kokar esnafi ogrenci open cinstendir ev sahipleri acimasizdir
sorulari olan varsa buyursun :-)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme